تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: حذف نشدن ويروس

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض حذف نشدن ويروس

سلام دوستان آنتي ويروس من چند وقت هست كه هر ويروسي رو كه پيدا ميكنه جلوي اسمش مينوسيه
    - action selection postponed until scan completion ولي بعد از اتمام اسكن هيچ پنجره اي باز نميكنه كه با اين فايل ها چه كار كنم و دفعه بعد هم كه اسكن ميكنم هم اونا رو پيدا ميكنه . يه بار هم unistall كردم ولي درست نشد چه كار بايد بكنم

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

نود 32 رو بايد به آخرين ورژنش آپديت کنين، بعضي از اين مشکلات با آپديت ورژن ، حل ميشن. الان آخرين نسخش 4.2.71.2 هست ، ترجيحا از نسخه Smart Security استفاده کن .
    براي دانلود به لينک زير برو :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. این کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

نود 32 رو بايد به آخرين ورژنش آپديت کنين، بعضي از اين مشکلات با آپديت ورژن ، حل ميشن. الان آخرين نسخش 4.2.71.2 هست ، ترجيحا از نسخه Smart Security استفاده کن .
    براي دانلود به لينک زير برو :

کد:
    آنتي ويروسم رو آپديت كردم به آخرين نسخه اما بازم درست نشد. البته فقط آنتي ويروس هست نه smart security . چه كار بايد بكنم؟؟؟

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

آنتي ويروسم رو آپديت كردم به آخرين نسخه اما بازم درست نشد. البته فقط آنتي ويروس هست نه smart security . چه كار بايد بكنم؟؟؟
    از لحاظ شناسایی هیچ فرقی بین نود32 و اسمارت نیست.

این نرم افزار رو نصب کنید ، اپدیت کنید ، اسکن ، هرچی پیدا کرد پاک کنید. ( مگر کرکی که بهش اعتماد دارید )

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید

6. این کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

ميتونين از لينک زير نسخه کرک شده و يا قابل حمل نرم افزار معرفي شده توسط دکي جون رو دانلود کنين :

Malwarebytes Anti-Malware 1.50.1 + Portable

کد:

8. این کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

ميتونين از لينک زير نسخه کرک شده و يا قابل حمل نرم افزار معرفي شده توسط دکي جون رو دانلود کنين :

چون ایشون می خوان در کنار نود32 نصب کنند نباید با کرک و یا سریال و ... فعال کنند. اگه فعال بشه 2 گارد همزمان دارند که افت سرعت و تداخل ایجاد میکنه. باید به شکل رایگان استفاده کنند.

10. این کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

از لحاظ شناسایی هیچ فرقی بین نود32 و اسمارت نیست.

این نرم افزار رو نصب کنید ، اپدیت کنید ، اسکن ، هرچی پیدا کرد پاک کنید. ( مگر کرکی که بهش اعتماد دارید )

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید
    همين كارو كردم البته اون چيزي كه من نصب كردم رجيستر نمي شد اما آپديت كردم و اسكن هم كردم . بازم نود چيزي رو پاك نمي كنه . اين نسخه اي كه دوست ديگمون گفتن با اون چيزي كه شما گفتين فرق داره؟ يه سوال ديگه اين برنامه مثل باقي برنامه هاي امنيتي تويه start up قرار نمي گيره و من بايد هر وقت لازم دارم run كنم كه به نظرم جالب نيست يه سيستم امنيتي بايد هميشه run باشه آيا جايي براي اين تنظيمات داره؟
    Last edited by samira2009; 18-02-2011 at 15:07.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

آيا راه ديگه اي براي اين مشكل وجود ندارد؟

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

چون ایشون می خوان در کنار نود32 نصب کنند نباید با کرک و یا سریال و ... فعال کنند. اگه فعال بشه 2 گارد همزمان دارند که افت سرعت و تداخل ایجاد میکنه. باید به شکل رایگان استفاده کنند.
    آره دکي جون ميدونم ، من ميدونستـــم ديدي تو پست بالا دوستمون ميخوان که اين برنامه هم هميشه Run باشه

---------- Post added at 09:39 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------

همين كارو كردم البته اون چيزي كه من نصب كردم رجيستر نمي شد اما آپديت كردم و اسكن هم كردم . بازم نود چيزي رو پاك نمي كنه . اين نسخه اي كه دوست ديگمون گفتن با اون چيزي كه شما گفتين فرق داره؟ يه سوال ديگه اين برنامه مثل باقي برنامه هاي امنيتي تويه start up قرار نمي گيره و من بايد هر وقت لازم دارم run كنم كه به نظرم جالب نيست يه سيستم امنيتي بايد هميشه run باشه آيا جايي براي اين تنظيمات داره؟
    نه برنامه اي که من معرفي کردم با برنامه معرفي شده توسط دکي جون هيچ فرقي نداره فقط اگه برنامه رجيستر بشه گاردش فعال ميشه که اشاره کردن تو سرعت سيستم ممکنه تداخل ايجاد کنه ، شما اگه سيستم قدرتمندي داري برنامه رو از لينک من دانلود کن و رجيسترش کن و حتما آپديتش کن بعد فول اسکن بزن.
    زماني که اين برنامه ويروس مربوطه رو پيدا کنه به راحتي پاکش خواهد کرد و ديگه ويروسي نميمونه که نود نخواد پاکش کنه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

آره دکي جون ميدونم ، من ميدونستـــم ديدي تو پست بالا دوستمون ميخوان که اين برنامه هم هميشه Run باشه

---------- Post added at 09:39 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------

نه برنامه اي که من معرفي کردم با برنامه معرفي شده توسط دکي جون هيچ فرقي نداره فقط اگه برنامه رجيستر بشه گاردش فعال ميشه که اشاره کردن تو سرعت سيستم ممکنه تداخل ايجاد کنه ، شما اگه سيستم قدرتمندي داري برنامه رو از لينک من دانلود کن و رجيسترش کن و حتما آپديتش کن بعد فول اسکن بزن.
    زماني که اين برنامه ويروس مربوطه رو پيدا کنه به راحتي پاکش خواهد کرد و ديگه ويروسي نميمونه که نود نخواد پاکش کنه.
    در واقع شما ميگين كلا از اين برنامه استفاده كنم و نود رو بيخيال بشم؟ من فكر كردم يه ويروس هست كه مانع كار نود ميشه و اين برنامه اونو ميشناسه. من بدون رجيستر كردن قبلا اسكن كردم ولي بازم اون ويروس ها رو ميشناسه (نود)

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •