من قبلا یک تاپیک با این عنوان زدم ولی برنامه هایی که معرفی کردند این ربطی نداشتند
در هر صورت برنامه برای کنترل ترافیکم میخواستم
من قبلا یک تاپیک با این عنوان زدم ولی برنامه هایی که معرفی کردند این ربطی نداشتند
در هر صورت برنامه برای کنترل ترافیکم میخواستم
برنامه DuMetter دوست من این کار رو میتواند براتون انجام دهد که بهش تعریف کند بیشتر از حدی در ماه ترافیک مصرف نکند در خط اینترنت اتون
کنترل ترافیک منظورتون اینه که میزان پهنای باند رو کنترل کنه و یا اینکه چه چیزی در حال دانلود و گرفتن پهنای باند اینترنتی شماست رو نمایش بده؟
نه کلا میخوام بگه تو یک یک دوره خواص چقدر ترافیک مصرف کردم
با NetLimiter همه کار می تونی انجام بدی.
هر خواسته ای که ممکنه در زمینه کنترل و مشاهده ترافیک اینترنت داشته باشی با این نرم افزار می تونی بر آورده کنی.
حتما این نرم افزارو دانلود کن تا با قابلیت هاش بیشتر آشنا بشی.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از نرم افزار زیر هم میتونید استفاده کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
بهترین نرم افزار DuMetter هستش ... که به صورت گرافیکی همه چیزو نشون میده و کار باهاش راحته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)