سلام دوستان عزیز میحواستم ببینم c7 نوکیا قیمت تهران چنده؟با گارانتیش چند و بی گارانتیش چتد؟ضمنا گارانتی داراش همه چینی هستن؟و آیا فنلاندیشون هم هست تهران یا الکی میگن.خواهشا جواب بدین ضروریه
سلام دوستان عزیز میحواستم ببینم c7 نوکیا قیمت تهران چنده؟با گارانتیش چند و بی گارانتیش چتد؟ضمنا گارانتی داراش همه چینی هستن؟و آیا فنلاندیشون هم هست تهران یا الکی میگن.خواهشا جواب بدین ضروریه
سلام
اگه تو علاءالدین بگردی حدود 350 -360 با گارانتی اصلی میتونی پیدا کنی ، بدون گارانتی قیمت ندارم اما باید 30 تا40 تومان ارزونتر باشه
با گارانتی و بدون گارانیش فرقی نمیکنه همشون تو کشور چین ساخته شدن و تحت لیسانس نوکیا هستن
حرف دوستمون درسته فلاند وغير فنلاند نداره اوني كه نوشته made in chine با اون كه نوشته made in finland هر دو يه جورن و هر دو ساخت چين اون فنلانديه هم ليبل الكيه گول قسم هاي فروشنده را هم نخور
بدون گارانتی370
فکر کنم منظور دوستمون بی گارانتیش بود با گارانتیش بالای 400 هست 430 حدود ... بی گارانتیشم 360 تا 380 حدود
حرف دوستمون mig33 درسته.من خودم چند روز پیش طبقه ۶ علائدین گرفتم ۳۷۲ بدون گارانتی.در ضمن الکی پول زیاد نده چون فنلاند نداریم.فقط مجار هست وچین که هیچ فرقی ندارن ولی مجار فکر کنم سفارش اروپا باشه
مجارم ندارم فقط چین به استثنا ان8 ک8 سری اولش مال فنلاند بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)