تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: بانک اطلاعاتی در VisualBasic

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض بانک اطلاعاتی در VisualBasic

سلام دوستان.
    یه سوال داشتم که اگه دوستان لطف کنن راهنمایی کنن، خیلی خوش به حالم میشه.
    من یه دیتابیس اکسس با یه table دارم که اون table شامل تعداد زیادی رکورده و در مورد بیماریهای مختلفه. هر رکورد حدود 50 تا ستون داره که به فرمت yes/no هستند. یه ستون هم داره که اسم یه بیماری داخلش هست و اون 50 تا ستون خصوصیاتش هستن. مثلا یه رکورد ستون اولش نوشته سرماخوردگی و ستون دوم که مربوط به تب میشه مقدار yes گرفته و ستون سوم که مربوط به دل درد هستش مقدار no گرفته و همینجور تا آخر. باید یه برنامه بنویسم که به این دیتابیس وصل بشه و با خصوصیاتی که دریافت میکنه، اسم بیماری های ممکن رو لیست کنه مثلا تو یه listbox. مثلا اگه تو برنامه کاربر مقدار فیلد سردرد رو 1 گذاشت، تمام بیماریهایی که شامل سردرد هم میشن لیست بشن.
    با ویژوال بیسیک برنامه نوشتم. اگه ممکنه منو راهنمایی کنین. اصلا نمیدونم چجوری به بانکم وصل بشم و اینکه چجوری اطلاعات داخل بانک رو فیلتر کنم و نمایش بدم. با sql کار کردم ولی نمیدونم چجوری تو ویژوال بیسیک مقادیری رو که کاربر وارد میکنه، تو query وارد کنم و نتیجه رو نمایش بدم.
    اسم بانک اکسس رو Database و اسم table رو disease گذاشتم. ستون اول که اسم بیماری توشه رو name و بقیه ستونها رو با اعداد 1 طبیعی نامگذاری کردم. مشخصه که ستون name کلید بانکم میشه.
    ممنون از کمکتون....

داره خودمونی میشه Mohsen.Sh_PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اول کنترل Microsoft ADO رو از توی کامپوننت ها بیار توی برنامه بعد کدهای زیر رو برای ارتباط بنویس.
    کد اول برای ارتباط با پایگاه داده و کد دوم برای ارتباط با جدول مورد نظر
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای فیلتر هم میتونی از کد زیر استفاده کنی.
    توی Field name نام فیلد رو بنویس و توی Filter هم اون چیزی که میخوای نمایش داده بشه.
    کد:
    این هم یک برنامه نمونه کار با دیتابیس و فیلتر
    کد:

3. این کاربر از Mohsen.Sh_PC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام.
    ممنون از راهنماییتون. ولی یه مشکلی هست. اول اینکه من با ویژوال استودیو 2010 کار میکنم و کامپوننت ado ندارم. بجاش سه تا کامپوننت BindingSource و DataSet و TableAdapter دارم و نمیدونم هرکدوم رو چجوری استفاده کنم. دوم اینکه برنامه نمونه ای رو که فرستادین رو نتونستن اجرا کنم. فایلای سورس رو هم ویژوال استودیو نمیتونه بخونه. بازم ممنون که راهنماییم کردین. منتظر راهنماییهای بعدیتون هم هستم.
    موفق باشید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •