سلام بله درست شنیدی انلاین من خودم این روش رو تست کردم و برای شما میزارم تا لذت ببرید
.
اول باید بازی رو دانلود کنید از لینک زیر
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب بعد از دانلود و اکسترکت کردن و نصب حالا نوبت میرسه به اموزش انلاین بازی کردن.خوب به خاطر این که اموزش کامل تر باشه من به صورت تصویری برای شما اماده کردم و سعی کردم کم حجم باشه تا همه دوستان استفاده کنن.در ضمن اگر مایل هستید با من بازی کنید منو add کنید.
Yahoo ID=sima_d900
Xfire ID=sima6600
برای از بین بردن باگ ها در بازی به مسیر Tools\Build\Configs بروید فایل system.cfg رو با Notpad باز کنید و کد های زیر رو دراون جایگزین کنید.

کد:
و بعد این کد ها رو هم به اخرش اضافه کنید
کد:
خوب حالا Save کنید.

اموزش پوشه بازی رو باز کنید به پوشه Bin32 برید فایل TEST_BAND رو باز کنید صبر کنید تا صفحه داس باز شه و پس از اتمام خودش بسته میشه بعد فایل TEST_CLIENTS رو باز کنید با هم همین اتفاق میفته کمی صبر کنید حالا بازی رو باز کنید.

خوب حالا اگر میخواید به سرور کسی وصل بشید کافیه با زدن دکمخ ~ زیر دکمه ESC کنسول بازی رو باز کنید و Connect XXX.XXX.XXX.XXX رو بزنید به جای X باید IP سرور رو بزنید و بعد Enter کنید تا وارد لابی سرور شوید
در ضمن اموزش تصویری و صدا نداره چون چیز خاصی ندازه توضیح بدم فقط این جوری گزاشتم نگید دروغ بود
.در ضمن کپی از مطلب با ذکر نام نویسنده مشکلی نداره
نویسنده خودم HEADHUNTER
.
IP SERVER=79.127.20.150