یه مشکل کوچیک درTaskbar ویندوز سون دارم. وقتی یه Shortcut رو میکشم و میخوام بیارم روی Taskbar این شکلی میشه و بهم اجازه نمیده که اضافه اش کنم. میشه بگید مشکل از کجاست؟؟؟
![]()
یه مشکل کوچیک درTaskbar ویندوز سون دارم. وقتی یه Shortcut رو میکشم و میخوام بیارم روی Taskbar این شکلی میشه و بهم اجازه نمیده که اضافه اش کنم. میشه بگید مشکل از کجاست؟؟؟
![]()
سلام
برید به گروپ پالیسی (تو search قسمت start بنویسید gpedit.msc و بازش کنید)
بعد اونجا این مسیر رو برید
User Configuration>Administrative Templates>Start Menu and Taskbar
تو اون لیستی که تو صفحه سمت راست هستش گزینه Do not allow pinning program to taskbar
رو پیدا کنید و چک کنید که تیک این مورد رو not configured تنظیم شده باشه.
عزیز این کارا رو همین الان انجام دادم. جواب نداد. بعد از تغییر که نیاز به ری استارت نداره. داره؟؟؟
من هم انجام دادم جواب نداد کسی علتشو میدونه؟
تو RUN بنویسید regedit و برید به رجیستری بعد اونجا این مسیر رو برید
HKEY_CLASSES_ROOT\lnkfile
تو صفحه سمت راست کلیک راست کنید و New>string valu ایجاد کنید و اسم اون رو Isshortcut بزارید
و Valu date اون رو lnk. قرار بدید و ok کنید.با این کار فکر میکنم مشکلتون حل بشه.
Last edited by Dew Drop; 21-02-2011 at 23:32.
دقیقا همون فایلهای lnk رو نمیزاره که بیارم روی Taskbar. با بقیه فایلها مشکلی نداره.
این روش رو هم تست کردم بازم جواب نداد...
دوست عزیز ممنونم ولی این روش جواب نداد
پویا جان شما هم عینا مشکل منو داری؟
ببینید شما که با Pin کردن فایلهای LNK یا همون Shortcut مشکل دارید میتونید فایلهای اصلی رو Pin کنید به جای Shortcutشون.
درسته که راه حل نیست ولی روشه دیگه.
این رو هم تست کنید:
روشی که _sharifdorsa عزیز پیشنهاد کردند رو انجام بدین و فقط جایی که گفتند Value Data رو بزارید .lnk شما اونجا هیچی نزارید و OK کنید.
شاید کمک کنه.
;کسی نمیتونه کمک کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)