سلام
من پاورمو 1 ساله دارم
الان چند وقتی هست به محض اینکه سیستم روشن میکنم یه صدای زیاد (مثل صدای موتور)از کیس میاد ولی نمیتونم تشخیص بدم از پاور هست یا سی دی رام .بعد ویندوز که بالا میاد صدا قطع میشه
مشکل از کجاست؟
سلام
من پاورمو 1 ساله دارم
الان چند وقتی هست به محض اینکه سیستم روشن میکنم یه صدای زیاد (مثل صدای موتور)از کیس میاد ولی نمیتونم تشخیص بدم از پاور هست یا سی دی رام .بعد ویندوز که بالا میاد صدا قطع میشه
مشکل از کجاست؟
خوب عزیزم داخل سی دی رام رو خالی کن تا مطمئن بشی صدای چی هست؟!!اگه بازم صدا داد یعنی از فن هست اگه صدایی نیوومد مطمئن باش از سی دی بوده که داخلش بوده!!
سی دی رام من همیشه خالی هست.اینکه گفتم مشکل از کدومه واسه اینکه سی دی رام قدیمی هست
وقتی سی دی رام خالی هست که دیگه کار نمیکنه
مشکل شما از فن هست
کیس باز کنید و ببینید اونجا چه خبره![]()
شاید مشکل از فن پاور یا cpu هست، احتمالا فن پاور هست. اگر تونستید جاوربرقی رو بگیرید پشتش (با احتیاط) و گرد و خاکش رو تمیز کنید. یه برچسب هم احتمالا داره بردارید و یکی دو قطره روغن بزنید...
در کیس که باز کنید معلوم میشه صدا از کدوم فن هست
موقع کار کردن با سیستم (بازی-برنامه) هم صدا میاد ؟
به احتمال زیاد فن پشت کیس هست... سیم برقشو جدا کنید تا از کار بیافته و ببینید آیا مشکل حل میشه یا خیر؟!
موفق باشید.
مال من هم همچین صدایی میده مثل موتور که می خواد روشن شهبعد یه مدت که گرم شد صداش می افته
این صدای فن 8 سانتی عزیز پشت کیس هست یا فن 8 سانتی پاور . این اتفاق تو زمستونها برای من میافته
مشکل زیاد مهمی نیست:
Last edited by jack426; 04-03-2011 at 00:45.
مشکل از فن پشت کیسه خاک گرفته بازشن کن تمیزشون کن با دستمال و باد فقط بهشون آب نزنی می تونی دستمال مرطوب بزنی بهشون ولی نه خیس
بعد چسب پشتشون رو آروم بکن دو قطره روغن موتور بریز توش دوباره چسب رو بزار سر جاش تا روغن نریزه سر جاش
درست می شه
البته فن بعضی از کارت گرافیک ها از جمله سری های 9 ان ویدیا تا بالا نیامدن ویندوز حسابی صدا میده، ولی بعد از اینکه ویندوز بالا اومد توسط درایور گرافیک سرعت چرخشش تنظیم می شه. یعنی تا وقتی که درایور رو نصب نکنید همچین صدایی میده. تا ویندوز بالا نیاد، کاریش نمیشه کرد، اکثر برند هایی که از چیپست nVidia بهره می برند این مساله رو تایید کردند.
این توضیحات رو به این دلیل دادم:
بعد ویندوز که بالا میاد صدا قطع میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)