سلام
بچه ها گوشی میخوام که قابلیت بازی انلاین داشته باشه دوربینشم خوب باشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
بچه ها گوشی میخوام که قابلیت بازی انلاین داشته باشه دوربینشم خوب باشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
مشخص نکردی که چه برندی برات مهمه؛ اما اگه 600 تا700 میخوای خرج کنی گوشی HTC Desire HD گوشی خوبی هست با سیستم عامل آندروید و دوربین 8 مگا پیکسل و صفحه نمایش 4.3 اینچ.
اگه تو رنج پایین تر میخوای خرچ کنی میتونی موتورولا مایلستون XT720 بخری که گوشی محشری هست و سیستم عاملش آندروید هست با صفحه نمایش 3.7 اینچ و دوربین 8 مگا پیکسل.![]()
Desire HD
گالکسی اس
وقتی قصد داری آنلاین بازی کنی باید گوشی بگیری که سوای اون چیزی که دوستان گفتن یعنی صفحه نمایش و کیفیت اون باتری خوبی داشته باشه ...تا اونجا که من شنیدم دیزایز باتریش تغریفی نداره و میشه گفت افتضاحه..
اگه میتونی صبر کن برای این که تا 2 هفته دیگه بازار میاد :
اینم لینک مشخصات :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين گوشي مگه قيمتش بين 600 تا 700 برآورد شده؟؟؟
با توجه به مشخصاتش که خوندم در بدو ورودش که همراه میشه با موج گوشی های چند هسته ای و ..... حرف آنچنانی برای گفتن نداره پس با قیمتی معقول وارد میشه اگر هم نشه سریع میکشه پایین ...تضمین![]()
ممنونم بابته راهنمایی همه دوستان
در مورد این گوشی که فرمودین اگر تا 900 هم باشه میتونم صبر کنم بگیرم ولی بنظرم خیلی بالاتر باشه قیمتش
در کل ممنونم![]()
خواهش می کنم
نه دوست عزیز مطمئن باش همونی که گفتم ... مشخصات میگه که اینطوری نیست ...سوای اینکه صبر کنید ضرر نکردی چیزای توپی تو راهه با قدرتی فراتر از این چیزای موجود در بازار که برای اجرای بازی ها خیلی عالی هستند
اینجارو ببین زده حدود 880 دلار ( البته پیش سفارش ) :
رسمی که یباد پائین تره مطمئن باش ... یعد از مدتی هم میکشه پائینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شک نکنید
Last edited by Mig33; 25-02-2011 at 17:41.
دوست عزیز بهترین انتخاب برای شما که اهل بازی هستید همین گوشیه /sony_ericsson_xperia_play
برای بازی حرف نداره مثل اینکه داری ps - x box بازی میکنی
قیمت هم که باید 800-900 وارد شه
البته برای بازی انلاین تبلت بهتر باید باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)