تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید Portable DVD player

داره خودمونی میشه freidoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض راهنمایی برای خرید دی وی دی پلیر پرتابل

سلام دوستان
    برای خرید یه DVD Player همراه نیاز به راهنمایی دارم. ممنون میشم اگه کسی از دوستان دراین مورد اطلاعاتی داره که چه مارک خوبی در بازار موجوده راهنمایی کنه
    مخصوصا این دستگاههایی که گیرنده تلویزیون هم دارن.مارک خوب و مناسبی وجود داره؟
    اگه کسی از دوستان از این دستگاهها داره خواهش می‌کنم اطلاعاتش رو در اختیار ما هم قرار بده (از نظر کیفیت تصویر،کیفیت صدا، عمر باتری و سایر مشخصات)
    و اینکه آیا دستگاهی هست که TV داشته باشه و بعلاوه قابلیت ضبط از TV رو هم داشته باشه؟

خیلی ممنون میشم اگه درمورد این موضوعات اطلاعاتی دارین ما رو هم بهره مند کنید
    Last edited by freidoon; 04-03-2011 at 21:24.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    برای خرید یه DVD Player همراه نیاز به راهنمایی دارم. ممنون میشم اگه کسی از دوستان دراین مورد اطلاعاتی داره که چه مارک خوبی در بازار موجوده راهنمایی کنه
    مخصوصا این دستگاههایی که گیرنده تلویزیون هم دارن.مارک خوب و مناسبی وجود داره؟
    اگه کسی از دوستان از این دستگاهها داره خواهش می‌کنم اطلاعاتش رو در اختیار ما هم قرار بده (از نظر کیفیت تصویر،کیفیت صدا، عمر باتری و سایر مشخصات)
    و اینکه آیا دستگاهی هست که TV داشته باشه و بعلاوه قابلیت ضبط از TV رو هم داشته باشه؟

خیلی ممنون میشم اگه درمورد این موضوعات اطلاعاتی دارین ما رو هم بهره مند کنید
    یک سری به این بزن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دستگاه خوبی است فقط گیرنده اش آنالوگ است ، یعنی تلویزیون آنالوگ میگیری نه دیجیتال
    مدلی که دیجیتال هم داشته توی بازار یه بار دیدم ولی دقیقا نمی دونم چی بود مارکش هم اگه اشتباه نکنم مارشال بود
    یک سرچی بزن ببین هست یا نه
    Last edited by isfahaneshop; 15-03-2011 at 13:49.

داره خودمونی میشه Samjackman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    میخواستم بپرسم آیا مدلی از DVD Portable هست که بتونه فرمت MKV. رو هم اجرا کنه؟
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •