خوب به سلامتی برگشتی از کنکور؟! شیرینی رو کی می خوریم؟
اول که به نظرم این می تونه همون تاپیک گفتگوی آزاد باشه که یه بار پیشنهادش مطرح شد :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر هم بشه که شمارش پست رو از تاپیک برداشت که دوستان بیان این جا تک چرخ بزنن و دست ولی برن که عالی میشه! (: دی شوخی! اسپم ممنوع!)
چند تا چیز که الان به ذهنم می رسه :
- ظرفیت خودمون رو ببریم بالا و اجازه بدیم تاپیک هائی مثل "انتخاب کدام نرم افزار؟" برای خودش رونق داشته باشه و سریع توش کل کل راه نندازیم و شما هم سریع قفلشون نکنید! من خودم مدتیه دنبال یه برنامه ی خوب کامپوزیت هستم و قصد داشتم یه تاپیک هم بزنم تا نظر دوستان رو بدونم ولی دوست نداشتم بیام و ببینم که تاپیک قفله و زیرش نوشته مقایسه ی برنامه ها ممنوع، چشمک!! می تونید همچین تاپیک هائی رو استیکی کنید و ازش استفاده ی مفید کنیم، نه دعواهائی بچه گانه ای که حتی بین صاحبان این نرم افزارها هم وجود نداره!!
- لزومی نداره حتما مسابقاتی تو زمان مشخص و با جایزه ی مشخص و برنده و بازنده... برگزار بشه، میشه برنامه ای چید و موضوعی رو راه انداخت و تو مدت نامحدود اون موضوع رو جلو برد.. مثلا تو سایت vizdepot.com همچین شبه مسابقاتی به نام Charrettes هست که مثلا همین آخرین موردش از 4 ماه پیش شروع شده و هنوز تموم نشده. هر از گاهی یکی تاپیک مربوط به خودش رو آپدیت می کنه و پیشرفت کارش رو نشون میده..
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
- اینجا هر کس مختاره جواب سوالی که پرسیده میشه رو اگر می دونه بده یا نده، اما به نظرم بهتره اگر دوست داریم جوابی بدیم اما جواب رو نمی دونیم (!) از کسی که سوال رو پرسیده "تشکر" کنیم، تا بدونه که سوالش رو خوندیم تا حس بدی بهش دست نده! بعضی ها از جواب نشنیدن زود دپرس یا سر خورده یا عصبی و.. میشن!
- تاپیکی برای بحث های سخت افزاری راه بندازیم و زودی ملت رو به تاپیک های بخش سخت افزار نفرستیم! به هر حال کار با یه نرم افزار حرفه ای سیستم حرفه ای می طلبه و داخل برنامه هم آپشن هایی برای کنترل و مدیریت عملکرد سخت افزار وجود داره و این دو کاملا با هم در ارتباط متقابل هستند. به خصوص با پیشرفتی که موتور رندرها کردند و همچنان هم ادامه داره..
- اگر باز چیزی به ذهنم رسید مطرح می کنم..