تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 23

نام تاپيک: n900 بخرم یا نه؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض n900 بخرم یا نه؟؟؟؟؟

سلام دوستان باتوجه به این که ان 900 میشه دو سیستم عامل براش قرار داد ارزش خرید داره یا نه ؟ اصلا نظرتون در مورد ان 900 چیه ؟ با 400 تومن دیگه چه گوشی خوبی میشه خرید من یه گوشی میخام که بشه باهاش به راحتی کتاب الکترونیک بخونم ؟ و همینطور سیستم عامل برام خیلی مهمه / تقریبا یه چیزی شبیه به تبلت میخام
    من الان ان 900 تا 410 هزار تومن هم قیمت دارم الان قیمتش چقدره ؟

با تشکر پیشاپیش از شما دوستان
    Last edited by marvel_malayer; 17-02-2011 at 20:24.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها P I R A N H A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    zabol

پيش فرض

توسایت گوشی شاپ زده495باخدمات پارسه به نظرمن به دیزایروx10فکرکن که هردوتاشون ازاینn900بالاترن ازهرنظر

3. این کاربر از P I R A N H A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

495 برام زیاده من تا 400 بیشتر پول ندارم

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

samsung Wave بگیر .پشیمون نمیشی .فوق العادست.جواب خودشو پس داده.
    قیمت : 400-410
    انتخاب بعدی هم Desire باشه.البته فقط به خاطر اینکه آندرویده.(ویو از لحاظ سخت افزاری کاملا ازش سرتره)
    انتخاب بعدی هم ویو 2 :
    قیمت 395
    اصلا واسه یه لحظه هم به n900 فکر نکن چون صبح از خواب پا میشی میبینی پولت رفته تو جوب

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هر سوالی بود در خدمتم
    Last edited by d.b23; 17-02-2011 at 22:52.

6. این کاربر از d.b23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mig33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام دوستان باتوجه به این که ان 900 میشه دو سیستم عامل براش قرار داد ارزش خرید داره یا نه ؟ اصلا نظرتون در مورد ان 900 چیه ؟ با 400 تومن دیگه چه گوشی خوبی میشه خرید من یه گوشی میخام که بشه باهاش به راحتی کتاب الکترونیک بخونم ؟ و همینطور سیستم عامل برام خیلی مهمه / تقریبا یه چیزی شبیه به تبلت میخام
    من الان ان 900 تا 410 هزار تومن هم قیمت دارم الان قیمتش چقدره ؟

با تشکر پیشاپیش از شما دوستان
    N900 تنها گوشی قابل احترام کمپانی درپیت نوکیاست گوشی خوبیه .... بخرش .
    سیستم عاملش عالیه ( linux base )
    دوربینش عالیه
    جنس بدنه اونم عالیه
    مورد 2 و 3 مورد هائی که سامسونگ توش ضعف داره اساسی
    به اندروید چرا فکر نمیکنی؟

8. این کاربر از Mig33 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

N900 تنها گوشی قابل احترام کمپانی درپیت نوکیاست گوشی خوبیه .... بخرش .
    سیستم عاملش عالیه ( linux base )
    دوربینش عالیه
    جنس بدنه اونم عالیه
    مورد 2 و 3 مورد هائی که سامسونگ توش ضعف داره اساسی
    به اندروید چرا فکر نمیکنی؟
    شما همیشه از رو هوا صحبت میکنی؟
    به حق چیزایه ندیده و نشنیده
    عزیزم داریم در مورد گوشی های سامسونگ 2010-2011 صحبت میکنیم نه 7-8 سال پیش

اصلا تا حالا ویو رو دیدی؟

لطفا تعصب بزارید کنار -اینم که میبینی امضای من سامسونگه دلیلش تعصب نیست.اگر همین فردا موتورولا بیاد بهترین رو ارائه کنه میگم بدون شک موتو بهترینه یا .... .من همیشه طرفدار بهترین ها هستم
    Wave فول اچ فیلم برداری میکنه و یکی از بهترین دوربین های حال حاضر رو داره و در ضمن جنس بدنش هم فلز.صفحه هم ضد خش.صفحه نمایش Super Amoled که بهترین صفحه نمایش جهان شناخته شده و نرم افزار هم فوق العاده براش زیاده و به راحتی میتونی از samsung apps خود گوشی یا از کامپیوتر دانلود کنی و بازی های با گرافک بالا هم زیاد داره .......
    به نظرت این گوشی با بدنه فلزیش میشه بگی چجوری ضعف داره ؟

اینم نتیجه بررسی تخصصی صفحه نمایش های گوشی موجود در بازار از معتبر ترین سایت موبایل gsmarena

حتی تو این عکس هم به راحتی میشه کیفیت صفحه رو مخصوصا تو مهم ترین تست(زیر نور آفتاب) ببینید و حتی به وضوح مشخصه که از آیفون 4 هم بهتره(ویو پایین ترین گوشی از سمت راست-با ویو 2 اشتباه نگیرید)

اینم نمونه عکسش که خودم با گوشی رفیقم گرفتم

کد:
    اینم نمونه فیلم برداریش

کد:
    اینم عکس چند نمونه بازی برای WAVE

Last edited by d.b23; 18-02-2011 at 01:51.

10. این کاربر از d.b23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تصور من اینه که ایشون گفتند سیستم عامل براشون مهمه ..... درسته ؟؟؟
    پس با توجه به قدرت اندروید ( که رو n900 ) هم پورت میشه ... wave مرخصه .
    در مورد جنس بدنه با شما موافق هستم.
    در مورد کیفیت صفحه که فرمودید جز گزینه های ایشون نبود ... اگر اینطوره منم اینو میگم که دوربین ویو جلوی n900 حرفی برای گفتن نداره نه wave نه هیچ گوشی سامسونگ نولید نکرده که دوربین شاخی داشته باشه. ( صحبت از عکسبرداری و نوع لنز هم هست عزیز )
    wave درسته سیستم عامل قابل فبولی داره ولی اینجور که بوش میاد سامسونگ یا نمیتونه یا نمی خواد زیاد ساپورتش کنه اینو از گوشی بر مبنای bada میگم که همین چند روز پیش تو بارسلون معرفی کرد تو رو خدا مشخصات و قیافشو ببینید آدم خندش میگیره یه آشغال به معنای واقعی کلمه :

اینم مشخصاتش :
    کد:
    نظرات کاربرا رو هم بخونید جالبه .... این آینده سری wave و bada os هست.
    سامسونگ داره راهی رو میره که نوکیا رفت....
    ایشون هم چون گفتن n900 من اینو گفتم و الا نظر اصلی من اینه که صبر کنید موج جدید چند هسته ایها وارد بشه اونموقع خرید بهتر و عاقلانه تری خواهید داشت . زیرا اگر چه آنها در ابتدا گران خواهند بود ولی حداقل مزیتی که حواهند داشت قیمت گوشی های فعلی را خواهند شکست.... این موج با وروذ motorola atrix طی 4 روز آینده وارد خواهد شد پس صبور باشید.
    Last edited by Mig33; 18-02-2011 at 09:49.

12. این کاربر از Mig33 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

خوبه نمونه عکس گرفته شده و فیلم برداری شده باویو گذاشتم باز شما میگی به پای n900 نمیرسه .بدون هیچ دلیل و مدرکی فقط میگی دوربین n900 بهتره.
    میشه بگی فیلم برداری و عکس بر داری n900 چجوری به ویو میرسه؟
    فقط میگی دوربین n900 از کل سامسونگ ها بهتره.خوب اگر اینجوری بخوای تعبیر کنی منم دوربین n900 جلوی ویو حرفی برای گفتن نداره نه n900 نه هیچ گوشی نوکیا نولید نکرده که دوربین شاخی داشته باشه.سامسونگ 2 سال پیش اولین گوشی 2 مگاپیکسلش معرفی کردو نوکیا تازه الان معرفی کرده.سامسونگ 3 سال پیش i8510 با دوربین 8 مگاپیکسل معرفی کرد که یکی از بهترین های جهان شناخته شد ولی نوکیا تازه 8 مگاپیکسل زده.سامسونگ سسور های دوربین جدیدی ساخته که درحالت فیلم برداری full HD 60 فریم بر ثانیه فیلم میگیره و در حالت HD 90 فریم برثانیه و در حالت VGA 120 فریم.بازم بگو سامسونگ هیچ دوربین شاخی نساخته(این حرف جای دیگه نزن بهت میخندن)

اینم نمونه عکس gs2 از سامسونگ

کد:
    اینم یه نونه عکس از gs1

کد:
    اینم نمونه فیلم برداری gs2

کد:
    اینم عکس های پورت شدن آندروید یر روی ویو

ایشون براشون خوندن کتاب های الکترونیکی مهمه و باتوجه به اینکه wave 1 و wave 2 هر دو از قابلیت multi touch پشتیبانی می کنند برای ایشون مزیت بزرگی خواهد بود
    n900 که فقط در حالت عمودی کار میکنه به چه درد می خوره.بعدشم میشه بگید نوکیا چجوری n900 خیلی خفن پشتیبانی کرده که سامسونگ گوشی های خودش رو پشتیبانی نکرده.سامسونگ هر 1-2 ماه یک بار یه فریم ور جدید برای گوشی هاش میده و هر روز حدود 10-15 برنامه به samsung apps اضافه میشه.
    همین الانشم نوکیا خودش قید سیمبین و Maemo 5 خودش رو زده و رفته به شمت ویندوز سونی که دیگه میشه گفت تقریبا داره از ذور خارج میشه و تازه می خواد ویندوز موبایل بسازه

بعدشم این گوشی ویوی که شما عکسش رو بالا گذاشتی جزو گوشی های ارزان قیمت سامسونگ و در رده متوسطه(و در ضمن دوست داشتن ظاهرش کاملا سلیقه ایه).

بعدشم ایشون میکن 400 تومن بیشتر پول ندارن بعد شما میگی منتظر موتورولا atrix بمونن؟؟!!!!!!!!!
    اگر ایشون بیشتر بودجه داشت من میگفتم همین الا برنgalaxy s 1 رو بخرن. یا اینکه منتظر بمونن galaxy s 2 (قوی ترین گوشی که تا حالا معرفی شده) بیاد.
    بازم میگم دوست عزیز چون شما از یه برند خوشت نمیاد دلیل نمیشه که بد باشه.لطفا تعصب بزار کنار
    Last edited by d.b23; 18-02-2011 at 10:30.

14. 2 کاربر از d.b23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

سلام
    از دوستان تشکر می کنم
    دوستان برند برای من مهم نیست من فقط سیستم عامل برام مهمه به ترتیب هم می گم از چه سیستم عاملی خوشم میاد

mac (البته دستم به گوشش هم نمیرسه) /. اندروید /.maemo (به خاطر اپن سورس بودنش)/ سیمبین / ویندوز موبایل /

در مورد بادا هم که دوست عزیزمون گفت هیچ اطلاعی ندارم خوشحال میشم یکم در موردش توضیح بدید

کتاب الکترونیک خوندن خیلی برام مهمه صفحه نمایشش یه طوری باشه که باهاش بشه کتاب الکترونیک خوند خیلی خوب میشه

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوست عزیز من نگفتم ایشون برن atrix بخرن گفتم با ورود atrix فیمت ها میکشه پایین و ایشون با توجه به بودجه کمشون دستشون بازتر میشه .....
    اون نمونه هم که گداشتم بخثم اینه که چرا سامسونگ برای bada os خودش سخت افزار شاخ نمیده بیرون؟؟ مثل گوشی های بر مبنای اندروید خودش اصلا صحبت از مائمو نیست بحث من اینه که ساپورت اندروید از بادا بمراتب بهتره.
    شما میگی Bada os منم میگم Android
    خودشون انتخاب میکنند

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •