من میخوام wave بگیرم ولی نمیدونم wave بگیرم یا wave 2 !!
کدوم نسبت به قیمتش بهتره؟
راستی انگار wave 2 کیفیت صفحش کمتر از wave هست.درسته؟
من میخوام wave بگیرم ولی نمیدونم wave بگیرم یا wave 2 !!
کدوم نسبت به قیمتش بهتره؟
راستی انگار wave 2 کیفیت صفحش کمتر از wave هست.درسته؟
100% waveII
دوستدار شما یاشار
Wave بهتره، البته از نظر lcd، سامسونگ چون از نظر lcd ويو ورشكسته شده ويو2 رو داده بيرون كه جبران كنه.
یعنی چی از نظر lcd ویو ورشکسته شده ؟!
سلام
حتما ويو2 بگير صفحش هم عاليه بر تو تاپيك ويو 2 رو ببين......
دوستدار شما ياشار
ویو 1 بگیر ضرر نمیکنی ! صفحه نمایشش فوق العادست !
من يه دوست دارم توي سامسونگ، گفت كه به دليل اينكه اين ال سي دي ويو خيلي گرون هست و با اين اوضاع اگه سامسونگ بياد ويو رو با اين ال سي دي بده بيرون بيچاره ميشه، توليد ويو رو متوقف كرده و گوشي با امكانات بهتر از لحاظ نرم افزاري و مقداري بزرگتر و البته كاهش كيفيت ال سي دي به نام ويو2 رو بيرون داده تا جلوي ضرر رو بگيره و به منفعتش در سري ويو افزوده بشه
من که ویو 2 گرفتم . کیفیت lcd هم عالیه و راضی ام .
ویو 1 و 2 رو کنار هم در شرایط یکسان دیدم.
خودم ویو 1 دارم و در پاساژ موبایل ایران تهران واقع در خیابان حافظ ویو 2 رو برای تست و کار کردن گذاشتن گوشی خودم رو بردم اونجا در کنار ویو 2 ساید بای ساید مقایسه کردم .
ویو 1 زاویه دیدش کامل هست و با تغییر جهت گوشی کیفیت رنگ ها و.. افت نمیکنه بر خلاف ویو 2 که با یه تغییر جهت 15 درجه ای از گوشی تصویر افت میکنه
ویو1 رنگ مشکی رو کاملا مشکی نشون میده اما در ویو 2 رنگ مشکی به رنگ سرمه ای تیره سوق پیدا کرده است. این نشون دادن رنگ مشکی خیلی مهمه برای دیدن فیلم به خصوص.. به لطف نشون دادن کامل رنگ مشکی و برایتنس بالا در تصاویر تیره کنتراست سوپرآمولد بالاتر است .
از لحاظ دقت و صحت رنگ ها به نظر یکسان میومدن...از لحاظ برایتنس میشه گفت به مقدار بسیار کمی سوپرآمولد بهتره.
در کل صفحه نمایش ویو 2 رو بعد سوپرآمولد های سامسونگ ویو 1 و گالکسی بهترین صفحه نمایش بازار می دونم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)