سلام دوستان.
عزیزان من دنبال همچین برنامه ای می گردم برای نمایشگاه ماشین بصورت مجانی و فارسی باشه.
ممنون![]()
سلام دوستان.
عزیزان من دنبال همچین برنامه ای می گردم برای نمایشگاه ماشین بصورت مجانی و فارسی باشه.
ممنون![]()
سلام.
فکر نکنم همچین چیزی وجود داشته باشه.
باید بگی تا بنویسم برات.
موفق باشی.
عزیز وجود داره.اما من برنامه می خوام.بشه لیست ماشینها رو توش وارد کرد همراه با شماره عکس و مشخصات صاحب ماشین.و موعد چکها و چاپ رسید برای طرف.و گالری هم داشته باشه .دوستان کسی این جور برنامه ای سراغ نداره یا بر نامه حساب داری تو این مایه ها؟
یعنی کسی چنین بر نامه ای سراغ نداره؟بر نامه مدیریتی شبیه اینم باشه خوبه.
سلام
من که سراغ ندارم ولی بیکارم برات می نویسم لینکشو می زارم
تو همین تایپیک اگه هم به هر دلیلی این تایپیک بسته بشه
برات پی ام می دم البته اینو برای اینکه یه پروژه ای باشه برای پیشرفتم
می نویسم هزینش هم فقط یه صلوات
فقط هر جوری دوسداری بگو تا برات بنویسم
مرسی دوست عزیز ممنون.
خوشحال میشم این کار رو بکنی.
خوب الان این طور بهت بگم.به قول شما برنامه نویسها.فلوچارت اینا بگم.
این ها مد نظر من هست
1-لیست ماشین رو همراه با شماره و مشخصات صاحب ماشین با شماره تلفن و ادرس در او قرار داد (یعنی برای هر ماشین یک پرو فایل درست بشه و شماره ماشین نام صاحب ماشین ادرس مشخصاتو و یک گزینه برای نوشتن تو ضیحات اضافه.و جایی برای قرار دادن عکس ماشین طرف.و گزیه انتخاب برای اسم ماشین تا با انها ارشیو بشه.)
بعد یک گالری برای ماشین های موجود با تر تیب اسم ماشین(مثلا هر ماشین مثلا: پژو بز بی ام وی هر کدوم جدا باشه اما تو یک گالری باشه با انتخاب ماشین مثلا با انتخاب پژو رفت به لیست ماشینهای موجود در لیست پژو)
2-قسمت صدور رسید.و قولنامه.تا بشه برای طرف رسید چاپ کرد همراه با اسم و فامیل طرف(مثلا طرف مبلغی پول داده پول پیش یا هر چیزی بشه براش رسید چاپ کرد)
3-لیست معامله های ماشین_معامله هایی خودم و معامله هایی که مشتریها انجام دادن همراه با مشخصات انها(مثلا مبلغ معامله بدهکار بستانکار اسم طرفین و مشخصات ماشین اعم از پلاک ماشین صند ماشین و قسمت برای نوشتن تو ضیحات با کاراکتر بیشتر.و مثلا قسمتی برای اینکه صند واگذار شده یا در نمایشگاه هست.)
4-قسمت مالی (مثل این بر نامه های مدیریتی تو فروشگا هها هست رسید چاپ میکنه مثلا قیمت کل مقدار پیش پرداخت نوع کالا که اینجا نوع ماشین و چاپ رسید.)
5-موجودی مثل این بر نامه انبار فروشگاه ها با این تفاوت برای نمایشگاه ماشین باشه.
ممنون میشم چنین بر نامه بنویسی برام .خودتم گزینه هایی برای قسمت مالی گالری و چاپ رسید و گرفتن بکاپ از اطلاعات ذغیره شده بنویسی ممنون میشم.
مرسی دوست عزیز پ خ دادم.زیادم عجله نیست .ممنون دوست عزیز
منم دنبال همچين برنامه اي ام به ما هم يه ندا بديد![]()
باشه حتما فقط اگه مشکلی نیست تو تعطیلات عید براتونمنم دنبال همچين برنامه اي ام به ما هم يه ندا بديد![]()
درست می کنم
اگه در باره خصوصیات این برنامه هم کمکم کنید بد نیست
نیاز به یه دیتا بیس هست که اطلاعاتی از قبیل رنگ و نوع و مدل و ...
دقیقا از ماشین اطلاعات زیلدی ندارم اگه بتونید کمک کنید ممنون میشم
اینو هم ببینید نظرتئن رو بگید البته کاملش نکردم فقط یه پوسته هستش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)