تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: کمک در مورد HP Pavilion D6-tscx3141

اگه نباشه جاش خالی می مونه metal gear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    جلوى كامپيوتر

14 کمک در مورد HP Pavilion D6-tscx3141

سلام دوستان

من یه لپتاپ HP Pavilion d6 tscx3141 خریدم که الان 1 ماهی بود باهاش کار میکردم و تصمیم گرفتم که ویندوز جدید بریزم روش.و یه پارتیشن بندی هم بکنم.ویندوز خودش 64بیتی 7 بود که من بنا به اشتباه فعلا 32 بیتی ریختم.ولی چند تا مشکل بعد از عوض کردن وینوز پیش اومد:

1- با اینکه ویندوز 7 اصولا خودش 90% قطعات رو میشناسه، در مورد کارت گرافیک این دستگاه اون چیزی که باید میشناخت رو نشناخته که گرافیک دستگاه ATI 1گیگ است ( الان دقیق مدلش یادم نیست). و گرافیک رو به صورت فکر کنم آنبورد شناخته و حالا مشکل رزولوشن است! که 1344*800 هست که بد نیست ولی مثل روز اولشم نیست و آیکو نها از روز اول بزرگ تر هست و ریزتر از این هم نمیشه!

2- مشکل دیگه در مورد دکمه روشن و خاموش وایرلس هست! من وقتی که F10 رو میزدم وایرلس من خاموش یا روشن میشد و حتی از قسمت پایین سمت راست هم تو ویندوز میشد روشن و خاموشش کرد ولی الان تو ویندوز اصلا همچین گزینه ای نیست! و فکر میکنم بخاطره برنامه کمکی بود مه خود HP روش بود و حالا با عوض کردن ویندوز دیگه نیست! ولی مشکل اینجاست که همون کلید F10 هم دیگه کاره اصلیش رو انجام نمیده و به جاش بلوتوث دستگاه رو خاموش روشن میکنه که کاملا بی ربطه و یه جورایی قاطی کرده!! و در حال حاضر هیچ راهی برای خاموش و روشن کردن وایرلس ندارم!!و از کار افتاده!

3- مشکل دیگه رم دستگاهه!! که رمش 8 گیگ هست ولی حالا حدوده 5 گیگش فعاله!!! و نوشته 2.90 گیگش بلا استفاده شده!!!

4- مشکل آخری هم کلید F9 هست که باهاش صدا رو قطع و وصل میکردم ! ولی الان با اینکه هنوز کار میکنه ولی چراغش که باید خاموش یا روشن بشه نمیشه! و همین طوری روشن مونده!

_ حالا من باید دقیقا چیکار کنم؟؟ آیا با ریختن ویندوز 64بیتی درست میشه؟ و اشکال از همین 32 بیتی هست؟
    _ تو جعبش هیچ سی دی درایوی هم نیست که مربوط باشه به دستگاه!
    _ تو اینترنت و سایت HP هم گشتم و درایور های این مدل رو پیدا کردم ولی اینقدر تنوع و ورژن داره نمیدونم کدومهارو باید دانلود کنم حتی درایو مخصوص گرافیک این مدل رو از سایتش دانلود کردم ولی آخره نصب گفت نمیتونه بشناسه گرافیک رو!!

__ حالا خواهشا کمک کنید من چیکار کنم! با ویندوز 64 بیتی حل میشه؟ یا من باید درایورها رو داشته باشم؟ مشکل رم چی میشه؟ درایور ها رو دقیقا از کجا و کدوم مدل دانلود کنم .

ممنون میشم کمکم کنید

pavilion d6 tscx3141

ram 8 gig
    hdd 750 'gig
    vga 1 gig
    cpu 1/7 up to 2/8

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    جلوى كامپيوتر

پيش فرض

آقا کسی نیست کمک کنه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    جلوى كامپيوتر

پيش فرض

yeki komak kone!!!

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    جلوى كامپيوتر

پيش فرض

چرا هیچ کس اینجا جواب نمیده!!!؟؟؟ اینقد این سایت گسترده شده که دیگه هیچ تاپیکی جواب داده نمیشه

پس کجا هستن این مسئولین سایت و مدیر ها؟!؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •