سلام من میخوام یک لپ تاب بخرم تا 1 تومن با رم 5 گرافیک 2 یک cpu خوب هم میخوا شما چه سیستمی پیشنهاد میکنین؟
مرسی!
سلام من میخوام یک لپ تاب بخرم تا 1 تومن با رم 5 گرافیک 2 یک cpu خوب هم میخوا شما چه سیستمی پیشنهاد میکنین؟
مرسی!
رم 5 که نداریم .. گرافیک اکثریت 1 هست ...
با این بودجه کانفیگ دلخواه گیتون نمیاد ... بهتره 300-400 اصافه کنید ...
موفق باشید
برای چه کاری میخوایی؟
اکثرا کارایی آیه از گرافیک و ------- کار میکشه بازیسازی فوتوشاپ ۳دی مکس و.......
گرافیکم یک باشه اب نداره حداکثر بودجم ۱ تومن است
سلام من به شما hp probook4520sبا رم4و گرافیک1و cpu cori5 پیشنهاد میکنم![]()
سازگار با همین بودجه : hp dv6-3140
کمی از بودجه تون بالاتر : asus x42jr
پیشنهاد نهایی : asus x42jr
موفق باشی
msi با این قیمت نداره؟
---------- Post added at 10:26 PM ---------- Previous post was at 10:24 PM ----------
مشلکله داغ کردن نداره؟
من شخصا msi رو توصیه نمی کنم ...
-------
نه، مگه داغ کردن مشکل به حساب میاد ؟
msi مشکل داغ کردن نداره.....قدرتمندترین فن های موجود در جهان رو داره super pipe هستش
در ضمن msi بهترین خدمات پس از فروش رو داره(چون تو ایران نمایندگی داره وتنها نمایندش هم ماتریکس هست)
ولی در کل با 1تومن از msi چیز باهالی نمیتونی بگیری(چون msi همراه لپ تاپاش موس و کیف و گارنتی اجباریه ..روهمین حساب قیمتاش بالاس)
عزیز من گرما مشکل نیست بلکه طبیعت لپ تاپ هست ...msi مشکل داغ کردن نداره.....قدرتمندترین فن های موجود در جهان رو داره super pipe هستش
SONY + ASUS + DELL هم خدمات خوبی دارن ...در ضمن msi بهترین خدمات پس از فروش رو داره(چون تو ایران نمایندگی داره وتنها نمایندش هم ماتریکس هست)
اما از نظر من گارانتی های ایران اصلا جالب نیست ... !!!
کیف + ماوس = 60 تومن(چون msi همراه لپ تاپاش موس و کیف و گارنتی اجباریه ..روهمین حساب قیمتاش بالاس)
گارانتی هم = 30 الی 80 تومن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)