تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: مشاوره برای خرید لپ تاپ تا 1.5 میلیون تحت شرایط خاص!

داره خودمونی میشه Three Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

14 مشاوره برای خرید لپ تاپ تا 1.5 میلیون تحت شرایط خاص!

با سلام خدمت دوستان گرامی
    قصد دارم برای یک فروشگاه کوچک که مجهز به دوربین مدار بسته است یک لپ تاپ حداقل تا سقف 1.200.000 تومان و حداکثر تا سقف 1.500.000 تومان تهیه کنم!
    زمان کارکرد لپ تاپ در هر روز بین 12 تا 15 ساعت در واقع صبح که فروشگاه باز میشه دوربین ها شروع به ضبط میکنن و باید لپ تاپ دائم روشن باشه تا حدودآ ساعت 9 الی 10 شب در نتیجه فکر میکنم قدرت و دوام کارکرد لپ تاپ باید خیلی مهم باشه!
    همچنین در طول روز به غیر از ضبط فیلم دوربین ها، از لپ تاپ استفاده های دیگه مثل تماشای فیلم، پخش موزیک، بازی و ... هم میشه.
    با توضیحات بالا برداشت من که در این ضمینه تخصص بسیار کمی دارم به لپ تاپ نیاز دارم که علاوه استحکام به دلیل جا به جایی دارای سه مشخصه CPU, RAM و VGA بالایی باشه.
    نظر خود من در مورد این سه قطعه:
    CPU: i5 or i7
    RAM: 4 or 6
    VGA: GTX 580 or Redeon HD 6870 (با توجه به دوربین ها و پشتیبانی لپ تاپ)
    ممنون میشم دوستان در مورد این سه قطعه و سایر موارد مانند صفحه نمایش، برند و ... نظرات و پیشنهادات خودشون اعلام کنن.
    فقط لطفآ به سازگاری لپ تاپ با دوربین ها و زمان کارکرد لپ تاپ توجه کنید.
    با تشکر.

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

1.150 - 1.200 :

hp pavilion dv6-3150
    ASUS x42jr

1250 - 1.500 :

hp pavilion dv6-3190
    ibm lenevo Y560
    dell xps 501

- از نظر من بهتره یه desktop خریداری کنید تا لپ تاپ (( البته حمل نمیشه ))
    - گرافیک سری 6 ATI در سری های بالتر و همچنین قیمت بالاتر تعبیه شده
    - از بابت سازگاری با دوربین ها هیچ اطلاعی ندارم
    - در زمان روشن بودن دستگاه هیچ محدودتی وجود نداره (( البته به نکات باید دقت شود )) بیشتر بروی نوع کار مانور داره

موفق باشید

3. این کاربر از pooriya_hp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز piroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان گرامی
    قصد دارم برای یک فروشگاه کوچک که مجهز به دوربین مدار بسته است یک لپ تاپ حداقل تا سقف 1.200.000 تومان و حداکثر تا سقف 1.500.000 تومان تهیه کنم!
    زمان کارکرد لپ تاپ در هر روز بین 12 تا 15 ساعت در واقع صبح که فروشگاه باز میشه دوربین ها شروع به ضبط میکنن و باید لپ تاپ دائم روشن باشه تا حدودآ ساعت 9 الی 10 شب در نتیجه فکر میکنم قدرت و دوام کارکرد لپ تاپ باید خیلی مهم باشه!
    همچنین در طول روز به غیر از ضبط فیلم دوربین ها، از لپ تاپ استفاده های دیگه مثل تماشای فیلم، پخش موزیک، بازی و ... هم میشه.
    با توضیحات بالا برداشت من که در این ضمینه تخصص بسیار کمی دارم به لپ تاپ نیاز دارم که علاوه استحکام به دلیل جا به جایی دارای سه مشخصه CPU, RAM و VGA بالایی باشه.
    نظر خود من در مورد این سه قطعه:
    CPU: i5 or i7
    RAM: 4 or 6
    VGA: GTX 580 or Redeon HD 6870 (با توجه به دوربین ها و پشتیبانی لپ تاپ)
    ممنون میشم دوستان در مورد این سه قطعه و سایر موارد مانند صفحه نمایش، برند و ... نظرات و پیشنهادات خودشون اعلام کنن.
    فقط لطفآ به سازگاری لپ تاپ با دوربین ها و زمان کارکرد لپ تاپ توجه کنید.
    با تشکر.

N61JQ

Core i7 2630QM@2.0(2.9)GHz,6MB
    DDR3 4GB 1333MHz+500GB SATA
    ATI Radeon HD 5470 1GB

5. این کاربر از piroooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

Pavilion DV7-4290 US

فکر کنم مدل خوبی باشه نظرت چیه پوریا جان؟

7. 2 کاربر از d.b23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه pooladi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

سلام
    منم با استاد پوریا موافقم pc بخری بهتره.
    مدت کارکرد مهم نیست.بیشتر برندهای معروف مشکلی ندارند. و بیشتر هاردش مورد استفاده قرار میگیره
    احتمالا دستگاه ضبط تصویر شما dvr هستش ک خروجی اون ب صورت vga و یا آنالوگه.شما باید 1 مبدل بگیری ک ب صورت usb متصل میشه ب لپ تاپ و تصویر آنالوگ رو تبدیل ب دیجیتال میکنه(ولی کیفیت تصویر افت میکنه ).اصلا هم ب لپ تاپ با مشخصات بالا نیاز نیست.حتی core2 هم این کارو برای شما انجام میده.حتی گرافیک آنبرد.یعنی 1 لپ تاپ 800تومنی هم کفایت میکنه.فیلم و همه کار هم همزمان انجام میده(جز بازی!!!).خب این از این
    ولی من 1 پیشنهاد میکنم:دستگاه dvr با هارد داخلی بخر.در خودش ضبط میکنه(بسته ب حجم هاردش)
    شما 1 lcdکامپیوتر هم بگیر ک تصاویر رو نشون بده. با کنترل خود دستگاه dvi همه کار میشه انجام داد.کلا بشه 600-700 تومن(جنس کیفیت متعادل) 700 تومن باقی مونده 1 لپ تاپ بخر برای خودت.گاهی نیاز بود کمی از فیلم رو کپی میزنی روی لپ تاپ نگاه میکنی.
    برای این کار من پیشنهاد لپ تاپ نمیدم مگر ب قول شما موارد خاص
    یا حق
    Last edited by pooladi; 21-02-2011 at 23:12.

9. 2 کاربر از pooladi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

Pavilion DV7-4290 US

مدل خوبی هست ....

اما باز من DV6 رو در الویت اول قرار میدم !!!!

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض پاسخ

1.150 - 1.200 :

hp pavilion dv6-3150
    ASUS x42jr

1250 - 1.500 :

hp pavilion dv6-3190
    ibm lenevo Y560
    dell xps 501

موفق باشید
    ممنون از پیشنهادتون
    مدل hp pavilion dv6-3150 دارای مشخصات:
    CPU: INTEL Core i5-460M - 2.53 GHz
    RAM: 6GB DDR3
    VGA: ATI Mobility Radeon HD 5650 Graphics -1GB

همچنین مدل hp pavilion dv6-3190:
    CPU: INTEL Core i7-720QM - 2.80 GHz
    RAM: 6GB DDR3
    VGA: ATI 5650- 1GB

و مدل DELL - XPS L501X:
    CPU: Intel Core i7 740QM 1.73GHz
    RAM: 6GB DDR
    VGA: GEFORCE GT 435 - 2GB Dedicated

اگر به صورت کلی به این سه لپ تاپ نگاه کنیم تقریبآ در یک سطح هستند که میشه یکی انتخاب کرد اما سوال من اینه چرا لپ تاپ سونی پیشنهاد نشده با این حال که خیلی معروف و تمام سخت افزار این سه مدل و حتی بالاتر هم داره؟!

1.150 - 1.200 :

- از نظر من بهتره یه desktop خریداری کنید تا لپ تاپ (( البته حمل نمیشه ))

موفق باشید
    سلام
    منم با استاد پوریا موافقم pc بخری بهتره.

یا حق
    در حال حاضر از یک سیستم دسکتاپ برای ظبط و سایر کارها استفاده می کنیم اما چون قسمت حسابداری هم به فروشگاه اضافه شده مجبورم از یک لپ تاپ استفاده کنم تا کارهای حسابداری فروشگاه در منزل انجام بدم.

1.150 - 1.200 :

- در زمان روشن بودن دستگاه هیچ محدودتی وجود نداره (( البته به نکات باید دقت شود )) بیشتر بروی نوع کار مانور داره

موفق باشید
    سلام

مدت کارکرد مهم نیست.بیشتر برندهای معروف مشکلی ندارند. و بیشتر هاردش مورد استفاده قرار میگیره

یا حق
    امروز من به چند فروشگاه سیستم های کامپیوتری مراجعه کردم و با نظرات مختلفی و عجیبی رو به رو شدم
    مشخصات ذکر کردم و گفتم قصد دارم برای چه کاری استفاده کنم
    پاسخ یکی از فروشنده ها این بود که اگر لپ تاپ شما حتی 5 میلیون هم باشه با این وضعیت یکسال هم دوام نمیاره!
    پرسیدم چرا؟
    گفت لپ تاپ اگر 13 ساعت به صورت مدام در شارژ باشه به باتری صدمه میزنه و در نتیجه باعث کاهش عمر قطعات میشه.

به فروشگاه دیگری مراجعه کردم بر خلاف فروشگاه قبل گفت خیر من خودم 6 سال لپ تاپ دارم روزی 15 ساعت روشن و فقط رستارت می کنم و فقط چند ساعت خاموش به طور مداوم هم باهاش کار می کنم اصلآ ربطی نداره!

حالا به نظر دوستان حرف کدام فروشنده صحیح؟ (البته جناب pooriya_hp و pooladi نظرات مشابه در مورد کارکرد سیستم در زمان طولانی داشتن که با مشکلی رو به رو نمیشه)
    آیا واقعآ همینطور؟

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض پاسخ

N61JQ

Core i7 2630QM@2.0(2.9)GHz,6MB
    DDR3 4GB 1333MHz+500GB SATA
    ATI Radeon HD 5470 1GB
    از آنجا که سیستم پیشنهادی شما هم در حد همان سه سیستم که اشاره شد ممنون میشم نظرتون در رابطه با پاسخی که به pooriya_hp دادم جویا بشم.

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض پاسخ

Pavilion DV7-4290 US

از آنجا که سیستم پیشنهادی شما هم در حد همان سه سیستم که اشاره شد ممنون میشم نظرتون در رابطه با پاسخی که به pooriya_hp دادم جویا بشم.

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض پاسخ

احتمالا دستگاه ضبط تصویر شما dvr هستش ک خروجی اون ب صورت vga و یا آنالوگه.شما باید 1 مبدل بگیری ک ب صورت usb متصل میشه ب لپ تاپ و تصویر آنالوگ رو تبدیل ب دیجیتال میکنه(ولی کیفیت تصویر افت میکنه ).اصلا هم ب لپ تاپ با مشخصات بالا نیاز نیست.حتی core2 هم این کارو برای شما انجام میده.حتی گرافیک آنبرد.یعنی 1 لپ تاپ 800تومنی هم کفایت میکنه.فیلم و همه کار هم همزمان انجام میده(جز بازی!!!).خب این از این

بله دقیقآ مشخصات دستگاه ضبط تصویر فروشگاه به همان صورتی که اشاره کردین اما من خودم اصرارم بر این که یک سیستم معقول و قوی تهیه کنم تا در آینده از جهات مختلف بازی، کار با نرم افزارهای سنگین و ... با مشکلی رو به رو نشه.

ولی من 1 پیشنهاد میکنم:دستگاه dvr با هارد داخلی بخر.در خودش ضبط میکنه(بسته ب حجم هاردش)
    شما 1 lcdکامپیوتر هم بگیر ک تصاویر رو نشون بده. با کنترل خود دستگاه dvi همه کار میشه انجام داد.کلا بشه 600-700 تومن(جنس کیفیت متعادل) 700 تومن باقی مونده 1 لپ تاپ بخر برای خودت.گاهی نیاز بود کمی از فیلم رو کپی میزنی روی لپ تاپ نگاه میکنی.
    برای این کار من پیشنهاد لپ تاپ نمیدم مگر ب قول شما موارد خاص
    اتفاقآ امروز همان فروشنده ای که گفت لپ تاپ دائم در شارژ باشه آسیب می بینه همین پیشنهاد به بنده داد که من هم با این وضعیت می خواستم همین کار انجام بدم البته دستگاهی که ایشون پیشنهاد دادن --- بود و گفتن قیمتی در حدود 380 هزار تومان با کیفیت بسیار عالی و همچنین بدون هارد که البته گفتن برای تماشای فیلم ها هم میتونم به جای تلویزیون از خود لپ تاپ هم استفاده کنم.
    حال اگر واقعآ لپ تاپ توانایی کارکرد طولانی مدت نداره من اینکار انجام بدم ممنون میشم در این مورد راهنمایی بیشتری کنید و دقیقآ به چه دستگاهی نیاز دارم.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •