سلام دوستان
ماشین خانوادگی و اتومات در رنج 30 میلیون چی پیشنهاد میدین؟
حتما هم میخوام صفر بگیرم
سلام دوستان
ماشین خانوادگی و اتومات در رنج 30 میلیون چی پیشنهاد میدین؟
حتما هم میخوام صفر بگیرم
انتخاب هاتون به مگان و آوانته محدود میشه که منم مگان 2000 رو پیشنهاد میدم ماشین نرم و جاداریه!
تو این رنج مگان 2000 بهترین انتخاب می تونه باشه البته مگان الان حدود31 تومن هست هم از نظر ایمنی خیلی بالاست و هم هندلینگ بسیار خوبی داره و لذت راندگیش خیلی خوبه.
دوست من با توجه به اینکه یک بخش دیگه در مورد همین رنج 30 میلیون تومان هست امیدوارم ناظر انجمن این بخش رو نبنده.
ماشین تو رنج 30 میلیون تومان و خانوادگی بهترین گزینه رنو مگان اتوماتیک هست که دیگه نیازی به معرفی نداره و بارها در موردش بحث شده.
مصرف سوخت مناسبی داره شتاب و قدرت و هندلینگ خوبی هم داره.
امکاناتش هم به روز هست.
البته با توجه به اینکه شما حتما صفر میخواین من مگان رو پیشنهاد دادم واگرنه اگر دست دوم میخواستی نمیشد از ماکسیما گذشت.
موفق باشید
من شنیدم تجهیزات مگان اینقدر گرونه که پدر آدم رو در میاره
مثلا لامپ سقفش 200 هزار تومنه !!!!! اگه خراب شه کلی خرج رو دستت می ذاره
دوست من شما مطمئن هستید که لامپ سقف 200 هزار تومانه؟
نشنیده بودم..
من خودم تحقیق نکردم
دوست بابام گفت
برای همینم بابام از خریدن مگان منصرف شد
حالا شما اگه می تونید مطمئت بشید که همچین چیزی صحت نداره بابام خیلی خوشحال می شه
چون از مگان خوشمون اومده بود
حالا به نظر شما با بودجه 30 میلیون می شه ماشینای کیا رو خرید ؟ اونا چطورند ؟ غیر از مگان دیگه چی خوبه ؟
هیوندا آوانته هم میتونید بخرید
از کیا هم سراتو قدیمی که نوش نیست و باید دست دوم بخری
زانیتا هم هست که نسبت به بقیه بهتر نیست
دیگه ماشین خانوادگی تو این رنج نیست
اگه یکم بیشتر هزینه کنی مزدا 3 2009 دست دو هم میتونی پیدا کنی البته اگه دست دو بخای و یه مشکلیم که هست اینه که عقبش خیلی جادار نیست
فعلا انتخاب ها محدوده ، اما به زودی هیوندای i20 و مزدا2 هم وارد میشن که پیش بینی میشه قیمتشون همون طرفای 30 باشه اما ممکنه یکی دو میلیون بیشتر باشن . هر دو اتوماتیکند و کم مصرف
دوست عزیز شما اگه مشکلتون با مگان قیمت قطعات هست و فکر می کنید که زیادی گران هستن مثل لامپ سقف که میگین 200 هزار تومان یه سر برین نمایندگی مگان قیمت چند تا از لوازم مصرفیشو بپرس تا بهتر بتونی تصمیم بگیری من در مورد قطعات خبر ندارم والی فکر نکنم اینقدر هم گران باشه مثلا چراغ جلو چقدر هست که حالا لامپ سقف اینهمه باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)