سلام دوستان
من میخوام از این سایت عکس بگیرم
انواع تنظیمات رو روی این نرم افزارها انجام دادم اما نمیتونن عکسهای اصلی و بزرگ شون رو بگیرهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
سلام دوستان
من میخوام از این سایت عکس بگیرم
انواع تنظیمات رو روی این نرم افزارها انجام دادم اما نمیتونن عکسهای اصلی و بزرگ شون رو بگیرهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
سلام دوست عزیز.نمیدونم منظورتون چیه.اگه میخواین عکس های والپیپرهای سایت رو بگیرین که مشکلی نبود.راحت save میشدن.(با فایرفاکس)
نه اینو من به عنوان مثال زدم ! اکه بخواییم مثلا کل وبسایتشو ذخیره کنیم دیگه فایرفوکس به کارمون نمیاد
جون من میخوام یه قسمتشو بگیرم و اون قسمتش ، هم عکسهاش زیادن و هم وقت زیادی میخواد تا گرفته بشن یه جوری باید با این نرم افزار ها یا نرم افزارهایی که بتونن این کارو کنن استفاده کنم
ممکنه قیلتر باشه از ... استفاده کنید.ضمنا اون کلمه گرفتن عکس از وبسایت باعث میشه کاربر فکر کنه شما میخوای یه صفحه رو به فرمت عکس ذخیره کنی .خیلی ها نمیدونن اصلا همچنین برنامه ای وجود داره.
میشه بگید شما چطوری با برنامه PicaLoader کار میکنید؟
نه فیلتر که نیست اما از ... هم استفاده کردم!
من انواع تنظیمات رو تو این قسمت امتحان کردم ....
ممنون میشم اگه شما هم وقت داشتید یه امتحانی کنید ببینید مشکلش چیهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با برنامه PicaLoader امتحان کردم راحت عکس ها رو دانلود کرد.شما برنامه رو حذف کن و دوباره نصب کن ببین مشکلت حل میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)