تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 20

نام تاپيک: ..::: چگونه عکس خواننده مورد نظر را بر روی تک آهنگ مخصوص آن قرار داد؟! :::...

آخر فروم باز 9vin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهــــواز

14 ..::: چگونه عکس خواننده مورد نظر را بر روی تک آهنگ مخصوص آن قرار داد؟! :::...

..::: چگونه عکس خواننده مورد نظر را بر روی تک آهنگ مخصوص آن قرار داد؟! :::...

سلام دوستان. همینطور که از سوال به طور واضح پیداست اینه که چطور میتونم مثلا یک تک اهنگ دانلود کردم و میخوام عکس خواننده اون تک اهنگ رو هنگامی که آهنگ پخش میکنه نشون بده کنار تصویر یا هر برنامه پخش موزیک؟!! *( در ضمن میخوام روشی رو ارائه کنید که عکس خواننده مورد نظر رو به صورت دائمی به فایل اهنگم بچسبونم و قرار بدم که هر بار آهنگ رو اجـرا کردم عکسش هم نشون بده ، نه اینکه بدون عکس باشه !! )*

فکر کنم منظورمو واضح بیان کردم. لطفا در این مورد راهنمایی کنید همراه با تصویر و مراحل انجام این کـار ...

با تشکر از شما .... منتظر جواب شما دوستان عزیز هستم. خیلی دوست دارم یاد بگیرم این ترفند رو .
    Last edited by 9vin; 17-02-2011 at 00:23.

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

دوست عزیز برای این کار باید از برنامه Mp3 Tag استفاده کنید دقیقا تمام کارهای رو که میخواید این برنامه براتون انجام میده

اینم سایت و لینک دانلود برنامه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. 3 کاربر از shahin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهــــواز

11

دوست عزیز برای این کار باید از برنامه Mp3 Tag استفاده کنید دقیقا تمام کارهای رو که میخواید این برنامه براتون انجام میده

اینم سایت و لینک دانلود برنامه

کد:

بسیار ممنون دوست عزیز... ولی آیا بدون برنامه هم میشه این کارو انجام داد؟ روشی که نیاز نباشه با برنامه این کارو بکنیم؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهــــواز

13

دوست عزیز من این برنامه ای که گفتید رو دانلود کردم و دارم استفاده میکنم. دو سوال دارم :

1- چطور میتونم رجیسیتریش کنم؟
    2- همونطور که در تصویر زیر هم می بینید در قسمت Download cover باید حتما عکس رو دانلود کنیم از اینترنت! که این کار با موفقیت انجام نمیشه و عکسی رو پیدا نمیکنه و ثانیا اگر من عکسی از خواننده داشته باشم و سیو کرده باشم روی کامپیوترم اون عکسو چطور میتونم وارد این برنامه و آهنگ مورد نظرم کنم؟!

اینم تصویر محیطی از این برنامه با دو نکته اشاره شده بالا : ( کلیک کنید تصویر را واضح تر ببینید ) *

منتظر پاسخ کامل شما هستم.
    Last edited by 9vin; 17-02-2011 at 10:05.

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

بسیار ممنون دوست عزیز... ولی آیا بدون برنامه هم میشه این کارو انجام داد؟ روشی که نیاز نباشه با برنامه این کارو بکنیم؟

بدون برنامه می تونید تغییرات مختصری رو انجام بدید
    روی فایل MP3 کلیک راست کنید و گزینه آخر Propirtis رو انتخاب کنید و در تبی که مشخص کردم میتونید تغییرات لازم رو انجام بدید
    تو این روش تغییرات مختصری رو می تونید انجام بدید مثلا اسم و سال و مواردی دیگه ای رو در تگ Mp3 تغییر بدید
    در ضمن خیلی از سایتها موزیک برای تبلیغ اسم سایت خودشون رو در قسمت های مختلف تگ قرار میدن که از اینجا نمی تونید تمام تگ ها
    رو تغییر بدید یا تگ های تبلغاتی رو حذف کنید
    ولی با برنامه Mp3Tag عملا هر تبلیغ یا تغییری در تگ های یه فایل MP3 رو می تونید انجام بدید

دوست عزیز من این برنامه ای که گفتید رو دانلود کردم و دارم استفاده میکنم. دو سوال دارم :

ولی
    1- چطور میتونم رجیسیتریش کنم؟
    2- همونطور که در تصویر زیر هم می بینید در قسمت Download cover باید حتما عکس رو دانلود کنیم از اینترنت! که این کار با موفقیت انجام نمیشه و عکسی رو پیدا نمیکنه و ثانیا اگر من عکسی از خواننده داشته باشم و سیو کرده باشم روی کامپیوترم اون عکسو چطور میتونم وارد این برنامه و آهنگ مورد نظرم کنم؟!

اینم تصویر محیطی از این برنامه با دو نکته اشاره شده بالا : ( کلیک کنید تصویر را واضح تر ببینید ) *

منتظر پاسخ کامل شما هستم.
    در مورد سوال اول فکر میکنم شما نسخه Pro رو دانلود کردید
    ولی پیشنهاد میکنم نسخه معمولی و رایگان رو دانلود کنید که هم نیازی به کرک نداره و هم کاملا زبان فارسی
    رو ساپورت میکنه بر خلاف نسخه Pro که زبان فارسی رو ساپورت نمیکنه
    اگرم نسخه Mp3tag Ver 2.48 رو دانلود کردید این نسخه نیازی به رجیستر شدن نداره
    اول این که من هیچ تصویری نمی بینم بعد این که اصلا نیازی نیست عکس از اینترنت دانلود بشه و این مواردی که شما گفتید !!!
    شما عکس رو یک بار به برنامه بدید و حتی اون عکس رو هم اگر پاک کنید اون عکس برای همیشه به اون فایل Mp3 شما الصاق شده و هر بار در اجرای MP3 اون عکس در تگ مربوطه مشاهده میشه
    تو عکس زیر براتون نشون دادم که جوری می تونید عکس رو در تگ یه فایل MP3 قرار بدید
    روی فایل MP3 کلیک کنید بعد در قسمت کاور کلیک راست انجام بدید گزینه Add Cover رو انتخاب کنید عکس رو انتخاب کنید و بعد هم سیو و تمام
    Last edited by shahin666; 17-02-2011 at 18:57.

7. 3 کاربر از shahin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال FAR_FA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

جت آدیو هم عکس قرار میده
    راست کلیک میکنید روی mp3 و مثل عکس زیر عمل میکنید:

حالا از تب پیکچر عکستون رو انتخاب میکنید :

بعد از قرار دادن عکس ok کنید و mp3 رو دوباره باز کنید . عکس روی فایل اعمال میشه .
    میتونید تیک گزینه رسایز ( در پایین پنجره ) رو بزنید و عکس رو با اندازه دلخواه روی فایل قرار بدید .
    برای پاک کردن هم که مشخصه ، همین مسیر رو میرید و بعد Clear
    Last edited by FAR_FA; 17-02-2011 at 19:36.

9. این کاربر از FAR_FA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهــــواز

4

بدون برنامه می تونید تغییرات مختصری رو انجام بدید
    روی فایل MP3 کلیک راست کنید و گزینه آخر Propirtis رو انتخاب کنید و در تبی که مشخص کردم میتونید تغییرات لازم رو انجام بدید
    تو این روش تغییرات مختصری رو می تونید انجام بدید مثلا اسم و سال و مواردی دیگه ای رو در تگ Mp3 تغییر بدید
    در ضمن خیلی از سایتها موزیک برای تبلیغ اسم سایت خودشون رو در قسمت های مختلف تگ قرار میدن که از اینجا نمی تونید تمام تگ ها
    رو تغییر بدید یا تگ های تبلغاتی رو حذف کنید
    ولی با برنامه Mp3Tag عملا هر تبلیغ یا تغییری در تگ های یه فایل MP3 رو می تونید انجام بدید

در مورد سوال اول فکر میکنم شما نسخه Pro رو دانلود کردید
    ولی پیشنهاد میکنم نسخه معمولی و رایگان رو دانلود کنید که هم نیازی به کرک نداره و هم کاملا زبان فارسی
    رو ساپورت میکنه بر خلاف نسخه Pro که زبان فارسی رو ساپورت نمیکنه
    اگرم نسخه Mp3tag Ver 2.48 رو دانلود کردید این نسخه نیازی به رجیستر شدن نداره
    اول این که من هیچ تصویری نمی بینم بعد این که اصلا نیازی نیست عکس از اینترنت دانلود بشه و این مواردی که شما گفتید !!!
    شما عکس رو یک بار به برنامه بدید و حتی اون عکس رو هم اگر پاک کنید اون عکس برای همیشه به اون فایل Mp3 شما الصاق شده و هر بار در اجرای MP3 اون عکس در تگ مربوطه مشاهده میشه
    تو عکس زیر براتون نشون دادم که جوری می تونید عکس رو در تگ یه فایل MP3 قرار بدید
    روی فایل MP3 کلیک کنید بعد در قسمت کاور کلیک راست انجام بدید گزینه Add Cover رو انتخاب کنید عکس رو انتخاب کنید و بعد هم سیو و تمام

دوست عزیز ممنون بابت راهنمایی کاملتون.حرف نداشت . مــرســی ...
    حالا باید این ورژن برنامه رو دانلود کنم که نیاز به کـــرک نداشته باشه، بعد بتونم این کارهایی که گفتید رو به ترتیب انجام بدم.

بـــــر مـــی گـــردم نـــتــیـجـه کــارمــو مـی گــم .

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهــــواز

پيش فرض

دوست عزیز من برنامه رو دانلود کردم ولی نمیدونم چرا زبان برنامه اینطوریه؟ تعجب کردم؟!! این چه زبانیه دیگه !!!!
    حالا کمک کنید که من چطور زبان برنامه رو انگلیسی کنم. کجا باید برم .لطفا با تصویر این کارو کنید. چون اصلا زبانش مشخص نیست چی نوشته آدم گیج میشه....
    خودتون در تصویر زیر ببینید :

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

دوست عزیز شما از این لینک استفاده کنید

کد:
    به هر حال می تونید زبان برنامه رو هم تغییر بدید در برنامه از کلید Ctrl+O استفاده کنید تا کادر مربوطه باز شه

13. این کاربر از shahin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهــــواز

پيش فرض

دوست عزیز برنامه شما رو دانلود کردم . درست شد.
    این مراحلی که گفتید رو برای اینکه عکس خواننده رو اضافه کنم به تک آهنگم انجام دادم ولی عکس خواننده هنگام پخش موزیک نشان داده نمیشه؟ چکار باید بکنم ؟! مراحلی که گفتید رو کامل انجام دادم ولی نشد که نشد !!!

اینم تصویر در مدیا پلیر در زیر : ( البته در برنامه پخش وینمپ هم عکسی اجرا نمیشه همرا با پخش موزیک )* اشکـال کــار کجاست ؟!

Last edited by 9vin; 17-02-2011 at 23:08.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •