سلاملک : دی
چطورید؟
راستش چند روز پیش مدیر شرکتم بهم زنگیدو گفت یه مسابقه ی سه بعدی داره تو شهرمون برگزار میشه که اسپانسرش یه دانشگاهه
مام خوشحالو شادو سرمست : دی کارامونو گرفتیمو رفتیم شرکت ، با ترسو لرز از اینکه نکنه کارهامون توی سطح پایین تر از بقیه بچه ها باشه ، تا اینکه کارای بعقیه بچه ها رو دیدم ، یکمی به خودم اومدمو جون گرفتم
راستش بعقیه توی مدلینگ کاری نمیکردن ، و فقط نمای خارجی خونه ها رو طراحی کرده بودندو رندر کرده بودن
به هر حال یکی از داورای به اصطلاح خودشون تیم داوری ، اومد که کارمو ببینه
اول ماشینا ، نه مهندس ، بزن بعدی ، پیکان جوانان ، نه مهندس بعدی ، آدم ، اینم نوچ ، ویلا ، آها اینو بزار توی لیست کارات ! دیگه خونه کار نکردی ؟
گفتم مسابقه ساخت خونه بوده ؟ گفت نه ، سه بعدیه ، گفتم یعنی این آدم این ماشینا بهتر از این کاره ویلام نشدن ؟ گفت مهندس ماشین چیه آدم چیه ، یه خونه بساز تا آدم بفهمه چقدر سه بعدی کاری !
گفت بزار بت بگم سه بعدی یعنی چی ، رفت یه عکس نشون داد که یه نما کار شده بود که با رندر دیفالت و نور های معمولی رندر شده بود و یه کاره نیم ساعته بود ، بهم گفت مهندس تو که کارات بد نیست ، بیا تا فردا یه کار این شکلی بزن که توی مسابقه بدرخشه !!!!
واقعا بهم بر خورد ! گفتم نخیر دوست من ، شما داور نیستی ، و مطمئنا از کار های سه بعدی هم سر در نمیاری ، وگرنه مدل سه بعدی و پیچیدگی هاشو توی مدل های پیچیده مثل کاراکتر میدی نه خونه
گفت نخیر داداش من معماری خوندم خودمم سه بعدی کارم ، 2 سال با آتو کد کار میکنمو از تو هم بیشتر حالیمه : دی
به هر حال نشستم براش توضیح دادم که عزیزم ، این مسابقات شما مسابقه ی ایده ی طراحی نمای خونه هست نه طراحی سه بعدی وگرنه شما به مدل توجه میکردی نه ایده ی نما : دی
گفتم پس اگه حبیب زرگرپور [ مایا کار ایرانی که توی امریکا مشغول به کاره و توی جلوه های ویژه ی چندین فیلم نظیر جومانجی و جنگ ستارگان سرپرست بوده ] هم توی مسابقه ی شما شرکت کنه گمونم آخر شه : دی
-
حالا سوالی که برام پیش اومده اینه که سه بعدی کار کیه ؟
چطوری و بر اساس چه معیاری یکی رو سه بعدی کار بدونیم و یکی رو معمار و . . . ؟
میخواستم بدونم نظره شما چیه
تقریبا مثل اینه که به طرف میگن تو طراحی بلدی ؟ با اعتماد به نفس میگه بعلــــه ، آخه دیروز فتوشاپ نصب کردم : دی
منتظره نظراتتون هستم![]()