تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: مشکل با اسلات رم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض مشکل با اسلات رم

سلام.اقا من مادربردمو عوض کردم دو سه روز همه چی خوب بود ولی بعد از دو سه روز وقتی سیستمو روشن کردم هی خود به خود ریستارت میشد یعنی اصلا بالا نمیومد و هی دو سه ثانیه یه بار ریستارت میشد یا هی با فاصله بوق میزد جای رمهامو عوض کردم و بر خلاف چیزی که تو دفترچه اش نوشته گذاشتم دو تای دورتر به سی پی یو بغل هم که طبیعتا دیگه DUAL نمیشد ولی بالا میومد.تا اینکه دو تا رم دیگه هم خواستم اضافه کنم دیدم با چهار تا رم هم بالا نمیاد.مادربردو فرستادم گارانتی تعویض شد اومد ولی این یکی از همون اول مثل قبلی بود و فقط با دو تا رم بغل هم تو اسلات دورتر به سی پی یو بالا میومد در ضمن رمهامم عوض کردمم.سیستمم اینه لطفا کمک کنید
    MB:INTEL DP55KG
    CPU:I5 760
    POWER:1000 SILVER STONE

RAM:1600 DOMINATOR CORSS

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سوال من اینه که دوتا رم رو با هم dual میکنید فرکانس و تایمینگشون یکی هست یا نه
    اگه یکی باشه و بازم این اتفاق بیفته این دیگه مربوط به اسلات حافظه هست یک خاک گیری بگنید اسلات حافظه رو درست نشد خرابه و مشکل داره ولی اگه فرکانس و تایمینگ رم متفاوته و در حالت dual اینطور میشه خوب علتش به خاطر همین متفاوت بودن فرکانس و تایمینگ هست که دو رم با هم سازگار نیستن و این اتفاق میفته

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

هر چهار تا رم دقیقا مثل هم هستن یعنی هم باس و هم فرکانس و هم تایمینگ و مارکشون.هر دوی مادربردهایی هم که تست کردم نو بودن پس فکر نکنم مال گردوخاک باشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •