تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: مادربرد با سی پی یو مناسب

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض مادربرد با سی پی یو مناسب

سلام من فعلا مادربرد elite group A785GM-AD3 دارم و سی پی یوی AMD PHENOME II X2 555 3.2 GH که همونطوریکه می دونید این سی پی یو در حالت عادی دو هسته فعال و دو هسته غیرفعال داره منم انلاکش کردم ولی بعد از خاموش کردن یا ریستارت کردن کامپیوتر دوباره همون دوتا هسته نشون داده میشه .بایوسو هم اپدیت کردم درست نمیشه الانم میخوام یه مادربرد دیگه فقط از گیگابایت که با این سی پی یو وسازگار باشه و امکان انلاک کردن رو داشته باشه و گرافیک انبرد هم داشته باشه رو بهم معرفی کنید.
    فقط از گیگابایت با سازگاری کامل قیمت هم تا 120 تومن و امکانات روز رو داشته باشه.راستی رم ddr3 هم باشه.کلا یه مادربرد جدید باشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام من فعلا مادربرد elite group A785GM-AD3 دارم و سی پی یوی AMD PHENOME II X2 555 3.2 GH که همونطوریکه می دونید این سی پی یو در حالت عادی دو هسته فعال و دو هسته غیرفعال داره منم انلاکش کردم ولی بعد از خاموش کردن یا ریستارت کردن کامپیوتر دوباره همون دوتا هسته نشون داده میشه .بایوسو هم اپدیت کردم درست نمیشه الانم میخوام یه مادربرد دیگه فقط از گیگابایت که با این سی پی یو وسازگار باشه و امکان انلاک کردن رو داشته باشه و گرافیک انبرد هم داشته باشه رو بهم معرفی کنید.
    فقط از گیگابایت با سازگاری کامل قیمت هم تا 120 تومن و امکانات روز رو داشته باشه.راستی رم ddr3 هم باشه.کلا یه مادربرد جدید باشه
    سلام.من به شما مادربرد msi 970A-G45 توصیه می کنم فابلیت انلاک سی پی یو 4 و2 هسته ای AMD رو داره تا 32 گیگ رم و تا 8 هسته سی پی یو ساپرت می کنه.قیمت این مین برد 150t من باش AMD PHENOME II X2 650 3.3 GH انلاک کردم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •