تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 21

نام تاپيک: انتخاب سخت(ویو 525- ویو پرو- ایکس8)

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض انتخاب سخت(ویو 525- ویو پرو- ایکس8)

سلام
    به شدت بین این سه گوشی گیر کرده ام. البته ویواز از بین گزینه های من حذف شد چون قیمتش رفت بالا
    نمیخوام زیاد خرج کنم گوشی لمسی باشه.
    بتونم باهاش اینترنت برم و گاهی اوقات بیشتر چت میکنم
    پس بتونم با یاهومسنجر و گوگل تاک چت کنم
    ----
    بتونه فاریس رو ساپورت کنه که فکر کنم هر سه میتونن فارسی رو ساپورت بکنن.
    ----
    یه جورایی در مورد ایکس 8 که آندروئید داره خیلی مطمئن هستم اما در مورد بادا نمیدونم
    میگن ویو 525 اس ام اس خود به خود میفرسته؟
    برنامه GPS نداره؟
    کیفیت اسلاید پرو چطوره؟

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

به نظر من براي اينكه از خريدتون راضي باشيد بهتره ايكس 8 بگيرين چون احساس ميكنم به آندرويد علاقه بيشتري داريد
    ولي ويو525 هم صفحه بزرگتري داره هم تاچ حساس تري

آخر فروم باز maziarzar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران ....... ... ..... بهترین تیم دنیا: CHELSEA FC

پيش فرض

صد درصد ایکس8 تو برنامه ومخصوصا اینترنت خیلی عالیه

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

علاقه که دارم اما نمیدونم چرا قیمت بعضی گوشیها رفته بالا
    ایکس 8 الان 230
    ویواز 285 شده.
    گفتم من کار زیادی با اینترنت ندارم.
    اگه یه اسکرین شات از کیبورد qwerty ویو 525 داشتم بهتر میتونستم انتخاب کنم. از طرف دیگه ویو پرو هم کیبورد داره.
    حالا بادا در استفاده از اینترنت خیلی ضعیفه؟
    -----
    نظرتون در مورد مینی پرو چیه؟
    Last edited by zimka_14162; 03-03-2011 at 00:28.

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

در حواب شما باید بگم که اصلا سراغ ایکس 8 نرو !!!! من خودم این گوشی رو همین جند روز داشتم فروختم که دقیقا 2 هفته بیشتر دستم دوم نیورد یک نصحت می کنم به شما زیر 450 تمن اصلا به آندروید فکر نکن چون لذت از اندورید به بازی و برنامه های سنگین اونه که متاسفانه گوشی هایی که سی پی یو ضعیفیدارن نمی تونن اجرا کنن(این حرفه کسی به شما میزنه که تجربه ی تعویض بیش از 18 گوشی در کمتر از 2 سال رو داشته) حالا انتخاب باشماست
    البته این هم بگن اگه میخوای ایکس 8 بگیری و فقط اس ام اس بزنی و تماس حواب بدی مشکلی نداره
    به نظر من یکی از این 2 تا ویوی که گفتی انتخاب کنی بهتره
    انتخاب با خودته

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

نظرتون در مورد ویواز دست دوم و i8000 امنیا 2 چیه؟چند مورد پیدا کردم که تمیزه
    Last edited by zimka_14162; 03-03-2011 at 11:56.

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

نظرتون در مورد ویواز دست دوم و i8000 امنیا 2 چیه؟چند مورد پیدا کردم که تمیزه
    با سلام
    دوست عزیز سعی کن گوشی دسته دوم نخری..
    5250pro بخر خیلی خوبه که.من میخواستم اول اینو بگیرم خیلی هم تحقیق کردم واقعا گوشی عالی هست کامل هیچی کم نداره.. ولی
    در نهاست x8 رو خریدم خیلی هم ازش راضی هستم.
    هر کردوم رو برداری پشیمون نمیشی چون واقعا هر دو گوشی کاملی هستند

---------- Post added at 01:11 PM ---------- Previous post was at 01:06 PM ----------

در حواب شما باید بگم که اصلا سراغ ایکس 8 نرو !!!! من خودم این گوشی رو همین جند روز داشتم فروختم که دقیقا 2 هفته بیشتر دستم دوم نیورد یک نصحت می کنم به شما زیر 450 تمن اصلا به آندروید فکر نکن چون لذت از اندورید به بازی و برنامه های سنگین اونه که متاسفانه گوشی هایی که سی پی یو ضعیفیدارن نمی تونن اجرا کنن(این حرفه کسی به شما میزنه که تجربه ی تعویض بیش از 18 گوشی در کمتر از 2 سال رو داشته) حالا انتخاب باشماست
    البته این هم بگن اگه میخوای ایکس 8 بگیری و فقط اس ام اس بزنی و تماس حواب بدی مشکلی نداره
    به نظر من یکی از این 2 تا ویوی که گفتی انتخاب کنی بهتره
    انتخاب با خودته
    با سلام.
    ما که داریم هر برنامه ای که خواستیم روش نصب کردیم راحتم اجرا شده...در مورد بازی حق با شماست. نمیشه بازی های خیلی سنگین رو اجرا کنید .ولی سحت افزارش ضعیف نیست... مناسبه... مثل خیلی از گوشی های دیگه hero و...بعضی میگفتن این گوشی نمیتونه بازی angry birds رو اجرا کنه ولی نصب کردم خیلی راحت اجرا شد و کار کرد در ضمن صدای معرکشو فراموش نکنید. صداش واقعا عالیه... ما که راضی هستیم...
    Last edited by Punisher_2008; 03-03-2011 at 13:17.

8. این کاربر از Punisher_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز maziarzar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران ....... ... ..... بهترین تیم دنیا: CHELSEA FC

پيش فرض

این درسته که اندروید زیر450 بازی های حجیم رو نمیتونه اجرا کنه اما محیط گرافیک ونرم افزار های بروز تری داره ودرضمن قیمتشم198تومنه

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

خب انتخاب انجام شد
    ویو پرو و ویواز (البته کار کرده)
    نظرتون چیه؟ویواز دست دو حدود 210 سراغ دارم . هم نقره ای و هم مشکی

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

این درسته که اندروید زیر450 بازی های حجیم رو نمیتونه اجرا کنه اما محیط گرافیک ونرم افزار های بروز تری داره ودرضمن قیمتشم198تومنه
    با سلام...
    از لحاظ نرم افزار که تاحالا هر نرم افزاری نصب کردم راحت اجرا شده... حتی چند جا خودنم 90% نرم افزارو اجرا میکنه!!! از لحاظ ساپورت نرم افزار که مشکلی نداره... چون نرم افزاری های برای وضوح خاصی ساخته نمیشوند....
    وقتی touch2 داشتم وضوح qvga داشت من 90% نرم افزارو اجرا میکردم بدون هیچ مشکلی .. بازی های گرافیکی هم داشتم مثل اسفالت و...
    به نظر من تنها مشکل سخت افزاری x8 رمش هست که 175 mb هست.. میتونست 256 باشه.. من یک بازی سنگین نصب کردم dungeondefendersfirstwave_4 اجرا میشد ولی همش اخطار میداد که حداقل رم باید 512 باشه...
    در مورد بازی من خودم شخصا بازی های زیادی روی گوشی(زیاد بازی میکنم ) دارم درسته خیلی حجیم نیستند ولی سرگرم کننده هستند... اگه به خاطر بازی میخواین 450 تومان پول بدین 200 تومان بدین یک PSP بخرین بازی های اندروید تو کیسه چپش گم میکنه ( من PSP دارم) جدیدا فریمور اخرش هم کپی خور شده. 250 تومان هم میتونید یک گوشی توپ واسه خودتون بخرید...

منظورتون از محیط گرافیکی همون رابطه کاربری هست؟اگه منظورتون اینه که اصلا ربطی به قیمت گوشی نداره...
    x10 جز گوشی های اندروید قوی هست ولی محیط گرافیکش یا رابطه کاربریش مثل x8 هست......

والا ما که جنوب هستیم موبایل مستقیم از اونور اب میاد (دوبی) و همه اصل هستند ارزونتر از 215 ندیدم....تازه بازم جدیدا گفته شده همان 230 تومان شده... گوشی ها دارن بازم گرون میشن N8 هم گرونتر شده...

من خودم 230 خریدم..
    فکر میکنم اینجا جای مناسبی برای تبادل نظر در این مورد نیست... از صاحب تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عذر خواهی میکنم..

خب انتخاب انجام شد
    ویو پرو و ویواز (البته کار کرده)
    نظرتون چیه؟ویواز دست دو حدود 210 سراغ دارم . هم نقره ای و هم مشکی
    با سلام..
    بازم توصیه میکنم گوشی دسته دوم نخرید...
    جای شما بودم wave s5250 pro میخریدم ... اصلا گوشی 0 یه چی دیگست خیلی راحته
    گوشی دسته دوم شما نمیدونید دست کی بوده ؟ اون چطور به گوشی رفتار میکرده؟ شاید گوشی تعمیر شده.. و هیچ تظمینی نیست... اینو از رو تجربه میگم..

wave s5250 همانطور که گفتم من قبل x8 قصد خرید اینو داشتم و خیلی هم تحقق کردم واقعا گوشی کاملی هست... به خصوص ورژن pro ..
    Last edited by Punisher_2008; 04-03-2011 at 10:02.

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •