تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: بالا بردن کیفیت مانیتور و موج انداختن ریز مانیتور(تو رو خدا کمکم کنید)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض بالا بردن کیفیت مانیتور و موج انداختن ریز مانیتور(تو رو خدا کمکم کنید)

سلام به همه اساتید/ امروز یه سیستم جمع کردم بایواستارG41 tD3وقتی کیفیت مانیتور(۱۷‏crt‏ سالم‎(‎‏ رو از تنظیمات دسکتاپ ۶۰بالا ببرم مثلا رو ۷۵بذارم ازصفحه مانیتورم موج های ریز از بالا به پایین میاد . که خوب دقت کنم کاملا واضحه،میشه کمکم کنید دلیل از چیه؟شرمنده از همه که پست رو اینجا مطرح کردم باتشکر از همه

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام به همه اساتید/ امروز یه سیستم جمع کردم بایواستارG41 tD3وقتی کیفیت مانیتور(۱۷‏crt‏ سالم‎(‎‏ رو از تنظیمات دسکتاپ ۶۰بالا ببرم مثلا رو ۷۵بذارم ازصفحه مانیتورم موج های ریز از بالا به پایین میاد . که خوب دقت کنم کاملا واضحه،میشه کمکم کنید دلیل از چیه؟شرمنده از همه که پست رو اینجا مطرح کردم باتشکر از همه
    ممکنه به خاطر این باشه که مانیتور توانایی تصویر دادن با این فرکانس رو نداره
    شما با همون فرکانس پایین کار کنید و مشکلی نداره اینکه فرکانس رو بالا ببرید و تصویر لرزش داشته باشه طبیعیه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

خیلی ممنون جناب فکر کردم از مین بورده تشکر از لطفت راستی من این کار رو قبلا تو یه ال سی دی هم دیدم که موجهای ریز از بالا میامد!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •