من برنامه پارتيشن مجيك رو نصب كردم و حالا مي خوام بوسيله اين برنامه مثلا حدود دو سه گيگ از درايو جي بردارم و به درايو سي اضافه كنم بايد دقيقا چكار كنم ...........مرسي .........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
من برنامه پارتيشن مجيك رو نصب كردم و حالا مي خوام بوسيله اين برنامه مثلا حدود دو سه گيگ از درايو جي بردارم و به درايو سي اضافه كنم بايد دقيقا چكار كنم ...........مرسي .........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
بابردن نشانه گرموس روي محدوده پارتيشن متواني ان را كم و زياد بكني ok
سلام زندگي جون
اگر رايتر داري و مشتاق هستي ياد بگيري اول از هاردت يه رايت بزن چون من كه خواستم ياد بگيرم نزديك 2 بار هاردم پاك شد تا ياد گرفتم و دو بار تا مرز سكته پيش رفتم خب حالا سمت چپ نوشته resize partision روش كليك و بقيه كارها
ممنون
باي
از همه دوستان متشكرم ولي من بطور دقيق و مرحله به مرحله ميخواستم چون من ميخوام حدود دو سه گيگ از درايو جي بردارم و به درايو سي اضافه كنم .......
سلام
اول اينكه گفتم اگر مبتدي هستي بهتره اگر رايتر داري اطلاعات مهمت رو رايت كني تا اگر يه دفعه خراب كردي ضرر نكني و امام مرحله به مرحله رو مي گم ولي بايد خودت هم زبان بلد باشي ولي مي گم
1-روي resize partition در سمت چپ كليك مي كنيد
2-دايو مورد نظر شما كه g هست رو انتخاب مي كنيد و روي next كليك مي كنيد
3-حجم جديد رو وارد مي كنيد كه 3 مگ ازش كم كنيد و روي next كليك كنيد
4-در اين مرحله مي گه اين 3 مگ رو به چي بدم و شما چك ماركهاي درايو ها رو بر مي داري و درايو c رو تيك مي زني و روي next كليك مي كنيد
5-روي finish كليك مي كنيد
6-كامپيوتر ريستارت مي شه و يه چند تا درصد مياد و هيچ اصلا دست نمي زنيد تا بياد تو ويندوز
به همين سادگي
باي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در اينجا توضيح دادم .
موفق باشي
سلام . . . يه توصيه به شما كه ميخواي حجم درايو هاتو تغيير بدي . . 1
حتما ساعت 12 شب به بعد اين كار رو انجام بده چون خيلي وقت ميبره . . و احتمال اينكه برق هم در وسط كارت بره كمتره . .
صبح كه از خواب بلند شدي . . ميبيني پارتيشنت تغيير كرده . . اينجوري بهتره
سلام حميد جوننوشته شده توسط hamid110
مگه هارد شما چنده؟؟؟
والا كامپيوتر من 80 هست و در عرض 30 دقيقه تمام اين كارها رو انجام ميده حتما كامپيوتر شما هاردش رو از آمريكا خريدي؟؟؟![]()
راستي مگه شما كجا هستيد كه برق مي ره؟؟؟
والا تا حالا تو سال 85 شيراز برق نرفته خدا كنه نره
ممنون
باي
از تمام دوستان به خاطر راهنمايي و حسن توجه به بنده حقير متشكرم......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)