سلام
همچین نرم افزاری هست که مثلا 2 گیگ از فلش رو تبدیل به رم بکنه؟!
سلام
همچین نرم افزاری هست که مثلا 2 گیگ از فلش رو تبدیل به رم بکنه؟!
بفرمایید:
[B]eBoostr Pro v4.0.0.554 Multilingual x86/х64
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی به رم کامپیوتر تبدیل میکنه تا سرعتش زیاد بشه
تو توضیحات سایت سازنده و همچنین افرادی که از آن استفاده کردند میگن دارای چنین قابلیتی!
آره در حقیقت رم رو به حافظه مجازی تبدیل میکنه و تمام فایل هایی که اجرا میشن و همچنین فایل های سیستمی ، بصورت کش وارد فلش میشن. واقعا نرم افزار توپی هست که چندین سال قبل ازش استفاده میکردم . بهتره یک فلش 4 گیگ به سیستم وصل کنی ولی دیگه این فلش باید روی سیستم باقی بمونه. اگه در بیاد باید تنظیمات کش رو دوباره انجام بدی. در تنظیمات ازت میپرسه که فلش یا رم رو تبدیل به حافظه مجازی کنم که شما باید فلش رو انتخاب و روی Cache Now کلیک کنین. هر برنامه سنگینی که اجرا کردین برای اینکه به کش بره باید روی Cache Now کلیک کنین.
این توضیح را برای دانلود از یه سایت گرفتمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دیدم نوشته این امکان در ویندوز ویستا وجود داره...
حالا میخوام بپرسم این امکان در ویندوز 7 نیست؟
اگر هست راهنمایی کنید.
Last edited by ATA FARZADI; 26-02-2011 at 09:29.
این قابلیت در ویندوز 7 .Ready Boost است. وارد properties فلش شده و از آنجا به سر برگ Ready Boost بروید و گزینه ی Dedicate this device to Ready Boost را تیک بزنید.![]()
آره هست ، فلش رو به سيستم وصل کني ، در صفحه اي که بصورت اتوران برات باز ميشه گزينه Ready Boost رو بايد انتخاب کني ، اگه نيومد روي درايو فلش راست کليک کن و Properties بزن و بعد به تب Ready Boost برو .
اگه این امکان رو ویندوز سون داره چرا این نرم افزار رو ساختن ؟
منظورتون اینه؟
فلش باید فورمت شده باشه؟
آیا این حالت ویندوز بهتره یا این نرم افزاری که بالا معرفی شده؟
الان من میتونم فلش 8 گیگ رو نصب کنم موقع بازی ((تا بازی روان تر اجرا بشه ))و بعد بردارم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)