جدی میگم : خیلی شما تو جواب دادن صبور و خوبین
من تو چند تا فروم برنامه نویسی دیگه این سوال رو مطرح کردم ولی دریغ از یه ذره راهنمایی درست حسابی
چند تا سوال برام پیش اومده اگه ناراحت نمیشین:
1)بانک اطلاعاتی ADO همراه دلفی بطور پیشفرض نصب میشه یا مثل DBIsam خودم باید نصبش کنم؟ اگه خودم باید نصب کنم میشه بگین از کجا باید پیدا کنم؟
2)بانک اطلاعاتی DBIsam رو هم باید به ADO وصل کنم یا اینکه برای اون یه DBIsam table بسازم و بین دوتا بانک اطلاعات رو جابجا کنم؟ طریقه اتصال DBIsam به ADO هم مثل اکسل هست؟ یعنی همین روشی که گفتین؟
3)من یه روشی پیدا کردم که اینجوریه: فایل اکسل رو بصورت txt ذخیره کردم و تو برنامه Database System Utility که برای کنترل بانک DBIsam هستش فایل txt رو ایمپورت کردم. ولی متاسفانه فقط ستون اول فایل اکسل ایمپورت میشه. شما نمیدونین چیکار کنم که تمام ستونها ایمپورت بشه؟ به نظرم اینکار راحتترین کار میتونه باشه اگه بشه تمام ستونها رو وارد کرد.
4)به نظر شما DBIsam بهتره یا ADO؟ من که خیلی از DBIsam راضیم
مرسی
با سلام
از شما و تمامی دوستان به دلیل توجه ی که به من داشتید ممنونم..gif)
1) نه ado به صورت پیشفرض نصب می شود و برای اتصال به پایگاه داده ها استفاده می شود و پایگاه داده های مانند access و sql و ... را پشتیبانی می کند.
این کامپوننت در دلفی 14 و 15 که همان delphi xe است با نام dbgo شناخته شده.(نگارش های قبلی را یادم نیست).
2) ببینید شما باید به این صورت عمل کنید :
- از طریق ado به excel متصل شوید.
- از طریق dbisam یا elevat به فایل .dat خود متصل شوید.
- حال با استفاده از دستوراتی مانند insert , ... اطلاعات فایل .dat خود را به ان excel منتقل کنید.
------------------------------------
البته یک راه دیگر برای انتقال اطلاعات به فایل excel دارید و ان راه این است که از کامپوننت ems advanced export استفاده کنید و برای دریافت اطلاعات می توانید از کامپوننت ems advanced import استفاده کنید.
برای دانلود اخرین نگارش export این کامپوننت به صورت fullsource به لینک زیر مراجعه کنید :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کلمه عبور :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
* این کامپوننت را بر روی delphi xe تست کردم و کاملا جواب داد.
* export این کامپوننت توانایی export کردن به فرمت های pdf , doc , txt, jpg , xls, ... را دارد.
* در صورتی که کامپوننت import را نیز می خواهید بگید تا upload کنم.
3) دوست عزیز حقیقت من از این روش هنوز استفاده نکردم به شما هم توصیه می کنم که از روش استاندارد استفاده کنید.
این روشی را که خودم توضیح دادم 100% جواب میده و همه چیز هم تحت استاندارد microsoft است.(به دلیل وجود ado)
4) این بستگی به کار شما داره.
اما فکر کنم پایگاه داده access از dbisam قدرتمندتر باشد.
من خودم قبلا تنها به 2 دلیل از dbisam استفاده میکردم :
- نیازی به engine ندارد.
- امنیت بالای دارد.
اما از زمانی که access 2007 امده من از access 2007 استفاده می کنم.
* البته اگر کار بزرگی بخواهم انجام بدم به نظرم هیچ یک مناسب نیستند و sql server انتخاب من است.
من قدرت انتقال خوبی ندارم. دوستان ببخشند اگر کمی بد نوشتم.
پیروز باشید.
با تشکر.