سلام من یه مانیتور گرفتم که DVI نداره اما کارت گرافیکیم فقط DVI داره میخواستم بپرسم اگه من تبدیل DSUB به DVI بگیرم آیا با کیفیت تصویری که مسقیم از DVI کارت گرافیک به DVI مانیتور وصل میشه فرقی میکنه؟ممنون
سلام من یه مانیتور گرفتم که DVI نداره اما کارت گرافیکیم فقط DVI داره میخواستم بپرسم اگه من تبدیل DSUB به DVI بگیرم آیا با کیفیت تصویری که مسقیم از DVI کارت گرافیک به DVI مانیتور وصل میشه فرقی میکنه؟ممنون
به نظر من فرقی نخواهد کرد.
من هم مانیتورم و هم کارت گرافیکم DVI دارن، 2 ماه کابل DVI نداشتم و از همون D-SUB استفاده میکردم ولی الان یه ماهه کابل DVI خریدم احساس میکنم تصویر مقدار کمی (شاید برای همه محسوس نباسه) بهتر شده و چشمام هم دیرتر خسته میشه، ولی در کل ارزش اینو نداره که به خاطرش مانیتور عوض کنی چون خیلی ها عقیده دارن تفاوت خاصی ایجاد نمیشه
دوست عزیز قطعاً D-SUB با DVI فرق داره چون اولی آنالوگه و دومی دیجیتال!
اما از لحاظ کیفیت DVI تو فیلم های کم کیفیت و کلاً تصاویر کم کیفیت تر به نظرم دچار ماسیدگی می شه ولی فیلم های با کیفیت با DVI بهتره تا آنالوگ و یه خاصیت دیگه که دیجیتال نسبت به آنالوگ داره اینه که دیگه شما نیازی به AUTO ADJUST نداری برای فیت شدن صفحه. (البته برای ال سی دی) در کل DVI بهتره ولی D-SUB هم مشکلی ایجاد نمی کنه گرچه یواش یواش HDMI داره جای هر دوشون رو می گیره.
موفق باشی.
خیلی ممنون دوستان ولی منظورم این بود که اگه من تبدیل DSUB به DVI بگیرم آیا با کیفیت تصویری که مسقیم از DVI کارت گرافیک به DVI مانیتور وصل میشه فرقی میکنه؟
دوستان لطفا کمک کنن چون دقیقا منم این مشکل رو دارم !
( مانیتورم LG L194WT و کارت گرافیکم Asuse GTX560 TI DCU II TOP )
دوست عزیز خروجی تصویر کارت گرافیک چه ربطی به آنالوگ و دیجیتال داره؟
تصویر توی کارت گرافیک پردازش میشه و این خروجی ها وسیله ای برای رسوندن تصویر به مانیتور هستن. اگه vga آنالوگ بود برای تبدیلش به دیجیتال یه آداپتور ساده کفایت نمیکرد و نیاز به کلی پردازش بود.
نه دوست عزیز.اطلاعات تو کارت گرافیک متناسب با نوع خروجی پردازش میشه.دقیقآ خروجی D-Sub انالوگ و DVI دیجیتال است.بغیر از تفاوت در رزولیشن.در لرزش تصویر و کیفیت نیز تفاوت دارند.
در جواب سوال دوستمون هم باید بگم که بله فرق داره.شما درسته که داری خروجی DVI میدی به صفحه نمایشت.اما صفحه نمایش قابلیت استفاده از تمام ظرفیت ارسال شده رو نداره و بر مبنای همون انالوگ نمایش میده.یعنی یه مقداری لرزش بیشتر و کیفیت کمتر.البته این تفاوت با دقت خیلی زیاد محسوس است و در نگاه کلی به چشم نمیاد.
با سلام
من این قضیه رو امتحان کردم
DVI خوب هست-----------------ِD-sub هم خوب هست
ولی اگه دی وی آی کارت گرافیک به آنالوگ مانیتور( البته مانیتور من CRTبود) وصل بشه تصویر افتضاح میشه (حالا نه اونجوری) ولی تصویر مات تر و خسته کننده میشه
حالا که یه ال جی 1950 تی گرفتم واقعا تصویر با دی وی آی خوب و دلپذیر هست
یا علی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)