سلام
اینترنتم 20 دقیقه به دقیقه قطع میشه که باید مودم رو روشن خاموش کنم درست شه چکار کنم؟
سلام
اینترنتم 20 دقیقه به دقیقه قطع میشه که باید مودم رو روشن خاموش کنم درست شه چکار کنم؟
شما تنظیمات مودم رو دستکاری کردی
مودمتو ری استارت کن درست میشه (البته می تونی تنظیمات مودم رو اگه میدونید چی کار کردین به حالت اول برگردونین ولی همون ری استارت بهتره)
به مودمت دست نزن ایراد از مخابراته برای من هم امروز همینطوری میشه از فن آوا سرویس گرفتم زنگ زدم گفتن به خاطر 10 اسفند مخابرات مرکز شما اینجوری شدهدیگه شورشو در اوردن با این مسخره بازیها
![]()
مودم من بالا نمیومد امدم مودم رو ریسیت کردم بعدش اطلاعات لازم رو دادم بعد از اون اینطوری شدشما تنظیمات مودم رو دستکاری کردی
مودمتو ری استارت کن درست میشه (البته می تونی تنظیمات مودم رو اگه میدونید چی کار کردین به حالت اول برگردونین ولی همون ری استارت بهتره)
بله دو روز اینطوری شدهبه مودمت دست نزن ایراد از مخابراته برای من هم امروز همینطوری میشه از فن آوا سرویس گرفتم زنگ زدم گفتن به خاطر 10 اسفند مخابرات مرکز شما اینجوری شدهدیگه شورشو در اوردن با این مسخره بازیها
![]()
Last edited by B U L U T; 28-02-2011 at 23:25.
بّاز هم قطع میشه اههههههه
jنظیمات timout داخل مودم را نگاه کن مثلا اگه 20 دقیقه از مودم استفاده نکنی از اینترنت قطع میشی
کجاست ؟؟؟ این time outjنظیمات timout داخل مودم را نگاه کن مثلا اگه 20 دقیقه از مودم استفاده نکنی از اینترنت قطع میشی
شاتل که مشکل نداره
معمولا جایی که کانکشن pppoe را میسازی می تونی پیداش کنی
نشد که نشد مشکل پا برجاست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)