تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 25

نام تاپيک: کمک فوری برای ارتقای سیستم خیلی فوری

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

13 کمک فوری برای ارتقای سیستم خیلی فوری

با سلام خدمت تمامیه دوستان.اقا من میخوام سیستممو ارتقا بدم.حداکثر 570-80 دارم.
    حتما سیستم میخوام بر پایه اینتل باشه.شخصا نه تجریه ای ام دی رو دارم نه ازش خوشم میاد.این فروم هم که همه طرفداره این شرکت هستن.سیستمی میخوام فقط واسه گیم و کار با اتوکد2011.خودم می خوام این سیستمو ببندم شمام نظرتونو بگین.
    main=giga- h55m-usb3
    cpu= i3 540 or 530
    vga=4870 or 5770 xfx
    ram=2*2 gig-1333 bus-king max or kingston
    power=535 green or 700 tsco
    hard=500 samsung-32mb
    خب اول بگم که اینا قطعی نیست اخه قیمتاشون روز به روز داره گرون تر میشه.دوست دارم بیشتر روی گرافیک هزینه کنم.
    راجبه مین اگر بخوام یه چیز ارزونتر ولی خوب بگیرم چی پیشنهاد میدین؟نظرتون راجبه 125t=elite black p55 h-a چیه؟برا این سیستم خوبه؟مچ میشن؟قیمتاشون چطوریه؟مین asrock h 55 mچطوریه؟قیمتش؟مچ میشه؟
    راجبه گرافیک 5770 بیت 128 داره ولی 4870 بیت 256 ولی مموری کلاک 5770 بیشتره و دایرکس11 ساپرت میکنه و دمای کمتری داره.کدوم و پیشنهاد میدین؟قیمتاشون چنده؟
    بین 5670 و gts450 کدوم سر تره؟
    این گرافیکهارو میشه اور کلاک کرد؟
    بین برند های مختلف چقدر اختلافه؟از لحاظ کیفیت و کارایی منظورمه؟الان gts 450 evga هست 160 اینا ولی asus gts 450 هست 180 اینا.فرقشون تو چیه؟
    ممنون میشم همه دوستان نظرشونو بگن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

کسی نیست جواب بده

آخر فروم باز PC_Expert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    اولا بگم كه دوستاني كه به قول شما طرفدار amd هستن بر اساس دليل و منطق پيشنهاد ميدن وگرنه تعصبي روي يك شركت خاص ندارن
    تو بيشتر موارد amd مناسبه و البته بعضي موارد هم اينتل . اما با بودجه شما قطعا amd!
    پردازنده پيشنهادي شما گرافيك مجتمع داره و مادربرد پيشنهادي شما هم از اون پشتيباني ميكنه و گرافيك آنبرد داره
    از طرفي شما دارين كارت گرافيك ميخرين و اينا با هم جور درنمياد يعني پولتون هدر ميره
    وقتي ميخواين كارت گرافيك خوب بردارين بهتره ديگه پردازنده گرافيك مجتمع نباشه و همينطور مادربرد ...
    يعني پردازنده بايد از سري core i5 6xx & 7xx و مادربرد با چيپ p55 باشه

در مورد سوال بعديتون در كل با مادربرد هاي ازراك موافق ترم تا گيگا

اگه كارت گرافيك ati خواستين بگيرين از برند power color بگيرين كه همون كيفيته با قيمت ارزونتر
    اگه بتونين 5770 بگيرين خوبه بودجه نرسيد 450 بگيرين

در مورد هارد هم كيفيتشون خيلي فرق نداره ولي سيگست تو بازار بيشتره و معروفتر

پاور هم حتما توانش واقعي باشه . گرين 535 خوبه

4. این کاربر از PC_Expert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mg_mahyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

یه زمانی 1050 شش هسته ای رو با i5 اینتل مقایسه میکردیم . و من خودم قطعا اینتل میبستم. اما الان شما دو هسته ای اینتل رو با 6 هسته ای AMD تیو یک رنج قیمت میبینید. و این یعنی شما ضرر وحشتناکی میکنید اگر AMD نخرید.
    Hard:Segate 500GB 7200:12 =45
    Ram:Kingmax -Dual Channel 2*2GB CL 9 - 1333 =50
    AM3 - Phenom II X4 945 - 3.0GHz=150
    ASRock 870iCafe=95
    اینم گرافیک
    VGA:EVGA GeForce GTS 450 1GB=165
    VGA:Gainward GTS 450 1GB =160
    البته امروز 460 یک گیگ رو خریده بودن 220 احتمالا این گرافیک ها رو ارزون تر میتونی گیر بیاری.
    Power :Green 530A =65
    Power Green GP635B-US=100
    این سیستم قابلیت ارتقا به شش هسته ای رو هم داره.
    اینم چارت برای شما
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    __________________________________________________ _____________________________________
    جهت سیستم اینتم میتونی این قطعات رو بخری تا ارزون تر در بیاد
    ASRock H55M-LE=85
    Intel Core i3 - 3.06GHz - 540=160

6. این کاربر از mg_mahyar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال millad1388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    طهران-همیشه در تهرانپارس ...

پيش فرض

من که همه سیستم های خودم amd هستش
    یک رایانه برای اینترنت دارم که 3 سال پیش خریدم ولی تا همین 6 ماه پیش پردازنده که گارانتی داشت(athlon x2 4000 65w ...65nm) و کلا این سیستم رو خاموش نمیکنم اون هم با فن خودش و نزدیک یک سانت حاک روش نشسته و جدیدا هم فن کیس به علت ریختن عسل توسط بچه ها ! تو کیس و مادر بورد سوخت و لی پردازنده مثل روز اول داره کار میکنه ! و اینکه همین الان هم میتونم یه پردازتده 4 هسته ایی هم روش بندازم بشه یک سیستم نو!
    برادرم که یک سیستم اینتل خریده بود و جز طرفداران سزسخت هم حساب میشد الان میگه چه غلطی کردم چون تا حالا 3 تا سوکت عوض شده!برای اینتل و اصلا باید کلا سیستم عوض کنه! حتی یک گرافیک 4670 رو هم سیستمش دیگه به زور میکشه
    گرافیک هم با توجه به بودجه 5750 یا حداکثر 5770 بگیر
    در ضمن پردازنده Intel Core i3 - 3.06GHz - 540=160دارای 2 هسته هستش ولی قدرت 3 هستهایی رو داره یعنی معادل یک 3 هسته ایی از amd میشه!با همون فرکانس!
    در ضمن با 160 تومان میشه 4 هسته ای amdانداخت با فرکانسphenom ii x4 955 =ghz3.2

8. این کاربر از millad1388 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

با سلام.مرسی از همه دوستان و راهنماییهای شفافتون.
    دوست عزیز khosgnevis شما گفتی از gpu پردازنده استفاده نکنم.چرا؟یعنی تاثیر نداره؟خب وقتی من یه 4870 بگیرم و از gpu داخل پردازنده استفاده کنم مگه گرافیک کل سیستمم بیشر نمیشه قدرتش؟سریه i5 و i7 خیلی گرونتره.و الانم i3 540 قیمتش شده 172ت!نمی دونم چرا.ولی شاید به خاطر خوب بودنش باشه؟مثل یه مدت که 4850 پیدا نمیشدو گرون شد؟شایدم ترفند فروشنده هاست که هر چیزی که فروش داره سری با هزارتا ترفند گرونش میکنن.

مادر بردازراک از مادر برد بلک بهتره؟اونم از 4 اسلات رم و 2 تا گرافیک پشتیبانی میکنه؟سیستم خنک کنندگیش؟اگر مادر برد ارزون بگیرم میتونم از حداکثر قدرت گرافیکم استفاده کنم؟مگه نباید کل سیستم با هم مچ بشن؟
    5770 پاور کولر فکر کنم مموری کلاکش کمتر باشه از xfx.این تاثیر نمیگذاره تو کیفیت و کارایش؟نظرتون راجبه 4870 نگفتین.
    گارانتیه 450 چیه؟خوب هست؟مرسی
    دوست عزیز mg-mahyarنظر شما الان مثلا یه 4 سته ای amd اندازه یه 4 هسته ای اینتل قدرت داره؟اخه با عقل جور در نمی اد.پردازنده ای که شما پیشنهاد دادین الان 4 هسته ای؟
    راسیتش من واقعا اصلا اطلاعاتی از این شرکت ندارم.نمی دونم کدوم مدل خوبه کدوم بد.ملاکهای برتری توی این پردازنده چیه؟این پردازنده هم افزایش قیمت داشته؟
    مادر برد پیشنهادیتون چه ویژگی هایی داره؟مچ میشه؟مخصوص ای ام دی هستش دیگه نه؟گرافیک پس از شرکت انویدیا شما نظر دارین؟5770 از 460 سرتر نیس؟راجبه 4870 نظرتون چیه؟از 460 سرتره؟مرسی

دوست عزیز milad شاید توی پردازهنده های ارزون قیمت زیر 100 اینطوری بوده باشه؟الان از ای ام دی توی گیمها هم راضی هستی؟پردازنده خودت چیه؟
    در ضمن پردازنده Intel Core i3 - 3.06GHz - 540=160دارای 2 هسته هستش ولی قدرت 3 هستهایی رو داره یعنی معادل یک 3 هسته ایی از amd میشه!با همون فرکانس! الان پس پردازندهای سریه i3 همشون 2 هسته ای هستن؟پس چرا اولش 3 داره؟پردازنده های 4 هسته ای در هر صورتی از 3 هسته ای ها برترن؟از هر مدل و شرکتی که باشه؟
    4870 فکر کنم از 5750 سرتر باشه.چرا 4870 رو پیشنهاد ندادین؟کلا انگار کسی 4870 نمیخره ولی فکر کنم واقعا کارت گرافیک قوی باشه ولی قدیمیه و داغ میکنه یه خرده فکر کنم.450 از 5750 سرتر نیست؟نظرتو راجبه مادر برد نگفتی.مرسی

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mg_mahyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

نه ربطی به خوب بودن نداره . این سری وارد نشد و core i5 2500 < کلا پل شنی اینتل وارد شد. بعدا فهمیدن اونا خرابن و انتل خواست جمع کنه. در نتیجه. یه سری سیستم خراب داریم انینتل که مدلای جدیده و چون قیمتاش خوب بود طبیعتا دیگه مدلای corei3 وارد نشد. یک خلا ایجاد شد و قیمت نجومی کشید بالا.
    شما اگر کارت گرافیک نصب کنید گرافیک پردازنده کلا از دور خارج میشه
    ببین 4 هسته ای اینل از amd بهتره. ولی شما دو هسته ای رو دارید به 4 مقایسه میکنید تا زه گرون ترم میخرید. به نظرم کار درستی نیست اینتل بست.
    ولی اگر کاربردت فقط اینترنته و تایپ به نطرم همون اینتل رو بخر مصرف برقش کمتره.
    ضمن اینکه شما مادربرد بهتری میتونی توی AMD داشته باشید.
    اگر انویدیا میخرید 450 یا 460 بسته به بودجتون خوبه. فقط 460 SE نخرید. اینا فعلا در برابر AMD گرافیک بهترن مثلا 5770 . اما اگر سری 6000 میتونید بخرید اونو بردارید مثلا VGA:Sapphire HD 6850 1GB DDR5=260
    4850 دیگه قدیمی شده و با اون قیمت میشه بهتر خرید

11. این کاربر از mg_mahyar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

با درود.مرسی دوست عزیز.یعنی 4 هسته ای amd از هر مدل 3 هسته ای اینتل بهتره؟توی گیم هم بهتر جواب میده؟
    مادر بردازراک از مادر برد بلک بهتره؟اونم از 4 اسلات رم و 2 تا گرافیک پشتیبانی میکنه؟سیستم خنک کنندگیش؟اگر مادر برد ارزون بگیرم میتونم از حداکثر قدرت گرافیکم استفاده کنم؟مگه نباید کل سیستم با هم مچ بشن؟
    5770 پاور کولر فکر کنم مموری کلاکش کمتر باشه از xfx.این تاثیر نمیگذاره تو کیفیت و کارایش؟نظرتون راجبه 4870 نگفتین.
    گارانتیه 450 چیه؟خوب هست؟مرسی.
    واسه گرافیک دیگه تا 190 اینا بیشتر نمیتونم بدم.450 از 5670 و 5750 سرتره؟فقط توی گیم منظورمه؟
    این افزایش قیمت واسه amd هم بوده؟الان قیمتاش تغیر نکرده؟ملاکهای برتری توی این پردازنده چیه؟
    یه سوال دیگه.فرق Athlon با PHenom چیه؟
    من با 2053 s LG میتونم کابل dvi وصل کنم؟تاثیر داره؟

آخر فروم باز PC_Expert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    دوست عزيز ازراك هيچ مشكلي نداره و از كارت گرافيكتون هم بخوبي استفاده ميكنه
    پاور كالر فرقي با xfx نداره فقط ارزونتره و نيومده روي كارت گرافيكو با آهن پر كنه!! اينا يه فركانس مرجع دارن حالا اگه يه شركت با فركانس بالاتر زده مربوط به خودش ميشه
    4870 يه كم قديميه...
    5770 از 450 قويتره شك نكن
    اگه پولت به 460 نميرسه 5770 بگير
    فرق اتلون با فنوم تو مقدار كش پردازنده و نوع معماريشه
    فنوم ها كش بيشتري دارن و در نتيجه سريع تر هستن
    مانيتور هاي ال جي اونايي كه پسوند s دارن معمولا dvi ندارن
    چندان فرق نميكنه كيفيتشون اما از آداپتر استفاده نكني بهتره يعني اگه كارت گرافيكت خروجي d-sub نداره و فقط dvi داره مانيتوري بگير كه dvi داشته باشه

14. این کاربر از PC_Expert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

با سلامی دوباره.مرسی دوست عزیز.فقط چند تا سوال دیگه داشتم...

4.1هسته ای amd از هر مدل 3 هسته ای اینتل بهتره؟توی گیم هم بهتر جواب میده؟
    2. ایا این افزایش قیمت اینتل واسه amd هم بوده؟الان amd قیمتاش تغیر نکرده؟ملاکهای برتری توی این پردازنده چیه؟
    460.3 منظورت gtx یا gts ؟قیمتش چنده؟مشخصاتش؟میشه اور کلاک کرد؟
    4.الان من 9600gt دارم.3 تا جای کابل داره پشتش.دوتا بزرگ یکی کوچیک.یکی که به مانیتور وصله دو تا دیگه ازاده. این دوتا چین؟ full hdکیفیتش از dvi و hdmi بهتره؟مانیتوره 2053s قابلیت full hd نداره؟
    5.asrock exterme 870 3 دارای usb3 هستش درسته؟چه فرقی با asrock 870 i cafe داره؟
    مرسی.

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •