تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: روباتي كه سريعتر از انسان مي‌دود

  1. #1
    Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ
    پست ها
    688

    پيش فرض روباتي كه سريعتر از انسان مي‌دود

    يك روبات جديد به شكل يوزپلنگ كه از سريع‌ترين انسان‌ها نيز سريع‌تر است و يك نابودگر آندرويد كه در كنار سربازان به جنگ خواهد پرداخت جزو جديدترين محصولات ارتش آمريكا هستند.

    اين روبات سريع كه چيتا نام دارد توسط شركت «بوستون دايناميكس» ساخته شده كه پيش از اين روبات «بيگ‌داگ» 18 ميليون دلاري را كه در نواحي سخت به انتقال تجهيزات جنگي سربازان مي‌پردازد به جهان معرفي كرده بود.
    اما به گفته مارك ريبرت، رئيس اين شركت با وجود قرارداد مولتي ميليون دلاري كه توسط وزارت دفاع آمريكا بسته شده، مقامات ارتش اين كشور هنوز از موارد استفاده اين روبات باخبر نيستند.
    به گفته وي، وزارت دفاع آمريكا توجه چنداني به استفاده نهايي اين روبات ندارد و بيشتر بر ساخت فناوري‌هاي جديد متمركز بوده و سپس به موارد استفاده آنها توجه خواهد كرد.
    اين روبات چهار پا از تيره پشت منعطف و سر مفصل دار برخوردار بوده و هنگامي كه ساخته شد به تسليحات روباتيك موثر سازمان پروژه‌هاي تحقيقاتي پيشرفته دفاع اضافه خواهد شد.
    اين روبات از توانايي‌ دو سريع، گرفتن گوشه‌ها، حركت زيگ‌زاگي و توقف دقيق در نقطه برخوردار است.هزينه‌هاي اين روبات هنوز آشكار نشده اما قرارداد مولتي ميليوني آن به نظر مي‌رسد كه كمي از بودجه ساليانه 3.2 ميليارد دلاري وزارت دفاع پا را فراتر گذاشته باشد.
    يوز‌پلنگ واقعي قادر است با سرعت 112 كيلومتر بر ساعت بدود. شركت بوستون دايناميكس اميدوار است نمونه اوليه را در 20 ماه آينده آماده كند كه سرعتي بين 20 تا 30 مايل بر ساعت برخوردار خواهد بود.

    روبات اطلس
    روبات «اطلس» نيز كه بي‌شباهت به آندرويدهاي ويرانگر نيست قرار است به عنوان يك نيروي كمكي در ميادين جنگي مورد استفاده قرار بگيرد.
    اين روبات از يك بدنه، دو دست و دو پا برخوردار بوده ولي سر نداشته و قادر خواهد بود كه در زمين‌هاي ناهموار حركت كرده، در فواصل تنگ خود را جا كرده و حتي در صورت نياز روي دست و پاي خود بخزد.
    سازندگان اين روبات اميدوار هستند كه اين روبات نسبت به نمونه قبلي خود روبات «پتمان» از فناوري پيشرفته‌تري برخوردار باشد.
    روبات پتمان براي آزمايش لباس‌هاي محافظ سلاح‌هاي شيميايي براي ارتش مورد استفاده قرار مي‌گيرد و قادر است با سرعت سه مايل بر ساعت حركت كرده و حتي در شرايط بد و در صورت هل دادن در جا بايستد.
    روبات بيگ داگ
    شركت بوستون دايناميكس اميدوار است كه بتواند موفقيت روبات بيگ‌داگ خود را در سال 2008 تكرار كند.
    روبات «بيگ‌داگ» قادر به حمل چهار كوله‌پشتي‌ تجهيزات سربازان در زمين‌هاي سنگي و پر فراز و نشيب است كه خودروهاي چرخ‌دار قادر به عبور از آنها نيستند.




  2. 2 کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  3. #2
    در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    پست ها
    1

    پيش فرض

    حالا هی بریم ربات مسیر یاب بسازیم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •