با درود
دوستان گرامی چگونه می توان یک ویندوز اکس پی 32 بیتی سرویس پک 3 (گمان کنم!) رو به 64 بیتی دگرگون کرد؟
راهش چیه؟ چگونه می شه تشخیص داد یک سی دی ویندوز اکس پی 64 بیتی هست یا 32 بیتی؟>
با درود
دوستان گرامی چگونه می توان یک ویندوز اکس پی 32 بیتی سرویس پک 3 (گمان کنم!) رو به 64 بیتی دگرگون کرد؟
راهش چیه؟ چگونه می شه تشخیص داد یک سی دی ویندوز اکس پی 64 بیتی هست یا 32 بیتی؟>
سلام
شما ویندوز 64 بیتی رو از نو نصب کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
با سلام
من هم به شما گفته ي مسعود خان رو پيشنهاد ميكنم
چون يه سري راهها هست واسه اينكار
اما در عمل اينطوري نيستن
موفق باشيد.
دوست گرامی از کجا می شه فهمید که یک ویندوز اکس پی ویندوزی 64 بیتی هست؟> (سی دی رو می گم)
آیا می تونم یک سی دی ویندوز اکس پی 64 بیتی خریداری کنم و روی ویندوز کنونی که 32 بیتی هست نصب کنم (تعمیر کنم یا آپدیت کنم؟)
با سپاس
Last edited by pashangparsi6; 17-02-2011 at 00:45.
سلام
احتمالا درون CD فایل هایی با اسم های شبیه x64 وجود داشته باشه که دلیلی بر 64 بیت بودن سی دی ویندوز هست.
خیر نمیتونید باید از ابتدا نصب کنید.
موفق باشید![]()
اگه سيدي رو داخل ويندوز اکس پي 32 بيت که داراي اتوران هست اجرا کنين پيغامي مبني بر اينکه اين فايل اجرايي قايل اجرا روي ويندوز 32 بيت نيست نمايش داده خواهد شد يعني اينکه فايل اجرايي 64 بيتي هست.دوست گرامی از کجا می شه فهمید که یک ویندوز اکس پی ویندوزی 64 بیتی هست؟> (سی دی رو می گم)
در ضمن اين امکان وجود نداره که ويندوز 64 بيتي روي ويندوز سرويس پک 3 32 بيت آپگريد بشه چون ويندوز 64 بيتي اکس پي داراي نسخه SP2 هست و سرويس پک 3 براي اين ويندوز ارائه نشده .
زمانيکه امکان اجراي فايل ستاپ 64 بيت روي 32 بيت وجود نداشته باشه پس امکان آپگريد اون هم موجود نيست و شما طبق گفته مسعود عزيز بايد بصورت Clean و از طريق بوت، ويندوز رو نصب کنين.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)