تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: عدم شناخت درایور ها

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زندان

پيش فرض عدم شناخت درایور ها

با سلام مدتیه از ویندو زسون استفاده می کنم اما با درایورها مشکل دارم انواع واقسام نرم افزارهای دانلود درایور رو هم نصب کردم نشد یکی از مشکلاتم اینه که مود زولتریکس رو نمیشناسه ونم یتونم با دیال اپ کنکت شم
    اما مشکل یکه امروز بهش برخوردم اینه که بلوتوث (یو اس بی ) رو که وصل م یکنم تو فایل منیجر هم تشخصیص م یده اما ایکونش تو تکسبار نمیاد تا دیروز می اومد ومن م یتونستم سند یا دریافت کنم اما الان دیگه عملا از ش نم یتونم استفاده کنم
    ممنون میشم کمک کنید

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

برای مشکل Bluetooth همین عبارت Bluetooth رو توی استارت بنویسید و ازش یک Shortcut بگیرید تا استفاده کنید.
    همچنین در تنظیمات Notification Icon میتونید اگر آیکون مخفی شده دوباره ظاهرش کنید.

اما برای مودم Zoltrix فکر میکنم درایورش موجود نیست. شاید اومده باشه ولی من قبلا نتونستم پیدا کنم و بهتره یک مودم دیگه بخرید.
    اما اگر میتونید این سیستم رو به اینترنت از راه دیگه ای متصل کنید میشه از Windows Update درایورش رو پیدا کنید.

3. 3 کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زندان

پيش فرض

برای مشکل Bluetooth همین عبارت Bluetooth رو توی استارت بنویسید و ازش یک Shortcut بگیرید تا استفاده کنید.
    همچنین در تنظیمات Notification Icon میتونید اگر آیکون مخفی شده دوباره ظاهرش کنید.

اما برای مودم Zoltrix فکر میکنم درایورش موجود نیست. شاید اومده باشه ولی من قبلا نتونستم پیدا کنم و بهتره یک مودم دیگه بخرید.
    اما اگر میتونید این سیستم رو به اینترنت از راه دیگه ای متصل کنید میشه از Windows Update درایورش رو پیدا کنید.
    با سلام وتشک رمتاسفانه ایکون مخفی شده ومجددا رویتنمیشه درحالیکه درتنظیماتش د رقسمت Notification Icon مثل سایر برنامه ها روی only show notificationsهستش ولی ایکنی رویت نمیشه د رمورد مودم هم دسترسی به اینترنت از طریق adslدارم اما مودم رو نمیدونم چه جوری باید ابدیت کنم واقعا موندم

الان هیچ راهی نداره که ایکن رو اینجا ببینم

Last edited by DIKT; 04-03-2011 at 15:47.

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

شما در Device manager روی مودمتون راست کلیک و Update Driver رو در حالیکه به اینترنت متصل هستید بزنید.
    برای آیکون هم در Control Panel\Hardware and Sound\Devices and Printers بلوتوث رو پیدا و وارد تنظیماتش بشین و تیک گزینه ی مربوط به نمایش در Notification رو فعال کنید.

6. 2 کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

از ویندوز Xp استفاده کن و درایو مودم رو نصب.سپس از درایو مودم خودت بکاپ بگیر (با نرم افزاربه صورت فایل اجرایی)بعد انرا در وبندوز 7 نصب کن=پایان مشکل مودم .

8. این کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زندان

پيش فرض

شما در Device manager روی مودمتون راست کلیک و Update Driver رو در حالیکه به اینترنت متصل هستید بزنید.
    برای آیکون هم در Control Panel\Hardware and Sound\Devices and Printers بلوتوث رو پیدا و وارد تنظیماتش بشین و تیک گزینه ی مربوط به نمایش در Notification رو فعال کنید.
    همین کار و هم کردم ابدیت زدم اما تو با اونکه به اینترنت وصل هستم ولی چیزی رو سرچ نکرد بازم مرسی

---------- Post added at 05:17 PM ---------- Previous post was at 05:15 PM ----------

از ویندوز Xp استفاده کن و درایو مودم رو نصب.سپس از درایو مودم خودت بکاپ بگیر (با نرم افزاربه صورت فایل اجرایی)بعد انرا در وبندوز 7 نصب کن=پایان مشکل مودم .
    متاسفانه مجبور شدم دوباره ویندوز ایکس پی نصب کنم ودرایو رو شناخت الانمودم اکتیو حالا بکاپ چه جوری باید تهیه کنم فرمودی با نرم افزار به صورت فایل اجرائی کدوم نرم افزار واز کدوم ادرس چون هنگام نصب مودم د رویندوز ایکس پی بعد اینکه سی دی درایو رو گذاشتم بدون اینکه ادرسی بخواد نصب شد ودر اخر تنها یه اوکی ازم خواست و مودم فعال شد

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

منتظر جواب باش.

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

DriverGenius
    رو نصب کن واکتیو کن.سپس برنامه را باز کن و بر روی استارت اسکن کلیک کن. سپس درسمت چپ
    بر روی بکاپ درایوکلیک کن .بعد مودم رو پیدا وانتخاب کن ونکست رو بزن سپس در قسمت بالا آخرین گزینه رو انتخاب کن(فایل اجرایی) وهمچنین محل قرار گرفتن فایل.وروی نکست وفینیش کلیک کن وفایل رادر ویندوز 7 نصب کن .

12. 2 کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام ؛

لطف کنید مدل مودمتون رو بگید؟ ( اسمارت اسپریت یا ... )

14. این کاربر از hkhafan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زندان

پيش فرض

سلام ؛

لطف کنید مدل مودمتون رو بگید؟ ( اسمارت اسپریت یا ... )
    با تشکر زا دوستان مدل مودم Zoltrix

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •