سلام دوستان
اگه ممکنه بگید مثلا مادر برد با قیمت 100 تومن (فرض) باید به چه ویژگی هایی باید توجه بشه واسه خرید ؟
سلام دوستان
اگه ممکنه بگید مثلا مادر برد با قیمت 100 تومن (فرض) باید به چه ویژگی هایی باید توجه بشه واسه خرید ؟
سلام.
بستگی به کاربرد و پردازندتون داره...
مثلا شاید به پورت ها و ورودی/خروجی هایی نیاز داشته باشید...
یعنی هیچ اولویتی بین دومدل با یک قیمت نیست که برتریشو نسبت به اون یکی نشون بده ؟ فقط کاربری نشون میده ؟
پورت ها و خروجی ها که در اکثر مادربردها وجود داره ! مثلا پورت یو اس بی یا شبکه و ... و ساتا و ...
میشه دقیقتر توضیح بدید ؟
ممنون از راهنماییتون
بین 2 مدل هم قیمت قابلیت آورکلاک/کیفیت ساخت/تعداد PCI E ها/ قابلیت SLI و Crossfire/تعداد Sata و USB/قیمت مناسب و ... مطرحه.
در مورد پورت ها هم برخی پورت ها مثلا ممکنه شما به IDE نیاز داشته باشید که برای هارد های قدیمی هست... یا پورت های اینچنینی.
مرسی دوست من
دقیقا دنبال جوابی اینچنینی بودم .
دست گلت درد نکنه .
شاد باشی
---------- Post added at 02:02 PM ---------- Previous post was at 02:01 PM ----------
فقط اگه بگی این قابلیت SLI و Crossfire/ چی هست دیگه رفع زحمت میکنم![]()
Crossfire قابلیت استفاده از 2 یا چند کارت AMD یا ATI سابق هست...فقط اگه بگی این قابلیت SLI و Crossfire/ چی هست دیگه رفع زحمت میکنم
SLI هم همین قابلیت برای کارت های Nvidia هست.
البته روی اکثر مادربرد های AMD SLI نمیشه انجام داد.
رفع زحمت چیه! خوشحال میشم جوابتون رو گرفته باشید!
خواهش میکنم دوست خوبم.مرسی دوست من
دقیقا دنبال جوابی اینچنینی بودم .
دست گلت درد نکنه .
شاد باشی
موفق باشید.
---------- Post added at 02:19 PM ---------- Previous post was at 02:14 PM ----------
راستی ساپورت رم با فرکانس بالاتر و گارانتی خوب و اگه AMD میخرید قابلیت آنلاک هم بسته به نیازتون شاید مهم باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)