سلام دوستان.
یه سوال داشتم که اگه دوستان لطف کنن راهنمایی کنن، خیلی خوش به حالم میشه.
من یه دیتابیس اکسس با یه table دارم که اون table شامل تعداد زیادی رکورده و در مورد بیماریهای مختلفه. هر رکورد حدود 50 تا ستون داره که به فرمت yes/no هستند. یه ستون هم داره که اسم یه بیماری داخلش هست و اون 50 تا ستون خصوصیاتش هستن. مثلا یه رکورد ستون اولش نوشته سرماخوردگی و ستون دوم که مربوط به تب میشه مقدار yes گرفته و ستون سوم که مربوط به دل درد هستش مقدار no گرفته و همینجور تا آخر. باید یه برنامه بنویسم که به این دیتابیس وصل بشه و با خصوصیاتی که دریافت میکنه، اسم بیماری های ممکن رو لیست کنه مثلا تو یه listbox. مثلا اگه تو برنامه کاربر مقدار فیلد سردرد رو 1 گذاشت، تمام بیماریهایی که شامل سردرد هم میشن لیست بشن.
با ویژوال بیسیک برنامه نوشتم. اگه ممکنه منو راهنمایی کنین. اصلا نمیدونم چجوری به بانکم وصل بشم و اینکه چجوری اطلاعات داخل بانک رو فیلتر کنم و نمایش بدم. با sql کار کردم ولی نمیدونم چجوری تو ویژوال بیسیک مقادیری رو که کاربر وارد میکنه، تو query وارد کنم و نتیجه رو نمایش بدم.
اسم بانک اکسس رو Database و اسم table رو disease گذاشتم. ستون اول که اسم بیماری توشه رو name و بقیه ستونها رو با اعداد 1 طبیعی نامگذاری کردم. مشخصه که ستون name کلید بانکم میشه.
ممنون از کمکتون....![]()