سلام
برای آموزش شبکه برای یه مبتدی مثل من مقاله ای دارید مثلا Vmware ؟
سلام
برای آموزش شبکه برای یه مبتدی مثل من مقاله ای دارید مثلا Vmware ؟
سلام ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
=======
=======
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ==> 85 صفحه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ==> 75 صفحه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ==> در 112 صفحه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
بی نهایت ممنون فقط به نظرشما virtualPC بهتره یا VMware
سلام ...
خواهش میکنم ...
هر دو تا خوبن ... بستگی داره ...
اگه از نظر سادگی و راحتی میخواین ، چون آموزش اون رو هم داریم ، virtualPC رو اول ببینید ...
VMware برنامه خوب و پیشرفته ای هستش ، سختم نیست ... فقط ورژنهای مختلفی برای موارد گوناگون داره ... VMware رو معمولآ بیشتر استفاده میکنند ... چون ورژنهای مختلف اون در زمینه های گوناگون کاربرد داره ... مثل لینکوس و غیره ... virtualPC بسیار برنامه خوب و قویه ، بخصوص برای شروع ... فقط این برنامه ها ترفند و کارایی های خودشون رو دارند که باید یاد بگیرید و بلد باشید ... از دوستان توی تالارهای : بحث های نرم افزاری و + اینترنت و شبکه ، کمک بگیرید ...
بهتره که هر دوتا رو هم یاد بگیرید ، بعد خودتون از نظر راحتی و کارایی ، هر کدوم رو دوست داشتید انتخاب بفرمایید ...
آموزش virtualPC که توی فروم هست ، خیلی راحته و زود و سریع با یکی دو بار تمرین یادمیگیرید ...
آموزش virtualPC که توی فروم هست ، خیلی راحته و زود و سریع با یکی دو بار تمرین یادمیگیرید ...
ممنون اما من چیزی پیدانکردم سرعت اینترنتمم خیلی پایینه دیوونه شدمکمکم کنید من virtualPC رو نصب کردم ویندوز رو هم نصب کردم ولی مطالب آموزشی فقط درمورد نصب این برنامس نه کار با شبکه وتنظیماتش!
بازم از توجهتون ممنون
سلام ...
به تالارها و تاپیک پایین سربزنید ... دوستان حرفه ای زیادی اونجا هستند ، زودتر به نتیجه میرسید ...
+++++++
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)