تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: بهترین لنزها برای استفاده بروی CANON 7D & 5D

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    LONDON - TEHRAN

پيش فرض بهترین لنزها برای استفاده بروی CANON 7D & 5D

همونطور که الان استفاده از دوربینهای DSLR برای فیلمبرداریهای حرفه ای خیلی زیاد شده و اگه شما هم یکی از اون افرادید حتما تا بحال دیدین که هر شخصی از لنزهای متفاوتی روی این دوربینها استفاده میکنه. و دچار نوعی سر درگمی شدید که شما از چه لنزی استفاده کنید؟

در این مطلب تصمیم دارم تا برای هرکدام از دوربینهای CANON 7D و CANON 5D MARK II که امروزه بیشترین استفاده رو دارن 5 تا از بهترین پرکاربردترین و واجبترین لنزها رو معرفی کنم تا بتونید بوسیله این لنزها از دوربینتون بهترین استفاده رو ببرید و تصاویر حرفه ای داشته باشید.

برای ادامه لطفا به ادامه مطلب بروید

همونطور که میدانید دوربین 5D MARK II دارای سنسور فول فریم 35میلیمتری هست اما سنسور 7D کمی کوچکتر و فول فریم نیست.

پس برای 5D باید از لنزهای فول فریم و برای 7D باید از لنزهای غیر فول فریم استفاده کرد. توجه داشته باشین دلیل اینکه بعضی از مواقع دوستان نتیجه دلخواهشون رو نمیگیرن همین استفاده اشتباه از لنزها است که مثلا یک لنز فول فریم رو روی 7D میبندن که کار اشتباهی هست و تصاویر رو کدر و آماتور میکنه و دقیقا بر عکس این حالت رو روی دوربین 5D MARK II انجام میدن که اونهم کار اشتباهی است.

ابتدا به سراغ لنزهای دوربین 5D بریم:

Canon EF 50mm f/1.2 L USM Lens

این لنز سری L کانن استانداردترین لنزی هست که هر فیلمسازی که با این دوربین کار میکنه باید اونو داشته باشه. شیشه ائن از جامد سخت ساخته شده و تصویر شگفت انگیزی داره. و با پولی که میدین صاحب بالاترین کیفیت میشین.

———————————————— ———–

Canon EF 50mm f1.4 USM Lens

اگه شما میخواهید با هزینه کم دارای یه لنز با فاصله کانونی عالی و جنس خوب باشید این لنز بهترین انتخاب واستون هستش.

———————————————— ———–

Canon EF 17-40mm f/4L USM Lens

برای تصاویر خیلی واید مثل شاتها اصلی و صحنه های اکشن این لنز تمامی نیازهای شما رو برطرف میکنه و تصاویر بسیار تمیز و حرفه ای رو بهتون میده.

———————————————— ———–

Canon EF 28-135mm f/3.5-5.6 IS USM Lens

این لنز هم مخصوص تصاویر نیمه واید ساخته شده و دارای قابلیت Image Stabilization نیز هست که مناسبترین گزینه واسه کارکردن با دوربین روی دست هست که از قیمت مناسبی هم برخورداره.

———————————————— ——-

Canon EF 70-200mm f/4L USM Lens

و اخرین گزینه واسه دوربین 5D MARK II این لنز تله فوتو سری L کانن هست که واقعا عمق میدان وسیعی بهتون میده و در نماهای عرضی خیابان تمام اون رو در کادر داره که از تصاویر خوبی هم برخورداره.

———————————————— ——–

خب حالا به سراغ لنزهای حرفه ای روی دوربین 7D میریم:

Canon EF-S 60mm f/2.8 Macro USM Lens

به دلیل اندازه ای که سنسور 7D داره شما میتونید از تمامی لنزهای EF-S روی دوربین استفاده کنید. این لنز 60 میلیمتری هم دارای فوکوس فوق العاده هست که خیلی تصاویرتون رو حرفه ای میکنه.

———————————————— ———

Canon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM Lens

برای تصاویر فوق واید و دیوانه کننده این بهترین لنز این سری هست که تصاویر فوق العاده تمیز و حرفه ای بهتون میده. روی این گزینه به هیچ عنوان شک نکنید و حتما اون رو تهیه کنید.

———————————————— ———

Zeiss Ikon 1.4/50mm Planar T* ZE Series Lens

کارل زایس هم که برای همه آشناست و سازنده بهترین و حرفه ای ترین لنزه در دنیاست. این لنز هم از سری PRIME و سینمایی هست که دارای عمق میدان بسیار وسیع و فوکوس فوق العاده حرفه ای نیز هست.

———————————————— —

Sigma 70-200mm f/2.8 DG HSM II Macro Zoom Lens

در مقایسه با لنز 70-200 کانن این لنز سیگما از هر نظر بهتر عمل میکنه و درای دید تله فوتوی خیلی خوب و حرفه ای هست و از کیفیت ساخت بسیار بالایی نیز برخوردار است. و بهترین انتخاب واسه تصاویر تله فوتو با دوربین 7D میباشد.

———————————————— -

Tamron AF 90mm f/2.8 Di SP A/M 1:1 Macro Lens

این لنزهم نسبت به لنز کانن از قیمت بسیار بهتر و فاصله کانونی بسیار خوب برخورداره که باید تو این رده انتخاب اولتون باشه.

———————————————— -

حالا دیگه شما بهترین و حرفه ای ترین انتخابهارو روی دوربینتون خواهید داشت و از تصاویرتون بسیار راضی خواهید بود.

این لنزها در رده های خودشون بهترین انتخاب هستن و امتحان خودشون رو پس دادن پس سعی نکنید که اونهارو جایگزین کنید.

موفق باشید

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 4 کاربر از masterjoint360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

آدم چی بگه که هم باعث ناراحتی نشه هم جلوی راهنمایی غلط گرفته بشه

بهرحال به فروم خوش اومدی
    10-22 لنزه خوبیه
    70-200 هم بهرحال از سری ال محسوب میشه اما منظورش از
    واقعا عمق میدان وسیعی بهتون میده
    در مورد لنزی با F4 چیه الله و اعلم!!!
    در ضمن لنزه 50 میلیمتری با اف 1.2 نیز از لنزهای ارزشمند محسوب میشه
    با بقیشون هم جندان میونه ای ندارم !!!

4. 2 کاربر از sastwhc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه behzad_zn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

سلام
    یکی یه تاپیک بزنه راجع به لنز کلا!

6. این کاربر از behzad_zn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز tirdad_60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی کلید سل

پيش فرض

Sigma 70-200mm f/2.8 DG HSM II Macro Zoom Lens

در مقایسه با لنز 70-200 کانن این لنز سیگما از هر نظر بهتر عمل میکنه و درای دید تله فوتوی خیلی خوب و حرفه ای هست و از کیفیت ساخت بسیار بالایی نیز برخوردار است. و بهترین انتخاب واسه تصاویر تله فوتو با دوربین 7D میباشد.
    این دیگه از اون حرفهاست!!!!!!!!!!

8. این کاربر از tirdad_60 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه behrang_shadow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

نویسنده masterjoint جان زحمت کشیدن، هر چند مطالب فنی و ... نیستند. به هر حال شروع خوبیه کم کم با لنزها ببیشتر آشنا میشین و نظراتتون بهتر میشه.

---------- Post added at 11:17 PM ---------- Previous post was at 11:13 PM ----------

سلام
    یکی یه تاپیک بزنه راجع به لنز کلا!
    خیلی خوبه اما سایت ها جامعی مثل www.the-digital-picture.com هستند که آدم دیگه نمیدونه چی بگه که حرف اضافه نزده باشه
    به هر حال پیشنهاد خوبیه، بسم الله

10. 2 کاربر از behrang_shadow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز tirdad_60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی کلید سل

پيش فرض

این مطالب نه تنها فنی نیست بلکه اکثرا اشتباه هستند

پس برای 5D باید از لنزهای فول فریم و برای 7D باید از لنزهای غیر فول فریم استفاده کرد. توجه داشته باشین دلیل اینکه بعضی از مواقع دوستان نتیجه دلخواهشون رو نمیگیرن همین استفاده اشتباه از لنزها است که مثلا یک لنز فول فریم رو روی 7D میبندن که کار اشتباهی هست و تصاویر رو کدر و آماتور میکنه و دقیقا بر عکس این حالت رو روی دوربین 5D MARK II انجام میدن که اونهم کار اشتباهی است.
    این مطلب نه تنها مبنای علمی نداره بلکه اشتباه هم هست و برعکس این مطلب شاید در اکثر اوقات صادق باشد
    بیشتر لنزهای سری EF روی کراپدار عملکرد مطلوبتری از لحاظ CAو .. دارند و برتری فول فریم بیشتر در رزولوشن لنز در این سنسور هاست

12. این کاربر از tirdad_60 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه behzad_zn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

من برای 1000D چه لنزی میتونم بگیرم زیر 400 تومن؟
    تله خوبی داشته باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه behrang_shadow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

من برای 1000D چه لنزی میتونم بگیرم زیر 400 تومن؟
    تله خوبی داشته باشه
    فکر میکنم 28-135 انتخاب خوبی باشه، وایدش کمه اما شارپنس بسیار خوبی داره (با این قیمت فکر کنم بهترین انتخاب باشه) لنزهای تله تر ارزون هست اما کیفیتشون در حد خیلی پایینیه، (مثل 50-250 یا 18-200)

---------- Post added at 04:59 PM ---------- Previous post was at 04:57 PM ----------

این مطالب نه تنها فنی نیست بلکه اکثرا اشتباه هستند

این مطلب نه تنها مبنای علمی نداره بلکه اشتباه هم هست و برعکس این مطلب شاید در اکثر اوقات صادق باشد
    بیشتر لنزهای سری EF روی کراپدار عملکرد مطلوبتری از لحاظ CAو .. دارند و برتری فول فریم بیشتر در رزولوشن لنز در این سنسور هاست
    tired جان خودت رو ازیت نکن (نمیخواستم مسقیم بگم اشتباهه)، راه میفته

15. 2 کاربر از behrang_shadow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان و اساتيد محترم من يه كنون 550 دارم با لنز كيت فابريكش ميخوام يه لنز براش بخرم حداكثر تا 400 يا 500 كه هم رنج خوبي داشته باشه هم شارپنس خوب دوستان چي پيشنهاد مكنن درضمن لنز 18 200 در مقايسه با لنز كيت خودم از نظر كيفيت عكس چه وضعيتي داره ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان و اساتيد محترم من يه كنون 550 دارم با لنز كيت فابريكش ميخوام يه لنز براش بخرم حداكثر تا 400 يا 500 كه هم رنج خوبي داشته باشه هم شارپنس خوب دوستان چي پيشنهاد مكنن درضمن لنز 18 200 در مقايسه با لنز كيت خودم از نظر كيفيت عكس چه وضعيتي داره ممنون
    18-55 خود شما هیچ تفاوتی از نظر کیفیت با 18-200 نداره . اگر به این رنج خاص روی تک لنز نیاز ندارید من پیشنهاد میدم به گزینه های دیگه فکر کنید مثلا 15-85 یا موارد دیگه . با 400-500 تومن نه 18-200 میشه خرید و نه 15-85 . اگر به تله نسبتا بلند نیاز داری 55-250 هستش که قیمت بسیار مناسبی داره و هم کیفیت لنزهای مورد نظر شما رو داره . رنجتون هم کامل میشه با دو لنز .

البته اگر به 18-55 نیاز خاصی ندارید پیشنهاد در اولویت من این هستش که اون رو بفروشید ( 90 - 100 می خرند ) و مقداری اضافه کنید و 15-85 رو خریداری کنید . پیشمان نمی شید ! در آینده هم با افزایش بودجه و در صورت نیاز به تله بلند تر می تونید یک 70-200 به پکیجتون اضافه کنید .

پ.ن :

بنده اگر اطلاعاتی در مورد مطلبی نداشته باشم ، ترجیح میدم ترویج غلط اون رو هم در کارنامه ام نداشته باشم !! اطلاعات پست اول که ظاهرا از منبعی کپی شده همگی بسیار ابتدایی و اکثرا غلط هستند . لنز 70-200 سیگما با اون QC خنده دارشون و گیجی خارق العاده فوکوس بهتر از 70-200 کنن !؟!؟!؟؟!!؟ 28-135 و 5 دی ؟!!؟ 17-40 با اف 4 برای شات های اکشن !؟؟!؟! قحط کنن هستش که زایس بسته بشه ؟ تازه مانتش هم نمیدونم میخوره یا نه ! اصلا انقدر لنزهای متنوع موجود هستش که . . . دوستان کمی رعایت کنید .

18. 5 کاربر از masoud glx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •