ببینید من مشخصات سیستمتون رو چک کردم. به نظرم کرک نمیتونه ربطی به سرعت سیستم شما داشته باشه.
شما از کرک های دیگه استفاده کنید.
و همچنین کارهای زیر رو بکنید:
- نرم افزار Bios@ رو نصب کنید.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
- آخرین ورژن بایوس برای مادربرد شما که با نرم افزار بالا میتونید اون رو نصب کنید.
کد:
- درایور کارت گرافیکتون رو نصب کنید.
کد:
- حجم Page File رو کمی افزایش بدین.
- با توجه به ضعیف بودن کارت گرافیکتون از افکتهای بصری کمتری استفاده کنید؛ تم های یاهو رو خاموش کنید و از حالت کلاسیک استفاده کنید. گجت های ویندوز رو قطع کنید و از Startup حذف کنید. برای این کار باید از Msconfig استفاده کنید. همچنین IDM رو از تنظیماتش طوری تنظیم کنید که با ویندوز اجرا نشه.
- بابیلون شما با مرورگر ارتباط داره از طریق Addon که شما باید هم برای IE و هم برای کروم این قابلیت رو قطع کنید. دلیل بعضی خطاهای سیستمتون مشکل در بابیلونه.
- اگر مانیتورتون CRT هستش که باید Refresh rate اون رو بالا ببرید (از طریق Advanced در Screen resolution) و اگر LCD هست پس باید رزولیشن رو اصلاح کنید. اگر رزولیشن دقیق مانیتورتون رو نمیدونید اسمش رو بگید تا راهنمایی کنیم.
- یک کارت TV هم دارید که فکر میکنم استفاده نمیکنید چون درایور پیشفرض مایکروسافت براش نصب شده. اگر استفاده ندارید از روی سیستم برش دارید.
- یک مودم دارید که درایور نداره. اگر استفاده ندارید اون رو هم بردارید.
- از تنظیمات Folder option در سربرگ View گزینه ی Launch a folder windows in a seprate proccess رو تیک بزنید.
- CPU شما هم تقریبا معمولیه و این هم یک دلیل میشه که از قابلیتهای بصری کمتری مثل گجت ها استفاده کنید.
- درایو فلاپی رو اگر استفاده نمیکنید کلا هم از نظر فیزیکی و هم از طریق Bios با Disable کردن غیر فعالش کنید.
البته بعضی از این موارد ربطی به مشکل شما نداره ولی امیدوارم حل بشه.
شما اگر در حالیکه ویندوز رو کرک نکردید و کاری رو میکنید و مشکلی نیست از سیستم با ESET Sysinspector یک Status Snapshot بگیرید و بعد زمانیکه ویندوز رو کرک کردید و مشکل در حین کار مشابه پیش اومد یک Snapshot دیگه بگیرید و بوسیله ی خود نرم افزار و قابلیت مقایسه ی اون (Compare) چک کنید براحتی میفهمید که چه چیزهایی در این دو حالت با هم فرق دارند که میتونند مشکل ایجاد کنند.