تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: .: نظرات و پیشنهادات راجع به انجمن سه بعدی :.

حـــــرفـه ای hadi665's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض .: نظرات و پیشنهادات راجع به انجمن سه بعدی :.

سلام

همگی خوبید ؟
    چخبرا ؟ این مدت که نبودم جا خالیم احساس میشد ؟ نمیشد ؟ e : (
    : دی

-
    خوب احساس کردم جای همچین تاپیکی خالیه
    همونطوری که میدونیم انجمن سه بعدی بر پایه ی بر پایه ی دیکتاتوری اداره میشه : دی : دی و میشه : دی

این تاپیکو استارت زدیم که تمام انتقادات در مورد انجمن سه بعدی اینجا مطرح بشه
    اگه دلت میخواد توی رونده اداره ی انجمن تغییری بشه ، اینجا مطرح کنیدو دلیلتونم بگین ، فقط امید وارم دعوا نکنید : دی

-
    و اما مسابقات انجمن
    یکمی که انجمن به حالت اوج برگرده مسابقات مدلینگ ، رندر و ... برگزار میکنیم

فدا همتون

2. 12 کاربر از hadi665 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ultimator's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    NetFrameWork.

پيش فرض

سلام
    یکم منتالش کجه وگرنه متریالش خوبه

4. 5 کاربر از Ultimator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز N O V A L I S's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خوب به سلامتی برگشتی از کنکور؟! شیرینی رو کی می خوریم؟
    اول که به نظرم این می تونه همون تاپیک گفتگوی آزاد باشه که یه بار پیشنهادش مطرح شد :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگر هم بشه که شمارش پست رو از تاپیک برداشت که دوستان بیان این جا تک چرخ بزنن و دست ولی برن که عالی میشه! (: دی شوخی! اسپم ممنوع!)
    چند تا چیز که الان به ذهنم می رسه :
    - ظرفیت خودمون رو ببریم بالا و اجازه بدیم تاپیک هائی مثل "انتخاب کدام نرم افزار؟" برای خودش رونق داشته باشه و سریع توش کل کل راه نندازیم و شما هم سریع قفلشون نکنید! من خودم مدتیه دنبال یه برنامه ی خوب کامپوزیت هستم و قصد داشتم یه تاپیک هم بزنم تا نظر دوستان رو بدونم ولی دوست نداشتم بیام و ببینم که تاپیک قفله و زیرش نوشته مقایسه ی برنامه ها ممنوع، چشمک!! می تونید همچین تاپیک هائی رو استیکی کنید و ازش استفاده ی مفید کنیم، نه دعواهائی بچه گانه ای که حتی بین صاحبان این نرم افزارها هم وجود نداره!!
    - لزومی نداره حتما مسابقاتی تو زمان مشخص و با جایزه ی مشخص و برنده و بازنده... برگزار بشه، میشه برنامه ای چید و موضوعی رو راه انداخت و تو مدت نامحدود اون موضوع رو جلو برد.. مثلا تو سایت vizdepot.com همچین شبه مسابقاتی به نام Charrettes هست که مثلا همین آخرین موردش از 4 ماه پیش شروع شده و هنوز تموم نشده. هر از گاهی یکی تاپیک مربوط به خودش رو آپدیت می کنه و پیشرفت کارش رو نشون میده..
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    - اینجا هر کس مختاره جواب سوالی که پرسیده میشه رو اگر می دونه بده یا نده، اما به نظرم بهتره اگر دوست داریم جوابی بدیم اما جواب رو نمی دونیم (!) از کسی که سوال رو پرسیده "تشکر" کنیم، تا بدونه که سوالش رو خوندیم تا حس بدی بهش دست نده! بعضی ها از جواب نشنیدن زود دپرس یا سر خورده یا عصبی و.. میشن!
    - تاپیکی برای بحث های سخت افزاری راه بندازیم و زودی ملت رو به تاپیک های بخش سخت افزار نفرستیم! به هر حال کار با یه نرم افزار حرفه ای سیستم حرفه ای می طلبه و داخل برنامه هم آپشن هایی برای کنترل و مدیریت عملکرد سخت افزار وجود داره و این دو کاملا با هم در ارتباط متقابل هستند. به خصوص با پیشرفتی که موتور رندرها کردند و همچنان هم ادامه داره..
    - اگر باز چیزی به ذهنم رسید مطرح می کنم..

6. 6 کاربر از N O V A L I S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

اول که به نظرم این می تونه همون تاپیک گفتگوی آزاد باشه که یه بار پیشنهادش مطرح شد :

گفتگوی آزاد که نه ، اما این نظرات و انتقادایی که شما گفتید خیلی مفید بوده و دقیقا هدف ایجاد این تاپیک هم همین بوده

ظرفیت خودمون رو ببریم بالا و اجازه بدیم تاپیک هائی مثل "انتخاب کدام نرم افزار؟" برای خودش رونق داشته باشه و سریع توش کل کل راه نندازیم و شما هم سریع قفلشون نکنید!
    اتفاقا دیروز با شهاب در این مورد صحبت میکردیم
    از ابتدای انجمن این قانون وجود نداشت که این تاپیک ها محکوم به بستن باشن ، اما فقط به خاطره دعوا ها این تصمیمو گرفتیم
    الآنم اگه همه ی دوستان به تبادل نظره مفید روی بیارن ما هم کمک میکنیم که این تاپیکا نرن به سمت دعوا

گمونم لازم باشه یه امتحانی داشته باشیم
    پس شما اولین کسی باشید که این تاپیکو ایجاد میکنید تا روی تاپیکه شما تست بشه : دی

لزومی نداره حتما مسابقاتی تو زمان مشخص و با جایزه ی مشخص و برنده و بازنده
    طبق تجربیات قبلی ، هر وقت مسابقه ای میزاشتیم و مدتش 2 هفته میشد ، تقریبا 80% از بچه ها تو 4 روز آخر کارشونو شروع به ساخت میکردن : دی
    و اگه کسی سیخشون نکنه مراحل ساختو متوقف میکنند : دی

اینطور نیست ؟

اینجا هر کس مختاره جواب سوالی که پرسیده میشه رو اگر می دونه بده یا نده، اما به نظرم بهتره اگر دوست داریم جوابی بدیم اما جواب رو نمی دونیم (!) از کسی که سوال رو پرسیده "تشکر" کنیم، تا بدونه که سوالش رو خوندیم تا حس بدی بهش دست نده! بعضی ها از جواب نشنیدن زود دپرس یا سر خورده یا عصبی و.. میشن!
    باهات موافقم

تاپیکی برای بحث های سخت افزاری راه بندازیم و زودی ملت رو به تاپیک های بخش سخت افزار نفرستیم! به هر حال کار با یه نرم افزار حرفه ای سیستم حرفه ای می طلبه و داخل برنامه هم آپشن هایی برای کنترل و مدیریت عملکرد سخت افزار وجود داره و این دو کاملا با هم در ارتباط متقابل هستند. به خصوص با پیشرفتی که موتور رندرها کردند و همچنان هم ادامه داره..
    معمولا تا جایی که بشه به این تاپیکا جواب داده شده
    ما قبلا هم چندین تاپیک داشتیم که در خواست معرفی سیستم برای کار سه بعدی داشتن و جوابای خوبی دادن بچه ها
    این تاپیکا تقریبا مربوط به این بخش میشه مگر اینکه خیلی تخصصی بشه توی سخت افزار، که اگرم در این صورت میگیم طرف بره توی بخش سخت افزار بپرسه فقط برای اینه که زود تر به سوالش جواب داده شه وگرنه اگه تعداد تاپیک های سه بعدی بیشتر شه ما خوشحال میشیم : )

-
    خیلی ممنونم
    بازم به این تاپیک سر بزن
    ; )

8. 5 کاربر از hadi665 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Borhan72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همين دور و ورا...       اسم شريف: آقا برهان

پيش فرض

به به به...
    سلام هادی...
    كجا بودی‌ تو؟؟؟؟
    دلمون تنگ شده بود واست، شديد...
    نبودی ببينی چه رنج ها كشيديم...

انتقاد و پيشنهاد كه خيلی زياده...
    ولی حالا اينارو فعلآ يادم مياد و مهم ترن...

1- ببين به نظرم اگه پی سی هم مثل مجيد ...... يه تاپ گالری داشته باشه، بچه ها بيشتر مشتاق ميشن كاراشونو بذارن تو انجمن و از اين حرفا...

2- دوميش هم در مورد مسابقه هاس...
    من خودم به شخصه مسابقه رو دوست دارم، ولی مسابقه هایی مثل Speed Modelling و Lighting و اينا كه جدا جدا برگزار ميشه رو دوست ندارم...
    من مسابق های بزرگ و كلی مثل همون ساختن ماشين و كاراكتر و اون ويلائه و پاركه و محيط و اينا... كه تمركزش رو همه جنبه هاس برگزار بشه و مديريتش با 1 نفر، يعنی خودت باشه...
    تو يه تاپيك شروعشو اعلام كنی، يه تاپيك نظرات و هر كسی هم خواستش تاپيك واسه مراحل كارش بزنه...

3- يه چيز ديگه هم كه تو اين مدت كه نبودی، من باهاش مشكل داشتم، جای تاپيكا بود...
    يكی تو بخش آموزش، رندرشو واسه نظر خواهی ميذاشت...
    يكی تو بخش اصلی، آموزش ميذاشت...
    تو تاپيك مسابقه ها سوال ميپرسيدن و ...
    حتی تو بخش آموزش، يكی يه تاپيك زده بود كه لينكای يه آموزشی رو واسش مستقيم كنن كه اصلآ هيچ ربطی به اين بخش نداشت...
    من نميتونستم كاری كنم ولی به چند نفر تذكر دادم و واقعآ هم عمل كردن، ولی چند نفر به كارشون ادامه دادن و ...
    به نظرم نظم تالار هم بايد روش بيشتر تمركز شه حالا كه اومدی...

4- بعدشم هيچی ديگه
    ديگه چيزی يادم نمياد... ولی خيلی خوشحالم كه اومدی... به نظرم دوباره فروم جون ميگيره خودت كه هستی...

10. 6 کاربر از Borhan72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال 3d-meysam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

منم با جابجا زدن تاپیک ها مخالفم. خواستم بگم ولی گفتم کسایی که تاپیک زدن ناراحت میشن. ولی آقا برهان زد تو خال
    خلاصه انگیزه بروبچ فروم پایین اومده، دلیلشم واسه اینه مدیریت درست نشد، که فکر کنم با اومدن شما در کنار شهاب جان دوباره اوج بگیره.
    یه مشکل دیگه اینه به کاربرها قابلیت پیوست عکس رو بدید، بعضی وقت ها بچه ها کاراشون رو میذارن و ما تصاویر رو نمی بینیم. چون هرکی یکجا واسه خودش آپود میکنه. و بعد از گذشت زمان شاید اون تصویر پاک بشه.

این یکی انتقاد نیست، خوبی ای که این فروم داره ماشالله بروبچش همه با مرام هستن که اینجا از همشون تشکر میکنم
    درکل واسه اینکه به نظرات ما توجه می کنی واقعاً سپاسگذارم

12. 5 کاربر از 3d-meysam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

به به به...
    سلام هادی...
    كجا بودی‌ تو؟؟؟؟
    دلمون تنگ شده بود واست، شديد...
    نبودی ببينی چه رنج ها كشيديم...

قربان یو : دی
    داشتم خرخونی میکردم : دی
    واس اهداف ، آدم باس تلاش کنه

1- ببين به نظرم اگه پی سی هم مثل مجيد ...... يه تاپ گالری داشته باشه، بچه ها بيشتر مشتاق ميشن كاراشونو بذارن تو انجمن و از اين حرفا...
    من تقریبا 2 ساله که با ادمین ها صحبت کردم در این باره ، اما هر چی اصرار میکنم نمیشه و تا حدی هم حق دارن
    آخه اون سایت که گفتی تمرکزش توی گرافیکه اما اینجا از تمامی رشته ها داره و این یعنی نمیتونه روی یه قسمت متمرکز بشه
    و البته دلشون نمیخواد صفحات سایتشون سنگین شه ، به هر حال من بازم تلاشمو میکنم

دوميش هم در مورد مسابقه هاس...
    به زودی یه مسابقه کلی میزاریم
    البته خودتم میدونی که شورو هیجان مسابقاتو شرکت کننده هاش میارن
    اگه مسابقه ای کم شرکت کننده داشته باشه از هیجان میوفته ، پس بزار یکم انرژی ها زیا شه بعد چشم

3- يه چيز ديگه هم كه تو اين مدت كه نبودی، من باهاش مشكل داشتم، جای تاپيكا بود...
    شهاب توی این مدت خیلی به انجمن کمک کرد و به خاطره نبود من کارش بیشتر هم شد
    اما چون همکارا امکان انتقال تاپیکو ندارن نمیتونست این تاپیکا رو منظم کنه ، از این به بعد تمام این تاپیکا توی جای خودشون قرار میگیره

به نظرم دوباره فروم جون ميگيره خودت كه هستی...
    اگه همه ی بچه ها با هم کمک کنیم این انجمن دوباره گرم میشه
    البته گرم شدن انجمن یعنی گرم شدن بچه ها و اینم یعنی پیشرفت هممون توی کاره سه بعدی

14. 2 کاربر از hadi665 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

یه مشکل دیگه اینه به کاربرها قابلیت پیوست عکس رو بدید، بعضی وقت ها بچه ها کاراشون رو میذارن و ما تصاویر رو نمی بینیم. چون هرکی یکجا واسه خودش آپود میکنه. و بعد از گذشت زمان شاید اون تصویر پاک بشه.
    راستش این امکان وجود نداره ، این روندیه که ادمین ها انتخابش کردن

تو کشوره ما بیشترین خطری که برای عکس های آپلودی وجود داره اینه که سایتش فـــــیلتر شه ، احتمال پاک شدن فایل از سرور کمتره : دی

16. این کاربر از hadi665 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

سلام

من به عنوان کاربر فعال قدیم این بخش تقاضای تغییر آواتار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و تغییر عنوان

H + H = H2
    هستم

+
    نیما با این پیشنهادات من آشنایی داره : دی

18. 2 کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ehsan_wwe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران (پایین شهرش) In The End

پيش فرض

اهم ..
    اولا كه مياي تو انجمن ساخت ويرايش ميبيني كه از اينا دارن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ميگي ماهم داشته باشيم

بعدش خيلي مخلطم اما بخش 2دي و انيميشن 2دي رو با ديكتاتوري هرچي تمام تر پياده كنيد

20. 2 کاربر از ehsan_wwe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •