کسانی که این دو مانیتور را بررسی کرده از نزدیک لطفا نظرات خود را بیان کنند
کسانی که این دو مانیتور را بررسی کرده از نزدیک لطفا نظرات خود را بیان کنند
من ml238 رو تازه گرفتم روهم رفته راضیم ولی کمکی چشم رو اذیت می کنه و اطراف مانیتور نور سفید جزئی داره.
با سلام
ببخشید این اذیت کردن چشم به نظرتون ارتباط خاصی با اندازه داره یا کلا تبعات استفاده از مانیتور هست؟؟؟
منم ml238 دارم ولی این ایرادی که دوستمون گفتن رو نداره!
از میشنوی asus بخر.چون هم وارداتیه و هم کیفیت خوبی داره
با تقديم سلام من مانيتور asus ML238H- LED حدودا سه روز پيش خريدم به مبلغ 365000 تومان فعلا به دلايلي قصد فروش را دارم اگر شخصي طالب هست با شماره 09188181949 تماس بگيرد سپاس گذارم
الان که بیشتر باهاش کار کردم می گم که قطعا داره چشم رو به وضوح اذیت می کنه
حالا به خاطر 23 اینچ بودنه یا ایراده ساخت مانیتور نمیدونم.
عجب!!!
خیلی خیلی ممنونم بابت این اطلاعات مهم شما......
واقعا واقعا خیلی گلی که ایرادات رو میای وقت میزاری و می گی....شاید همین مشکل برای ما هم پیش بیاد
ممنون
در پناه حق
مرسی از نظرات دوستان گلم از نظر رنگ مشکی چطور؟ آیا بهتره از مانیتورهای ال ای دی سامسونگ مشکی رو نشون میده و در صحنه های تاریک اون مشکل نور حاشیه آبی رنگ رو داره یا نداره.
سلام نمایندگی سامسونگ مدل 2770 رو آورده به قیمت 420 هزار تومان آیا دوستان واسه pc و کار میکس و مونتاژ و کار مداوم با این مانیتور غول پیکر رو پیشنهاد میکنند یا بریم همان ml 238 h v v رو بخریم آخه این 2770 وارداتی دست تو پنلش نبردن به دلیل درخواست کمش در ایران و یک مشکلی که دارم با مانیتورهای سامسونگ یه نور آبی رنگ زشتی در صحنهای تاریک دیده میشه مچکرم میشم نتیجه نهایی رو بگید
نظرتون رو در مورد مانیتور 2770 بگید واقعا من از نزدیک دیدمش واقعا حرفی نداشتم ولی کیفیتش رو در فیلم ندیدم و در صحنه های تاریک حالا میخوام برم فردا بخرم با قیمتش 420 دوستان اگر کسی پاینتر از این قیمت سراغ داره بفرمایند بگند از کجا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)