با سلام خدمت همگی بین این 2تا ماشین کدومش بهتره؟
ماشین برای خانواده س و اینکه کمتر خرج برمیداره بعدا از همه لحاظ بهتر باشه؟
با سلام خدمت همگی بین این 2تا ماشین کدومش بهتره؟
ماشین برای خانواده س و اینکه کمتر خرج برمیداره بعدا از همه لحاظ بهتر باشه؟
پارس از نظر زیبایی ( بیرون) و جاداری همچنین فراوانی قطعه و قیمت مناسب قطعات بهتره.
اما 206 اتوماتیک V9 تجهیزات بیشتری داره و پیشرفته تر هست.
پارس از نظر طراحی داخلی هنوز قدیمیه و باید تغغیراتی روش انجام بدن.
206 دارای AIRBAG هست که پارس نداره.
خودم اگه می خواستم بخرم 206 اتوماتیک. چون به روز تره.
با تشکر
فکر کنم مزیت پارس فقط جاداریشه
اینکه 206 دیرتر تو خرج میفته حقیقت داره؟
بين ايندو فقط وي 9
طراحيه پرشيا طوريه كه ديگه تقريبا داره به تاريخ ميپيونده و بايد با ماشينهاي دهه هشتاد ميلادي مقايسه بشه كه در اين صورت من حتما به پرشيا راي ميدادم.206 هم با اينكه در رده ماشيناي دهه 90 هست باز حداقل رگه هايي از طراحيش بعضا تو بعضي از كمپانيا تداوم داره.نمونش همون 307 سدان ساخت خود پزو فرانسه.
---------- Post added at 12:27 PM ---------- Previous post was at 12:25 PM ----------
بنظر من اگه رو پرشيا ايربگ نصب بشه و موتور اي جديد سيتروئن سوار بشه و مصرفشم بتونن بيارن پايين و از طرفي سيستم مالتي پلكس رو هم نصب كنن روش به همراه صندلي برقي مثل اي ال ايكس و ترمزاي 4چرخ ديسكي در اين صورت يه ماشين عالي ميشه واسه ايران.[COLOR="Silver"]
Last edited by hsn; 11-02-2011 at 12:30.
ممنون پس همه موافق v9 هستید؟
ممنون از لطف و راهنمایی همگی
ببین دوست عزیز من اصولا آدمی هستم که بر اساس تجربیات خودم صحبت میکنم .. شاید دوستان موافق نباشند و بگند اینطور نیست(به صورت تئوریک ) ...
به هیچ وجه .. به هیچ وجه این ماشین نمیتونه برای خانواده گزینه مناسبی باشه (اینو شوخی نگیرید ! مخصوصا اگر خانواده شما قبلا از ماشین جادار استفاده کرده باشه ) فضای خفه و بسیار کم صندلیهای عقب (فاصله بین صندلیهای جلو و نشیمنگاه بسیار کمه) کاملا افراد رو خسته میکنه ..
از لحاظ فنی اصلا صحبت نمیکنم چون بحث میاره .. (اما به طور کلی از لحاظ فنی هم ماشین خیلی خوبی نیست )
برای خانواده که گزینه خوبی هست 206 SD ! اما برای خانواده کم جمعیت! اونم فقط به خاطر تنگی فضای پای قسمت عقبش!به هیچ وجه .. به هیچ وجه این ماشین نمیتونه برای خانواده گزینه مناسبی باشه
وگر نه صندوق عقب SD ها جاداره!
کاملاموافقمفضای خفه و بسیار کم صندلیهای عقب (فاصله بین صندلیهای جلو و نشیمنگاه بسیار کمه) کاملا افراد رو خسته میکنه
هدف اینه که بحث ایجاد بشه و نتیجه گیری بشه شما نگران نباش اگه به بیراهه کشید پس ناظر هاوظیفشون چیه؟!از لحاظ فنی اصلا صحبت نمیکنم چون بحث میاره ..
اینجا رو دیگه خراب کردی! TU5 فعلا بهترین موتور هست در کنار موتور K4M تندر!(اما به طور کلی از لحاظ فنی هم ماشین خیلی خوبی نیست )
البته TU5 مثل سابق خوب نیست و کیفیت خودشو از دست داده! اما خوب باز موتور خوبیه و نمیشه از نظر فنی بهش ایرادی گرفت!
ممنون از نظرتون
اول از همه درسته که در زیر 20 میلیون Sd از امکانات خوبی بر خورداره ولی صرف جادار بودن صندوق عقب ماشین نمیتونه نکته , ملاک مثبت و مناسبی برای خرید این ماشین اونم با نام نمادین خانوادگی با وجود ماشینهای بهتر در این زمینه باشه .. باید تعریفمون از ماشین خانوادگی رو به یه گزینه صندوق دار بودن اختصاص ندیم (اونم تو ایران با سلایق عجیب قریب مردم از ماشین که پرشیا رو یه ماشین فوق العاده میدونند .. فقط به خاطر ظاهر بیرون و جاداریش )
منظورم از لحاظ فنی صرفا موتور Tu5 نبود .. اینکه tu5 از موتورهای خوب بکار رفته داخلیه شکی نیست ولی بحث فنی ماشین تنها به نام موتور Tu5 بر نمیگرده .. من فنی رو به طور کلی بیان کردم که میتونه ابعاد زیادی رو از موتور و ... در بر بگیره ..مثلا شتاب پایین .. توان کششی پایین ماشین در شیبهای بالا .. کلا این رو به راحتی میشه متوجه شد که توی حرکت خیلی چابک نیست .. خواب این چابک نبودن ماشین برای من به شخصه خیلی مهمه ! چون روی کاغذ tu5 و این همه تعریف از قدرت موتور نباید اینجور عمل کنه و عملا انتظارات از یه ماشین خوب رو پایین میاره ...
حال اگر میگم بحث میاره دلیلش اینه که دوستان اکثرا معتقدند v8 یا v9 ماشین خیلی خوبیه و اگر من بخوام حرفی رو مطرح کنم خیلی بحث جالبی به نظرم در نمیاد چون شاید جزو معدود افرادی باشم که از این ماشین ایراد بگیرم حدود 50 درصد (در واقع 20% ) قطعات اين ماشين داخلي و بقيه 80% وارداتي بود که الان فکر کنم بر عکس شده که افت کیفیت رو توش مشاهده میکنیم واسه همینه که میگم این ماشین ماشین سابق نیست و ایران خودرو باز هم پس از گذشت مدتی گندکاریش رو تو این ماشین هم پیاده کرده
واقعا زمانی که ماشین رو از نمایندگی تحویل گرفتم اصلا به دلم ننشست و یه جوری بودش (این جمله اخر کاملا نظر شخصی و احساسی خودم بودو خارج از منطق بحث حرفه ای ) یعنی در یک بررسی اولیه و کلی کاملا این حس بد رو بهم داد که به هیچ وجه ماشین راحتی برای چند نفر سرنشین نخریدم و در ادامه ماجراهای دیگری که برام پیش اومد ...
در اخر اگر وارد بحث زننده تاپیک شدم به این خاطر بود که گفتند ماشین خانوادگی باشه و تجربه من از این ماشین (هرچند کوتاه ) خیلی موافق با دوستان نیست ! و صدالبته هم نظر بنده هست و بس و اینطور نیست که من درست میگم
و نقل قولی از یکی از دوستانم :
این محصول هم مثل تمامی محصولات تولید وطن شانسی هست ، یعنی اگر شانست بزنه خوب دربیاد که هیچی واگر نه بیچارت میکنه
پست ویرایش شد .. دیشب شدیدا مشکل اینترنت داشتم ناقص ارسال شد ..
Last edited by Gilopa; 12-02-2011 at 13:49.
ممنون از نظر همگی
خانواده 4نفره هستیم
کلا میخوام ماشین تا 20 تومان باشه و ترجیحا اتوماتیک به خاطر سهولت رانندگی تنها اتوماتیک تو این رنج قیمت هم ایناس
ممنون که ایراداشو میگین به هر حال آدم چیزی بگیره که واسش عذاب نشه
دوست عزیز تمام حرف های شما درست! کسی هم منکر پایینتر اومدن کیفیت نیست!
اما مسئله اینه که شما یه ماشین زیر 20 تومن صفر معرفی کن که ایراد نداشته باشه! یا از وی8 یا وی9 درکل سرتر باشه!
نیست عزیز من نیست!
زیر 20 میلیون تنها ماشینهای با کیفیت چه موتوری و چه بدنه ای 2 یا 3 تا هستن از همه سرترن! که یقینا یکیشون وی8 یا مدل اتومات وی9 هست!
در ضمن در مورد کشش هم ماشین شما شاید ایراد داشته دلیل نمیشه که همشون اینجوری باشن.یا شایدم شما انتظارت بالاست!
زیر 20 میلیون صفر قطعا یکی از بهترین هاست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)