بچه ها من این عکسو از فیلم the stepfather گرفتم این یارو داره با ویندوزش کار میکنه عکس اولی که یه پنجره ای رو داره maximize میکنه انیمیشن باز شدن پنجره رو ببینید دومی هم محیط دسکتاپش هست.
![]()
بچه ها من این عکسو از فیلم the stepfather گرفتم این یارو داره با ویندوزش کار میکنه عکس اولی که یه پنجره ای رو داره maximize میکنه انیمیشن باز شدن پنجره رو ببینید دومی هم محیط دسکتاپش هست.
![]()
ویندوز اپل:Mac OS X
حالا نمیشه این ویندوز رو دانلود کنیم؟یا اینکه پوسته اینو برای ویندوز 7 نصب کنیم؟این ویندوز apple بازیها و برنامه ها رو ساپورت میکنه؟
با سلام
دوست من این ویندوز نیست این سیستم عامل اختصاصی شرکت اپل هست به اسم مکینتاش که فقط بر روی کامپیوترهای اپل نصب میشه البته نسخه هایی هستند که روی سیستمهای معمولی هم نصب میشن که معروفند به هکینتاش
سیستمی که در عکس می بینید یک imac اپل هست با سیستم عامل مکینتاش و احتمالا نسخه اسنو لوپارد
شما برای اشنایی بیشتر به قسمت لپ تاپ انجمن مباحث مربوط به هکینتاش یا قسمت اپل مراجع کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میشه لینک دانلود این سیستم عامل رو برای من بزارید یعنی مشکل نصب و اینا نداشته باشه سیستمم هم اینتل هست
شما به همون انجمنی که دوستمون معرفی کرد برید.میشه لینک دانلود این سیستم عامل رو برای من بزارید یعنی مشکل نصب و اینا نداشته باشه سیستمم هم اینتل هست
شما صرفا به خاطر ظاهر سیستم عامل عوض نکنید. مکینتاش خیلی با ویندوز فرق داره و فایل سیستم، نرم افزارها، درایورها و ابزارهای خودش رو لازم داره. تم هایی هستند که این کار رو برای شما انجام میدن.
درخواست تم برای ویندوز 7
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست عزیز
این سیستم عاملی رو که شما میگین قشنگه واقعا قشنگه و امکانات زیادی داره البته اینو هم بگم که فرقهاااااااااای خیلی زیادی با نسخه های ویندوز داره و ضمن روی هر سیستمی نصب نمیشه فقط روی" اپل" نصب میشه البته بعضی نسخه هاش هست که روی سیستمهای معمولی نصب میشه ولی گیرش زیاده شما بهتره همون ویندوز رو استفاده کنی
چون اصولا مکینتاش برای کارهای گرافیکی زیاد طراحی شده مثلا همون نرم افزار معروف کالر که مال مکینتاشه بیشتر برای فیلم سازها و عکاسها و... این جور چیز ها استفاده میشه.
موفق باشی
آخه میگن هکینتاش سبکتر از این ویندوزهای مایکروسافته برنامه های ویندوز رو هم میشه با نرم افزارهای خاصی در هکینتاش نصب کرد فقط موندم بازیها اجرا میشن یا نه؟
با سلام
نسخه های هکینتاش حدود 50 درصد قابلیت مکینتاش اصلی رو دارن . در محصولات اپل رابطه سخت افزار و نرم افزار واقعا عالیه چون خودشون سیستم عامل رو متناسب با قطعات سخت افزاری طراحی میکنن
در مکینتاش با نرم افزارهایی مثل parallel desktop میتونین ویندوز رو به صورت مجازی در خود سیستم عامل نصب کنید و یا با boot camp خود ویندوز رو در کنار مک نصب کنید
در مورد بازیها باید بگم بعضی از بازیها نسخه مک دارن و سایر بازیها مختص مک هستند
پیشنهاد میکنم قبل از نصب در محیط مجازی مثل VmWare و یا Virtual PC یک مکینتاش نصب کنید و تست کنید.آخه میگن هکینتاش سبکتر از این ویندوزهای مایکروسافته برنامه های ویندوز رو هم میشه با نرم افزارهای خاصی در هکینتاش نصب کرد فقط موندم بازیها اجرا میشن یا نه؟
چون 100 درصد مطمئن هستم بعد از چند ساعت بودن در محیط مکینتاش به علت آشنایی نداشتن و مشکلات عمده ی نرم افزاری مجبور به نصب مجدد ویندوز میشین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)