به نظر شما کدام بهتره؟!
به نظر شما کدام بهتره؟!
سامسونگ بهتره.
من خودم مدلASUS-ML248Hرودارم ولی بازم میگم سامسونگه بهتره شاید سلیقه من اینطوریه ولی باهم هم قیمت هستن چون این نوع مانیتور ایسوس رو هرکسی ممکنه باهاش کنارنیاد میگم سامسونگ بهتره ولی درکل ازنظر کیفیت به نظر من ایسوسه بهتره.
چون خودم دارم میگم.
موفق باشید.
PX2370 کیفیت بهتر و (ASUS-ML248H) قیافه بهترب (به نظر من)داره!!!
نه نه من بازم مدل ایسوس رو10درصد بهتر میبینم.PX2370 کیفیت بهتر و (ASUS-ML248H) قیافه بهترب (به نظر من)داره!!!
اصلاًقیافه داشتن اگه ایجوریه کاسامسونگه قیافه داره که!
ایسوسه فقط پایه داره تازه اونم هم واسه تغییر زاویه گزاشتن.
سلام
با توجه به اینکه پسرخاله من نمایندگی و پخش مانیتور رو در تهران داره ازش در مورد مانیتور سوال کردم
گفت قبلا مانیتورهای ASUS حرف نداشت اما مدتیه کیفیت مانیتورهای ASUS و AOC اومده پایین و ارزش خریدن ندارن/.
در حال حاضر سامسونگ رو توصیه کرد و گفت مشتریاش از این برند بیشتر راضین.
حالا بستگی به نظر خودتون داره دوستان
یا حق
Last edited by shazdeh23; 12-02-2011 at 22:38.
میشه بگین با اینکه 10 در صد اسوس بهتره (به نظر خودتون) بعد دوباره میگین نظرتون باز هم روی سامسونگه
میشه کمی توضیح بدین چرا هر کسی با اسوس نمی تونه کنار بیاد
جون ماهم می خوایم یه مانیتوره اساس و عالی بخریم
ممنون
Last edited by binadez2000; 13-02-2011 at 00:03.
من رفتم ml238 خریدم فوق العادس خودم قبلا 2261 داشتم این ده برابر اون کیفیت و وضوح داره خیلی عالیه
سامسونگ کنتراستش بهتره خیلی هم باریکه ایسوس خشگل تره وضوحش بیشتره سامسونگ مارک مطرحی هست بیشتر فروش داره ایسوس نوپا هست.میشه بگین با اینکه 10 در صد اسوس بهتره (به نظر خودتون) بعد دوباره میگین نظرتون باز هم روی سامسونگه
دوست عزیز اگر دوست دارین بجنگیم من پایما!:دئ
با سلام
به نطرتون 22 اینچ اسوس با 23 اینچش فرقی داره؟ و اگر اندازه مهم نباشه و قیمت بیشتر مهم باشه شما 22 اینچ اسوس رو معرفی می کنید؟
بسیار ممنونم
---------- Post added at 12:20 PM ---------- Previous post was at 12:16 PM ----------
آقا میشه بگید از کجا و چقدر خریدید.....و اینکه با تغییر زاویه از پایین مانیتور سیاه شدن صفحه چقدر محسوس هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)