دوستان یه سوال داشتم:
دنده 3 سمند حداکثر چه سرعتی میره؟
یکی از دوستام میگفت نشستم داخل یه سمند تاکسی با چهار سرنشین دنده سه 155 کیلومتر بر ساعت پر میکرده اونم سمند معمولی.
کسی امتحان کرده؟ به نظر من غیر معقول میاد.
دوستان یه سوال داشتم:
دنده 3 سمند حداکثر چه سرعتی میره؟
یکی از دوستام میگفت نشستم داخل یه سمند تاکسی با چهار سرنشین دنده سه 155 کیلومتر بر ساعت پر میکرده اونم سمند معمولی.
کسی امتحان کرده؟ به نظر من غیر معقول میاد.
من خودم با 3 ؛ تخت گاز ؛ دور موتور در حد بچه های تیم ملی ؛ با ماشین 206 ( هفته پیش فروختمش) ؛ 120 تا !
منم با پرشیا تو سربالایی با شیب کم دنده 3 دور 6 110 البته تو اون لخظه مصرف سوختم به چیزی حول حوش صدی 18 الی 20 رسید منظورم مصرف لحظه ای بود حالا کسی نیاد منو بزنهموتور هم بو کرد دیوانگیه دیگه
البته زمانی بود که بنزین سوپر بود کیفیتشم خوب بود الان که همون جا رو اصلا با دنده 3 نمیشه پر کرد
اون سمندی هم شاید سرپایینی بوده![]()
Last edited by isbn; 03-03-2011 at 12:50.
سلام
در حالت استاندارد نه نمیتونه حدود 120 کات آف میکنه!
در یک صورت امکانش هست! تعویض گیرباکس با مدلی خاص!
من تو یکی از همین انجمن ها بود دیدم یک نفر گیرباکسی انداخته بود رو ماشین که ضریب هاش فرق میکرد مثلا با 2 حدود 120 میرفت با یک 70 تا و ...
ولی تو بعضی جاها این ضریب ها براش مشکل ساز بود مثل سر بالایی ها و ...
در ضمن ممکنه اون تاکسی کیلومتر شمارش ایراد داشته!
داداش خدایش من با تویوتا کرولا مدل 90 دنده 2 120تا رفتم دنده3 145 تا تو کفی موتور 16سوپاپ کاربراتوری 1587سی سی حجم موتور ولی حیف الان بخار میکنه شتاب دیوانه ای داره
با پارس با دنده 2 حدود 90 با دنده 3 حدود 120 با دنده 4 حدود 160 و دنده 5 حدود 205 كيلومتر
بيش از اين هم نميره و اگر بيشتر بهش فشار بياد با درصد بالايي ماشين نابود ميشه. با هيمن سرعت ها هم ماشين بعد از مدتي داغون مي شه.
اون سمندي كه با دنده 3 حدود 155 تا رفته يه كم خاي بندي كرده.
دوستان من خودم هم شک داشتم به این مساله ولی لین دوستمون دست بردار نیست میگه من خودم دیدم. کسی با سمند تست نزده تا دقیقشو بدونم آخه دور و برم کسی سمند نداره.
دوستان من خودم هم شک داشتم به این مساله ولی لین دوستمون دست بردار نیست میگه من خودم دیدم. کسی با سمند تست نزده تا دقیقشو بدونم آخه دور و برم کسی سمند نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)