تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: حذف نشدن درایور مودم ADSL

آخر فروم باز Haj_Amoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    پادشاهی قدسی اخوت برحق

پيش فرض حذف نشدن درایور مودم ADSL

درود!

من یه بار به سرم زد که درایور ویندوز ایکس‏پی مودم DLink DSL-200 که با USB به کامپیوتر وصل میشه رو روی ویندوز هفت نصب کنم! نصب که نشد ولی توی لیست سخت‏افزار‏ها توی Computer Management توی یه شاخه‏ای به اسم GlobeSpan (که خودش درست کرده) ردپاش باقی مونده و هرچی گزینه‏ی Uninstall رو می‏زنم بی فایده هست!
    راهی برای حذف کامل این درایور سراغ دارین؟!

داره خودمونی میشه Hashem 289's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    .

پيش فرض

من از این مودم استفاده کردم شما میتونیداز درایور همراه مودم برای نصب در ویندوز 7 هم استفاده کنید
    اما یه مشکل بدی که داره حتما باید در وسط نصب داریور وقتی خود نرم افزار از شما میخواد پورت usb رو وصل کنید
    در غیر این صورت درست سیستم نمسشناسه و بدتر اینکه حتما باید ویندوزتونو عوض کنید فرقی نمیکنه xp باشه یا seven

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

این مدل مودم برای سون درایوری نداره و نمیتونید از این مودم برای سون استفاده کنید ولی اگه vista داشته باشید میتونید داشته باشید در ضمن درایور ویستا هم رو سون نصب نمیشه
    شما برای اینکه از این وضعیت خلاص بشین باید برین یه مودم لن بگیرید
    برای حذفش از تو control panel باید حذف کنید و کامل حذف میشه با اینکار

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    پادشاهی قدسی اخوت برحق

پيش فرض

تا اونجایی که من اطلاع دارم درایور ویندوز 7 نداره! اگه داره آدرس بدین!!
    برای حذفش از تو control panel باید حذف کنید و کامل حذف میشه با اینکار
    والا اگه این‏طور حل میشد که دیگه اینجا مزاحمتون نمی‏شدم!!
    ==
    توی Device Management :

وقتی مودم وصل باشه اونو نشون میده و وقتی USB رو می‏کشم دیگه ‏توی این لیست نیست! هرچقدر هم که گزینه‏ی Uninstall رو بزنم بی فایده هست! صفحه Refresh میشه و دوباره این مودمه توی لیست هست!
    فکر نمی‏کنم با این روش‏های مودبانه پاک بشه!! باید به زور از ریشه کندش!!!

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

تا اونجایی که من اطلاع دارم درایور ویندوز 7 نداره! اگه داره آدرس بدین!!
    والا اگه این‏طور حل میشد که دیگه اینجا مزاحمتون نمی‏شدم!!
    ==
    توی Device Management :

وقتی مودم وصل باشه اونو نشون میده و وقتی USB رو می‏کشم دیگه ‏توی این لیست نیست! هرچقدر هم که گزینه‏ی Uninstall رو بزنم بی فایده هست! صفحه Refresh میشه و دوباره این مودمه توی لیست هست!
    فکر نمی‏کنم با این روش‏های مودبانه پاک بشه!! باید به زور از ریشه کندش!!!
    خوب تو سون این طبیعیه که وقتی مودم رو میزنید این باید بیاد چون سون این مدم رو نمیشناسهو در نتیجه این علامت تو device manager ظاهر میشه ولی وقتی از سیستم بکشید دیگه این علامت نیست
    این مودم کلا درایوری برای سون نداره شما یا باید xp داشته باشین یا ویستا که مودم شناخته بشه چون درایور برای ویستا داره ولی با درایور ویستاش نمیتونید تو سون نصب کنید من اینئ مدل مودم رو قبلا داشتم
    Last edited by mehrdad mm; 13-02-2011 at 21:33.

6. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    پادشاهی قدسی اخوت برحق

پيش فرض

خوب تو سون این طبیعیه که وقتی مودم رو میزنید این باید بیاد چون سون این مدم رو نمیشناسهو در نتیجه این علامت تو device manager ظاهر میشه ولی وقتی از سیستم بکشید دیگه این علامت نیست
    این مودم کلا درایوری برای سون نداره شما یا باید xp داشته باشین یا ویستا که مودم شناخته بشه چون درایور برای ویستا داره ولی با درایور ویستاش نمیتونید تو سون نصب کنید من اینئ مدل مودم رو قبلا داشتم
    حرف شما صحیح!! ولی من می‏خوام درایور کلن حذف بشه!! یعنی وقتی Uninstall رو میزنم دیگه توی Device Manager نباشه!

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

دوست عزیز شما دارید میگید وقتی مودم رو میکشید نشون نمیده وقتی میزارید اینو نشون میده این چیزی نیست که بخواد حذف بشه این به معنی اینه که سون نمیشناسه مودم رو و هرچی شما سرچ کنید هم تو deviced mnagare فایده نداره و این گزینه هست
    و از بین نمیره

9. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    پادشاهی قدسی اخوت برحق

پيش فرض

دوست عزیز شما دارید میگید وقتی مودم رو میکشید نشون نمیده وقتی میزارید اینو نشون میده این چیزی نیست که بخواد حذف بشه این به معنی اینه که سون نمیشناسه مودم رو و هرچی شما سرچ کنید هم تو deviced mnagare فایده نداره و این گزینه هست
    و از بین نمیره
    اول تا اونجایی که من می‏دونم وقتی یه سخت‏فزار رو حذف کنی حتی اگه وصل باشه از توی این فهرست میره و تا زمانی که قطع و وصل مجدد نشده توی صفحه نمیاد! مثل حافظه‏های فلش پس از Safe Mode.
    دوم این که وقتی من نرم‏افزار نصب این برنامه رو که اجرا می‏کنم پیغام میده درایور نصب هست و باید کامپیوتر رو Restart کرد تا نصب کامل بشه!!! ولی هیچ اتفاقی نمی‏افته! این یعنی درایور به طور ناقص نصب شده!!

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

اول تا اونجایی که من می‏دونم وقتی یه سخت‏فزار رو حذف کنی حتی اگه وصل باشه از توی این فهرست میره و تا زمانی که قطع و وصل مجدد نشده توی صفحه نمیاد! مثل حافظه‏های فلش پس از Safe Mode.
    دوم این که وقتی من نرم‏افزار نصب این برنامه رو که اجرا می‏کنم پیغام میده درایور نصب هست و باید کامپیوتر رو Restart کرد تا نصب کامل بشه!!! ولی هیچ اتفاقی نمی‏افته! این یعنی درایور به طور ناقص نصب شده!!
    شما برای این مدل مودم تو سون 10 بار هم درایور نصب کنید مودم شناخته نمیشه چون این نوع مدل تو سون به هیچ وجه شناسایی نمیشه و حذف کردنش موقعی که مودمتو نو به سیستم وصل میکنید کار ضروری نیست

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    پادشاهی قدسی اخوت برحق

پيش فرض

شما برای این مدل مودم تو سون 10 بار هم درایور نصب کنید مودم شناخته نمیشه چون این نوع مدل تو سون به هیچ وجه شناسایی نمیشه و حذف کردنش موقعی که مودمتو نو به سیستم وصل میکنید کار ضروری نیست
    یک کلام بگو نمی‏دونم چطور باید حذف‏اش کرد؛ خلاص کن ما رو!!!

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •