تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 14

نام تاپيک: جواب سوالم یک کلمه، آره یا نه ؟

داره خودمونی میشه Elito's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    little big cyber planet

8 جواب سوالم یک کلمه، آره یا نه ؟

شرمنده ، من با VB.net زیاد برنامه نوشتم
    ولی تازه اولین سایتم رو با ASP.net و کدهای VB و دیتابیس SQL نوشتم
    از هاستینگ چیز زیادی نمی دونم (چون اولین سایتمه)
    می خواستم بدونم میتونم این سایتم رو رو سرور لینوکس آپلود کنم ؟
    از sql که میدونم پشتیبانی میکنه ولی من سایت رو تو framework 2 نوشتمو نیاز داره رو سرور نصب باشه چون خیلی از کدها runat server هستن
    اصلآ لینوکس میتونه واسه دات نت سرور بشه ؟
    سوالم ساده و ضایع بود خواهشا بهم نخندین واسه هر پروفشنالی سوال ساده هم پیش میاد خب
    Last edited by Elito; 10-02-2011 at 21:42. دليل: ویرایش به دلیل اشتباه لپی

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

شرمنده ، من با VB.net زیاد برنامه نوشتم
    ولی تازه اولین سایتم رو با ASP.net و کدهای VB و دیتابیس SQL نوشتم
    از هاستینگ چیز زیادی نمی دونم (چون اولین سایتمه)
    می خواستم بدونم میتونم این سایتم رو رو سرور لینوکس آپلود کنم ؟
    از sql که میدونم پشتیبانی میکنه ولی من سایت رو تو framework 2 نوشتمو نیاز داره رو سرور نصب باشه چون خیلی از کدها runat server هستن
    اصلآ لینوکس میتونه واسه دات نت سرور بشه ؟
    سوالم ساده و ضایع بود خواهشا بهم نخندین واسه هر پروفشنالی سوال ساده هم پیش میاد خب
    نه , لینوکس نمیتونه واسه دات نت سرور بشه.
    موفق باشید.

3. این کاربر از M0hsen3D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

منم فک نکنم بشه تا حالا امتحان نکردم

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

نه باید روی وب سرور IIS ران بشه که IIS هم روی ویندوزه فقط.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MosaferJade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    مگه فرق هم میکنه

پيش فرض

منم شنیدم نمیشه ولی یه سوال جالب دارم
    تو لینوکس یه برنامه ای هست که برنامه هایی که در ویندوز قابلیت اجرا دارند رو به فایل اجرایی
    لینوکس تبدیل میکنه یکی از بچه های همین سایت می گفت که من VS2005 رو به فایل های
    اجرایی لینوکس تبدیل کردم و رو لینوکس نصبش کردم و دارم ازش استفاده می کنم هیچ مشکلی هم نداره

حالا با این وجود اون شخص میتونه تو VS2005 تو لینوکس یه سایتی طراحی کنه و همونجا هم اجرا کنه یعنی
    میشه گفت تحت لینوکس پس سرور لینوکس هم احتمالا میتونه یه همچین کارایی بکنه که asp در لینوکس
    اجرا بشه که اگه بشه هم خیلی توپ میشه
    نظر دوستان در این باره چیه؟
    مرسی

داره خودمونی میشه z3inab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    لندن

پيش فرض

اگر سرور لینوکس ماله خودته راحت ترین راه اینه که این را نصب کنی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ادر باره چیزی که محبوبه گفت - دو تا راه کلی برای اجرای فایل های اجرایی دات نت تحت لینوکس وجود دارد اولی همون پرژه mono هست و دیگر استفاده از wine اگر لینوکس نصیب شده Debian based باشه می تونی از wine-tricks استفاده کنی تا دات نت را روی wine نصب کنی بودن درد سر. و البته اگر یه سرور اختصاصی لینوکی داری می تونی VirtualBox را به صورت headless روش نصب کنی و یه ویندوز سرور روش نصب کنی. اینطوری هم سرور لینوکس داری هم سرور ویندوز.

8. این کاربر از z3inab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    مگه فرق هم میکنه

پيش فرض

در باره چیزی که محبوبه گفت - دو تا راه کلی برای اجرای فایل های اجرایی دات نت تحت لینوکس وجود دارد اولی همون پرژه mono هست و دیگر استفاده از wine اگر لینوکس نصیب شده Debian based باشه می تونی از wine-tricks استفاده کنی تا دات نت را روی wine نصب کنی بودن درد سر. و البته اگر یه سرور اختصاصی لینوکی داری می تونی VirtualBox را به صورت headless روش نصب کنی و یه ویندوز سرور روش نصب کنی. اینطوری هم سرور لینوکس داری هم سرور ویندوز.
    فکر نمیکردم حرفم درست در بیاد
    میشه یه بحث مفصل در اینباره بشه باتوجه به امنیت لینوکس و هاست های لینوکس که نصبت به ویندوز کم هزینه تره فکر من بحث جالبی بشه . میشه بیشتر توضیح بدید
    مرسی

داره خودمونی میشه z3inab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    لندن

پيش فرض

پروژه مونو (MONO):
    کد:
    یک پروزه کد باز است که هدفش پیاده سازی مستقل از پلتفورمی از سی شارپ و CLR هست. این پروژه با سرعت خیلی خوبی کمی عقب تر از مایکروسافت حرکت می کند. با فاصله زمانی کمی از اعلام ورژن جدید سی شارپ و دات نت تغییرات را پیاده سازی می کند. الآن نصب مونو روی تقریبا همه توزیع های لینوکس خیلی آسان است چون بصورت پکیج استاتدارد در اکثر آنها وجود دارد. اگر اوبونتو روی سیستم خود داری به سادگی می توانید آنرا امتحان کنید. و اگر گوگل کنید کلی مقاله راهنما و مقدماتی پیدا می کنید در اینباره.

پروژه دیگر که اصلا ربطی به پروژه بالایی ندارد WINE:
    کد:
    یک محیط شبیه ساز ویندوز را پیاده سازی می کند. و با استفاده از آن می توان فایل های اجرایی تحت ویندوز را در این محیط شبیه ساز تحت لینوکی بدون نصب ویندوز اجرا کرد. این پروژه خیلی پیشرفت کرده اما بصورت ۱۰۰٪ نیست و ممکن است شما برای اجرای بعضی برنامه ها با مشکل مواجه شوید اما بیشتر برنامه های ساده بدون مشکل اجرا می شوند. این یک شبیه ساز کامل است یعنی تقریبا تمام API های ویندوز پیاده سازی شده اند و همینطور برای مثال Registry وجود دارد و شما می توانید یک برنامه را در شبیه ساز نصب کنید و بعدا اجرا کنید. استفاده از این هم خیلی ساده می باشد. و به راحتی می تواند دات نت را روی شبیه ساز نصب کنید.

هر دوی این پروژه ها برنامه نویس های خیلی خوبی دارند و خیلی سخت کار می کنند تا پروژه های برای کابران آماده تر و قابل استفاده تر بشود. اما تعداد زیادی از برنامه نویس های کد باز (رایگان) مخالف این پروژه ها هستند چون اینها را کمک به ویندوز و مایکروسافت می دانند. برای همین تعداد زیادی از برنامه نویس ها هم حاضر نیستند به این پروژه ها کمک کنند. اگر سوال خواص دارید که فکر می کنید من می توانم کمک کنم لطفا یپرسید نمی دانم دقیقا چه چیزی برای شما بیشتر سوال است.

زینب

11. این کاربر از z3inab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    مگه فرق هم میکنه

پيش فرض

ممنون از وقتی که می گذارید من اطلاعاتم درمورد هاست خیلی کمه ولی میخواستم اینو بپرسم که :
    1-الان در حال حاضر هیچ سروری asp رو پشتیبانی میکنه؟
    2-من asp کار میکنم می خواستم بدونم اگه یه سرور لینوکس داشته باشم چطوری باید لین برنامه wine یا mono رو روش
    نصب کنم ؟
    3-برای هاست های رایگان نمیشه؟
    4-البته بااطلاعات اندکی که من دارم فکر میکنم باید سرور مجازی داشته باشید تا بشه این برنامه را روی سرور نصب کرد درسته ؟

5- و یه سوال کلی اینکه این برنامه هایی که با دو نرم افزار ذکر شده به برنامه های تحت لینوکس تبدیل میشه باعث نمیشه امنیت
    لینوکس رو به خطر بندازه؟(آخه من شنیدم که ویروس رو اینطوری می نویسن که مثلا ما یه متغیر تعریف کردیم به نام a و یه شرطی هم گذاشتیم به این صورت if(a!=0)0 و الی آخر ویروس نویسا اینجا میان یه دستور if(a==0)0 رو می نویسن و درون بلوکش دستور های ویروسی رو قرار میدن با این تفسیر و باتوجه به این که سیستم عامل ویندوز ویروس های زیادی براش ساخته شده احتمالا چنین نقاطی رو زیاد داره آیا این باعث نمیشه که برای سیستم عامل لینوکس هم این نقاط ضعف رو به وجود بیاره؟(البته این کلا مربوط به بحث لینوکس میشه)
    مرسی

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

یه هاست ویندوزی بگیر خیلی کارت راحت تره، mono خیلی از سرویس های مهم netframework. رو پیشتیبانی نمیکنه در ظاهر در عمل هم بدون شک مشکل ساز میشه خیلی قابل اعتماد نیست.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •