من یه مدتیه لپ تاپ گرفتم خودش ویندوز7 داره اگه بخوام آپدیت کنم غیر فعال نمیشه که نیاز به کرک باشه؟
یه سوال دیگه هم داشتم:
هنگام خرید لپ تاپ سی دی ویندوز همراهش نبود اگه بخوام ویندوز عوض کنم باید چیکار کنم؟
من یه مدتیه لپ تاپ گرفتم خودش ویندوز7 داره اگه بخوام آپدیت کنم غیر فعال نمیشه که نیاز به کرک باشه؟
یه سوال دیگه هم داشتم:
هنگام خرید لپ تاپ سی دی ویندوز همراهش نبود اگه بخوام ویندوز عوض کنم باید چیکار کنم؟
اگر ویندوز روی لپتاب اصلی باشه که مشکلی نیست شما آپدیتیش کنید.
همچنین اگر اصلی باشه یک سریال (پشت لپتاب چسبوندن و یا به طریقی داریدش دیگه) هستش که موقع نصب ویندوز (هر ویندوز 7 توی همین ورژن اورجینال) وارد میکنید و ویندوز جدید هم اصلی میشه.
اگر کرک شده باشه هم مشکلی نیست میتونید آپدیت کنید.
فقط آپدیت WAT با شماره ی 971033 رو نصب نکنید.
یعنی من اگه ویندوز 7 سرویس پک 1 از همین p30world بگیرم و موقع نصب شماره سریال لپ تاپ که پشتش درج شده رو بجای سریالی که همراه ویندوز میدن وارد کنم تبدیل به ویندوز اصلی میشه؟ و این کار رو همیشه میشه انجام داد؟
بله اگر سریال ویندوز شما مربوط به Ultimate باشه و ویندوز نصب شده هم Ultimate باشه راحت اکتیو میشه.
البته توجه کنید که ویندوزهای P30world خودکار کرک میشن. مگر اینکه در لحظه ای که بعد از نصب صفحه ی مشکی باز میشه سیستم رو سریعا ریست کنید.
فقط اگه Ultimate باشه امکان داره?
سریال شما مربوط به هر نسخه ای باشه همون نسخه رو اکتیو میکنه.فقط اگه Ultimate باشه امکان داره?
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)