تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: درخواست برنامه جهت اتصال خودکار به اینترنت

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض درخواست برنامه جهت اتصال خودکار به اینترنت

سلام دوستان
    من برنامه ای میخوام که مثلا اونو تو startup ام بزارم و وقتی که ویندوز شروع به کار کرد به اینترنت متصل بشه..
    البته خود idm هم این امکان رو داره ولی خیلی باب میل نیست.
    اهان یه چیز دیگه اگه این برنامه این امکان رو داشته باشه که اگه اینتزنت قطع شد خودش خودکار باز به اینترنت وصل بشه
    ممنون

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

من به شما برنامه Auto Power-on & Shut-down رو پیشنهاد میکنمکه میتونید باهاش هر کار بکنید وکار کردن باهاش هم راحته.
    ولی فکر نکنم که اتصال مجدد داشته باشه ولی اونو میتونید از تنظیمات مودم بذارید روی گزینه pppoE که اگر به هر دلیلی اینترنت قطع بشه خودکار وصل بشه. اینم لینک برنامه که براتون اپلود میکنم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

5. 2 کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

متشکر از هر دو دوست عزیز
    شما متوجه منظور من نشدید من هم با اون نرم افزار اولی کامل کار کردم و هم با اون تاپیک.
    من یه برنامه ساده میخوام که وقتی اونو اجرا کردیم(بوسیله همون نرم افزاری که تو پست دوم معرفی شد)خودش بطور خودکار به اینترنت وصل بشه
    دوست عزیز اون تنظیمات pppoe کجاست؟نکنه همون تنظیماتی هستند که از قبل ما بهش میدیم که هر موقع کامپیوتر روشن شد خودش بطور خودکار به اینترنت وصل بشه؟نه من می خوا مبا یوزر روزانه و هم با یوزر شبانه کار کنم
    ممنون

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

بله منظور من همون تنظیماته.ولی اگه شما بخواید برای شبانه وصل بشید این کارو بکنید:
    برای بار اول به نرم افزاری که دادم تایم بدید تا با کانکشن مورد نظر وصل بشه بعد هم برای اتصال مجدد به اینترنت در صورت قطعی میتونید از خود IDM استفاده کنید.

8. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بله منظور من همون تنظیماته.ولی اگه شما بخواید برای شبانه وصل بشید این کارو بکنید:
    برای بار اول به نرم افزاری که دادم تایم بدید تا با کانکشن مورد نظر وصل بشه بعد هم برای اتصال مجدد به اینترنت در صورت قطعی میتونید از خود IDM استفاده کنید.
    سلام
    همون بار اول چطور باکانکشن به اینترنت متصل بشم؟اخه تو خود نرم افزار تو قسمت lunch program اصلا نمیشه connection رو اورد (اخه فقط فرمت های exe رو میشناسه.)
    برای ااتصال مجدد چطور با خود idm تنظیم کنم اخه خود idm رو اگه تنظیم کنیم توی قسمت option , سپس قسمت
    dial up.هر وقت که نرم افزار اجرا میشه خودبخود به اینترنت متصل میشه
    ممنون

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

ببینید شما اصلا بیاید این کار رو بکنید که من خودم انجام میدم:
    تو استارت اپ ویندوز بذارید IDM شروع به کار کنه بعد بیاید فایلهتون رو جهت دانلود در یک صف دانلود قرار بدید و برای اتصال در اون ساعتی که برای صف معین کردید یک کانکشن باید داشته باشد که میتونید اونو در قسمت ارتباط با مودم وارد کنید.
    بعد از اون میتونید برای ارتباط مجدد با اینترنت در صورت قطعی میتونید تو همون قسمت ارتباط با مودم تنظیم کنید.
    وبرای خاموش شدن کامپیوتر در زمان معین هم میتونید در تنظیمات صف دانلود مورد نظرتون اون رو تنظیم کنید
    ببینید من خودم از شاتل استفاده میکنم و عکس تنظیمات خودم رو برای شما قرار میدم.

11. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوست عزیز ، توی صفحات بعدی تایپیک "آموزش روشن شدن کامپیوتر سر ساعت معین ......" نرم افزاری بنام Reconnect معرفی شده که حجم کمی داره و کاملا هم بکار شما میاد
    کافیه طوری تنظیم کنید که با بالا امدن ویندوز اجرا بشه
    توی تنظیماتش تیک گزینه های start with windows و connect on start up رو بگذارید
    ضمنا این برنامه به محض اینکه کانکشن شما قطع بشه ، اونو وصل میکنه

13. 2 کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

خوب من هم با IDM چندین ماهه که استفاده میکنم و با روش بالا نیازی به نرم افزار دیگه ای نداره.البته برای این کار هزاران روش و نرم افزار وجود داره.

15. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ممنون از همگی دوستان
    اخه خود idm این مشکل رو داره که بعضی وقت ها اون قسمت اتصال به اینترنتش درست کار نمیده . من هم اینو برا دانلود شبانه میخوام.یه وقت هست که راحت همشو دانلود میکنه و یه وقت هست صبح که میای میبینی که یه ضدحال خوردین
    اون نرم افزار reconnect قابلیت اتصال هم داره؟اخه یه نرم افزار همون جا معرفی شده بود(فک کنم تاپیک داشت)که فقط برای دیسکانکت بود
    در هر حال ممنون

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •