تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: رم DDR1 كجا پيدا ميشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض رم DDR1 كجا پيدا ميشه؟

سلام. لپ تاپ Dell Inspiron 510m با رم 512MB DDR باس 333 دارم. ميخوام رم آنرا ارتقا دهم. به بازار رضا رفتم كسي رم DDR باس 333 نداشت. (باس 400 داشتند اما لپ تاپ اونو شناسائي نكرد)
    كسي ميدونه كجا ميشه رم DDR (منظورم DDR1 است) با باس 333 پيدا كرد؟ دو تا ماژول 1GB ميخام.
    Last edited by dana74; 11-02-2011 at 20:58.

اگه نباشه جاش خالی می مونه teknosys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

سلام. لپ تاپ Dell Inspiron 510m با رم 512MB DDR باس 333 دارم. ميخوام رم آنرا ارتقا دهم. به بازار رضا رفتم كسي رم DDR باس 333 نداشت. (باس 400 داشتند اما لپ تاپ اونو شناسائي نكرد)
    كسي ميدونه كجا ميشه رم DDR (منظورم DDR1 است) با باس 333 پيدا كرد؟ دو تا ماژول 1GB ميخام.

سلام

اول که رم 1GB از نوع DDR فکر نکنم اصلا تولید شده باشه. حداقل من که سه ساله تعمیرات دارم ندیدم.

دوم اینکه شما حداکثر دو برابر ظرفیت رم که توسط کارخونه انتخاب شده رو بزارید بهتره. شما یه 512 بزارین روی اون یکی اسلات یا اگه دوتا 256 دارین هر دو رو بیرون بیاریو و دوتا 512 بزارین جاشون.

سوم اینکه به دلیل توقف تولید رم DDR موجودی اون خیلی کم شده و بیشتر در تعمیرگاه های لپتاپ که دستگاه اوراقی میخرن پیدا میشه تا فروشگاه قطعات لپ تاپ.

موفق باشین.

3. این کاربر از teknosys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

لوازم و قطعات مصرفی لپ تاپ رو اگه تو پاساژ پاییتخت پیدا نکنید جای دیگه ای تو تهران پیدا نمیشه .

5. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام

اول که رم 1GB از نوع DDR فکر نکنم اصلا تولید شده باشه. حداقل من که سه ساله تعمیرات دارم ندیدم.
    ضمن تشكر از شما بايستي عرض كنم كه وجود دارد مثلا من باس 400 اونو امتحان كردم نخورد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه teknosys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

ضمن تشكر از شما بايستي عرض كنم كه وجود دارد مثلا من باس 400 اونو امتحان كردم نخورد.
    سلام

منظورتون از نخورد چیه؟ آیا توی سوکت نرفت یا توی سوکت جا شد ولی کار نکرد؟

موفق باشید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

توي سوكت رفت ولي كار نكرد.

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خب شما باید با باس 333 پیدا کنید ، تمام رمهای مخصوص اسلات DDR به لپ تاپ شما میخورن فقط باید Mainboard بتونه با باس رم شما هماهنگ باشه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

رم باس 400 روی لپ تاپ شما باید کار کند. زمانیکه لپ تاپ رم باس 333 را ساپورت می کند رم باس 400 را هم می شناسد. احتمالا مشکل شما با آپدیت بایوس لپ تاپتان قابل حل است و پس از آپدیت قادر خواهید بود رم باس 400 را روی لپ تاپ نصب کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •