با سلام:
دوستان عزیزم چه جوری و یا با چه نرم افزاری میشه یه فایل و یا فولدر رو سوپر هاید کرد ؟ ضمنا" چه طوری میشه از این حالت خارجش کرد؟( در واقع ان هاید کرد)
با سپاس
رضا
با سلام:
دوستان عزیزم چه جوری و یا با چه نرم افزاری میشه یه فایل و یا فولدر رو سوپر هاید کرد ؟ ضمنا" چه طوری میشه از این حالت خارجش کرد؟( در واقع ان هاید کرد)
با سپاس
رضا
فرمان attrib +s +h هیدن سیستمی میکنه و attrib -s -h بالعکس.
مهدی جان ممنونم میشه راهنمایی کنید:
آیا این روش امن هستش یعنی من میتونم برای مخفی و دور از دسترس کردن یه سری فایلهای شخصی روی فلش و یا هارد اکسترنالم استفاده کنم؟(امکان نداره فایلها بپره؟؟؟)
اطفا" اینجا رو ببینید:
خیلی ممنون میشم راهنمایی کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by reza,n; 28-02-2011 at 21:37.
با این دستور داسی که آقای مهدی تو پست بالایی گفتند فایلهاتون پاک نمیشن
+h باعث میشه فایل یا فولدر هیدن بشه (هیدن معمولی)
دستور +s هم باعث میشه فایل یا فولدر مورد نظر سیستمی بشه
که جمعش میشه هیدن سیستمی
اون لینک تایپیکی هم که گذاشتین دستورات داس هست
مثلا این دستورش باعث میشه پوشه قفل شه و با کلیک روش به کنترل پنل منتقل شی
{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}
و تا جایی که یادمه آیکن پوشه هم به یه قفل تغییر پیدا میکنه
بقیه موارد رو هم که تو همون تایپیک اشاره کرده اند
یه ترفند من برات میگم شاید یکم بدرد کارت بیاد برای اینکه فایل های رو که دوست نداری کسی ببیند یه فولدر جدید بساز بعد برای نوشتن اسم فولدر Alt را نگهدار شماره 255 را وارد کن بعد از زدن اینتر می بینی که فولدر بدون اسم است حالا رو فولدر راست کلیک کنPeraperties بعد Change Icon را انتخاب کن تو این پنجره چند تا جا خالی است که در اصل ایکون نامری است یکی از آون ها را انتخاب کن OK و تمام حالا یه پوشه کاملا" نا مری در اختیار دارید
نرم افزار truecrypt هم عالیه.البته همین روش سوپرهیدن هم خیلی خوبه.کاربرای عادی ویندوز خیلی ها اینو نمیدونن!نه فایل ها هم طوریشون نمیشه.
دوستان عزیزم ممنون فقط یه مشکل دارم که اگه ممکنه راهنماییم کنید:
با فرمان فوق پوشه رو سوپر هاید میکنم و هیچ مشکلی نیست من این مورد رو روی چند فایل و فولدر امتحان کردم بیشتر اونها با پارامتر - از حالت سوپرهاید خارج میشن ولی مثلا" یه دونه از New Folder هام (که چند تا فایل و فولدر هم توش هستش ) هر کاری میکنم از حالت سوپرهاید خارج نمیشه در واقع پس از تایپ فرمان فوق و استفاده از - و ... پیغام میده که پارامتر - اشتباهه!! البته بارها امتحان کردم و همه چیز درسته (هم مسیر و هم خط فرمان و پارامتر- و .....) منتها نمیدونم مشکل از کجاست که این ارور رو میده!!!! لطفا" بفرمائید اشکال چی میتونه باشه؟
ممنونم
این روشها دیگه از دور خارج شده.منظورم اینه که دیگه مثل چند سال گذشته نیست که کمتر کسی اینا رو بلد باشه.
اگه میخای فایل و... رو تو فلش و .... امن داشته باشی باید از برنامه های مثل Folder Lock استفاده کنی .
سلام.شما برای برداشتن هیدن وسیستمی بودن فایل ها و پوشه های داخل پوشه مثلا :New folder از این دستور استفاده کنین:
متن رنگی مسیر پوشه مونه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی این فقط محتویات داخل اون پوشه(چه فایل و چه پوشه تا آخرین مسیرهاش)رو تغییر میده برای خود پوشه به تنهایی این فرمانه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوست عزیز این برنامه یه کم "ریسک داره" توی فروم دیدم که بعضی ها اینو نصب کردن و فایل هاشون از دستشون پریده! در ضمن این فقط رو سیستمی که برنامه روش نصبه جواب میده.تو سیستم دیگه کاربرد نداره.ولی این Truecrypt رو میشه رو سیستم دیگه هم استفاده کرد.
مهدی جان ممنون میشه بفرمائید این پارامترهای /D /S چکار میکنن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)