سلام دوستان وقتی تو گوشیم برنامه های بیشتر از یک مگ باشه بعد از نصب واسه اجرا ارور میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میگن یه رمز داره کسی ائن رمز رو میدونه؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان وقتی تو گوشیم برنامه های بیشتر از یک مگ باشه بعد از نصب واسه اجرا ارور میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی نیست جواب سوال مارو بده؟؟؟؟؟؟؟؟سلام دوستان وقتی تو گوشیم برنامه های بیشتر از یک مگ باشه بعد از نصب واسه اجرا ارور میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیز یه سر به تاپیکی که تو امضام هست برید انشاالله درست میشه
سلام دوست عزیز
اگه مشکلت رفع شده به منم بگو
آخه منم قصد خرید این گوشی رو دارم
کلا ازش راضی هستی کیفیت تاچ - دوربین - - - - -و غیره![]()
اگه لطف کنی یه دونه عکس هم بذاری که دیگه عالی میشه![]()
متاسفانه روش کار نکرد همو محدودیت 1مگ رو دارهسلام دوست عزیز
اگه مشکلت رفع شده به منم بگو
آخه منم قصد خرید این گوشی رو دارم
کلا ازش راضی هستی کیفیت تاچ - دوربین - - - - -و غیره
اگه لطف کنی یه دونه عکس هم بذاری که دیگه عالی میشه
ولی گوشی خوبیه نسبت به قیمت اش
دوربینش خوبه تاچش هم که خازنی نیست متاسفانه وگرنه یه گوشی خوبی میشد وا فای هم داره![]()
خیلی عجیبه که محدودیت برنامه دارهآخه گوشی های لمسی 130 یا 140 تومانی سامسونگ این مشکل رو ندارند
خودم شخصا دیدم که بیشتر از یک مگ هم ساپورت میکنند حالا این گوشی که جدیدتر و گران تر هم هست
راستی ببینم با گارانتی اصلی مایکروتل خریدی ؟ روی لیبل گوشی چی نوشته ؟ چینی یا کره ای ؟
در مورد نمونه عکس هم التماس دعا داریم . یه عکس 2 مگ بذار که آپلودش برات سخت نباشه![]()
بله گارانتی پارس مایکروتل چینیراستی ببینم با گارانتی اصلی مایکروتل خریدی ؟ روی لیبل گوشی چی نوشته ؟ چینی یا کره ای ؟
متوجه نشدم یعنی ازش عکس بزارم؟؟در مورد نمونه عکس هم التماس دعا داریم . یه عکس 2 مگ بذار که آپلودش برات سخت نباشه
آره دیگه یعنی از گلی . باغچه ای . درختی . خیابونی .....خلاصه یه چیزی پیدا کن ازش عکس بگیر ( البته عکس مجاز)
اگه 5 مگ باشه که بهترولی اگه حجمش زیاد میشه دوربین رو روی 2 مگ تنظیم کن
اگه اینجا نمی تونی بزاری توی تاپیک عکس های سامسونگ بزارش
البته بهم بگو که برم اونجا سراغش
مرسی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)