میخوام بخرمش به نظر شما خوبه؟
میخوام بخرمش به نظر شما خوبه؟
نوت بوک خوبیه من هم دارمش بسته به کارایی که می خوای کانفیگ های مختلفی داره که از 650000 تومن تا 950000 هست. البته منم تازه گرفتم هنوز زیاد با هاش سروکله نزدم... ولی درکل زیبا محکم و .........فعلا همین قدر میدونم....
![]()
سلام.عزیز لب تاپ من HP4520s هست رفتم تو سایت لب تاپ پروداکت کد لب تاپ رو زدم مدل لب تاپ رو اورد تائید کرد . ریجستری هم کرد . لینکش رو میزارم دیگه ... در مورد ریفر اصلا به فروشنده اعتماد نکن دستکاریش می کنن علاءم رو میکنن و از این جور چیزا product کد لپ تاپ رو بگیر تو این لینک چک کن اگه مدل رو درست داد که درسته دیگه ....نوشته شده توسط bas ali
لینک کمک برای وارد کردن پروداکت کد :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم اسکرین لپ من : دقیق درسته ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
دوست عزیز
شما کشور رو چی انتخاب کردین ؟
به نظر من نسبت به قيمتش جزو لپ تاپ هاي خوب هست. احنمالا هفته آينده بخرمش. طراحي عالي بدنه و كيبورد و كانفيگ هاي خوب نسبت به قيمت از مزيت هاي اين مدله.
core i5, RAM 4 gig, H.D.D 500, VGA 1 G رو با قيمت 800 تا 840 تومن ميتوني تو بازار پيدا كني.
اسکرین شاتش نیمده بود شرمنده :حالا ببینید :::::
![]()
سلام
دوست عزیز P/N مربوط به کد کالا هست نه اصالت دستگاه. تعیین اصالت دستگاه با سریال نامبر صورت می گیره.
موفق باشین.
به نظر من مدلی خیلی خوبیه
از لحاظ قیمت و متریال ساخت منحصر به فرد است
با سلام به دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
من باید به شما بگم که اج پی خیلی خرابی داره و بهتر نگیری!!!!
به نظر من ام اس آی خیلی بهتره.البته همه چیزاشون یکیه به جز lcd و cpu ام اس آی lcd کوجکتره و cpu اون core i3 ولی hp core i5
و باید درنظرداشته باشی که مشکل سخت افزاری تو اچ پی زیاده!!!!!!!!!
با استناد به چه منبعی اینها رو میگی ؟ مدرک داری رو کن حرف که باد هواست !!!!!! چرا جبهه گیری می کنی ؟؟؟ از لحاظ قطعات از بهترین نوعش هست اونوقت میگی >>>>>>>> مشکل سخت افزاری تو اچ پی زیاده <<<<<<<<![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)